Az normális, hogy engem abszolut nem vonz a pia, sőt
taszít?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, most mentem egyetemre, és a gólyatáborban mindenki ivott mint állat, előzőleg pedig a gimiben az osztálykirándulások voltak ilyenek... Én sose értettem mi a jó a piában, nekem egyik se ízlik, max a bor, de abból is kb évente 2 decit iszom. Ez így oké, csak már gimiben is szar érzés volt hogy mindenki ivott meg röhögött én meg nem szóltam semmit csak ültem... A barátaim nem néztek ki emiatt, de mégis olyan szar érzés, mert azt érzem hogy emiatt kimaradok a társaságból meg ilyesmi... Én nem tudom... Nem is érzem magam olyan nagynak hogy én most italozzak ott... Meg nem is kívánom. Most mit lehet csinálni?
00:15 de akkor hogy éled ki magad, milyen hobbijaid vannak? sportolsz? v mi az ami éltet?
én sem vok egy nagy partyarc de buliba azért iszom mer másképp nem vagyok laza:S
2011. szept. 3. 00:48
12/20 anonim válasza:
én pia nélkül is laza vagyok XD van ilyen! L/20
2011. szept. 3. 00:52
13/20 anonim válasza:
Szerintem örülj neki.
2011. szept. 3. 15:29
14/20 anonim válasza:
Én mondjuk borász vagyok és iszom, de engem is taszít a pia. Bár leginkább a "kultúrája", és az ahogy az emberek viselkednek tőle. Sajnos Kelet-Európában, de főleg Magyarországon ez a divat, az a "menő" aki iszik. Mindenesetre amint beérik a füvem, soha többet nem fogok inni, kivéve a munkámat, és pár sört néha. :)
Kérdésedre válaszolva: Teljesen normális.
2011. szept. 3. 18:37
15/20 anonim válasza:
Kérdezőnek:
Normális, így vagyok vele én is.
Előzőnek:
"Mindenesetre amint beérik a füvem, soha többet nem fogok inni"
Miért kell addig várni, míg beérik a fű? Nem bírod ki talán, hogy egy ideig ne csinálj semmit...??? Pont az ilyenek miatt van ilyen rossz megítélése a fűnek...:S
2011. szept. 4. 12:57
16/20 anonim válasza:
A fűnek? Miattam? Rossz megítélés? :D Vicces. Egyébként honnan a kis tökömből veszed, hogy mennyit iszom? Keményen megszoktam inni hétvégén 1-2 sört, pluszba 2-3 pohár bort, és ennyi. :) Borzasztó sok, de azért okoskodj csak, úgy hogy nem is ismersz.
2011. szept. 4. 23:47
17/20 anonim válasza:
Egyébként kibírom, de nyilván ilyen hatalmas mennyiséget azért eliszogatok egy este alatt, főleg hogy a társaság alapból olyan sajnos. Viszont ha lesz füvem, akkor nem fogom keverni egyáltalán a kettőt, azért írtam.
2011. szept. 4. 23:49
18/20 anonim válasza:
Miért ne keverhetnéd, hisz a fű védi az agysejtjeidet amikor iszol...:P :D
2011. szept. 5. 00:28
19/20 anonim válasza:
Én azt nem szeretem, elrontani a jó kis fű hatását egy teljesen primitív szerrel? Hülye lennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!