Mi most vagyunk a 39. + héten és abszolút semmi jele annak, hogy a közeljövőben szülök (se fájás, se görcsök, semmi). Ez normális? Első babánk lesz.
Igen, nekem még a kiírt napon sem volt semmi jele a szülésnek a méhszájam is teljesen zárt volt a doki szerint még egy tű sem fért volna ki rajta....
és láss csodát másnap megszületett a fiam.
Nekem egy héttel előbb jött a kiírt időpontnál, de nem volt semmi előjele. Egyáltalán nem voltak jósló fájásaim, se görcs, se semmi.... Még a nyákdugó távozását sem vettem észre....
Egyik este beindult a vajúdás. Reggel bementünk a kórházba és megszültem.
Nekem 41 heten indult be a szules magatol. Most varom a masodik kislanyom , remelem most hamarabb jon.
36 hetes kismama.
Én 1héttel hordtam túl a lányomat és aznap este mikor beindult a szülés úgy feküdtünk le a férjemmel,hogy ma tuti nem szülök semmi előjel.Hajnali négykor 10 percesekre keltem 8:31kor már a kezembe tartottam a lányomat.
kitartás legrosszabb esetben is 3 hét és ott tartod a kezedbe azt a kis csodát.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!