Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megnézi a nőket a...

A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Nem túl feltűnően, de az esetek többségében szemkontakt van egy pár pillanatig. Szinte minden, kicsit dekoratívabb nőt megnéz. Már kértem, hogy ne csinálja, mert ez nekem megalázó, de nem sokat javult a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Eléggé rosszul érzem magam tőle, már azon is elgondolkodtam, hogy nem megyek vele sehova, és akkor nem kerülök ilyen kellemetlen szituációba.
2010. márc. 31. 11:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon rosszul esik ha megnézi a nőket a párom, de tudom hogy hűséget fogadott nem vakságot. Ezért kértem tőle hogy mikor velem van ne tegye ezt, mert nekem rosszul esik. Szerintem kompromisszumokat kell hozni, megbeszélni vele, és akkor máris jobb minden:)
2010. márc. 31. 14:55
 42/47 anonim ***** válasza:
70%

Ismerős helyzet... :/

Az én barátom ha látja, hogy észrevettem nem elszégyenli magát hanem megkérdezi, hogy mit vergődök megint... :S

2010. márc. 31. 15:34
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
14:02, es akkor szerinted mit kene tenni?Azt mondja, a pasija nem hallgat ra, es tovabb csinalja, barmit is tesz, vagy barhogy keri.Turjon, vagy maradjon otthon szerinted?En mondjuk nagyon feltekeny tipus vagyok, szoval en tuti kivertem volna mar a hisztit nagyon regen, mi ez, hogy a pasim folyamatosan a noket nezi, es ha raszolok, akkor se hagyja abba????Szamomra ez nem normalis, es ha tobb lenne kettonel, en siman leugatnam masok elott is, ha mar semmi nem hasznal.
2010. márc. 31. 16:59
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vok.Ja, mert leegetnem magam, azzal, hogy pattogok?Es az nem ego, hogy a pasim szemezget egy masik csajjal, mikor velem van?
2010. márc. 31. 17:03
 45/47 anonim ***** válasza:
48%

Hűséget ígért, de vakságot nem..

Sztem elég ha az elsőt betartaja.=)

2010. márc. 31. 19:50
 46/47 anonim ***** válasza:

16:59 (14:02vok), nem az a gáz, hogy beégeteg magad, ha patáliát csapsz, ha nem a srácot égeted be. Ekkor sarokba szorított vadnak fogja magát érezni. Ezzel nem lehet elérni azt, hogy ne skubizzon másokat, hanem csak veszekedést lehet generálni (tapasztalat), és nyílvánvalóan nem az a cél. Szerintem ezt meg lehet beszélni a sráccal. Nem akarom elhinni, hogyha a nő elmonjda őszintén, hogy neki ez fáj és próbáljon meg ezen változtatni, akkor a srác ne tenné meg. Szerintem a kérdés feltevője túlreagálja egy kicsit ezt a dolgot. (ahogy annak idejé az egyik barátnőm is túlreagálta és engem minősített, hogy milyen szemét állat vagyok. De érdekes az összes többi barátnőm egyáltalán nem vett észre olyasmit, hogy én állandóan másokat néznék, másokkal sosem volt ilyen vitám, csak azzal az eggyel. Az speciel kicsit komplexuszos volt) Persze az is igaz, hogy a férfiak sajnos ilyenek. Megnézik a dekoratívabb nőket. Bár szerintem a nők is a férfiakat, csak azok nem veszik észre. A nők sokkal jobb megfigyelők, ez tény. Tehát én megoldásként az őszinte beszélgetést javallanám.

32/F

2010. ápr. 1. 09:52
 47/47 anonim ***** válasza:

Mar elnezest de igencsak vak az a pasi aki mas noket nez mikozben a baratnoje vele van. Arra vak hogy az akivel egyutt el ne bantsa meg. Vak mert nem latja hogy elvileg akit szeret bantja. Vak, mert eszre sem veszi hogy ott van.

Mindig is undorodtam azoktol a pasiktol akik baratnojuk jelenlete ellenere engem bamulnak. Szanalmasak! Ebbol ered az, hogy velem csak egyszer tehet ilyet egy pasi, aztan mar nelkulem. Nem is teszik. Aki meg tette mas mellett bameszkodhat ha neki ez az eletcelja! :D

2014. szept. 23. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!