A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?
én elviccelem. mikor tényleg feltűnően néz, vagy megjegyzést tesz, úgy teszek, mintha "lecsapnám" ezért, majd jót röhögünk.
egyébként én is megnézem a pasikat az utcán, persze nem feltűnően, de megnézem őket.
hűséget fogadtunk nem vakságot.
lehet megbámul másokat, de velem megy haza és ez a legfontosabb.
én úgy szoktattam le róla, hogy én is feltűnően megbámultam a jó pasikat. sőt, néha szóvá is tettem, hogy annak meg annak milyen jó felsőteste van, vagy hú de szép hosszúk a lábai, vagy szerinted is klassz sportos alkata van? stb.
azóta nem nézelődik, nincs szemkontaktus más nőkkel, vagy ha egy tényleg feltűnően jó nőt látunk, akkor megkérdezi a véleményemet is és így azért egész más.
Tud róla hogy megnézi őket és azért is vagy amolyan ösztönös a dolog?
Ha rájön hogy megnézte elszégyeli magát előtted/miattad?
Sima mustrával nem tudsz mit kezdeni és felesleges is ellene harcba szállni, de ha már szemkontaktus is van akkor ez ellen érdemes. Kérdezd meg a véleményét szerinte most mi gondolnak róla aok a nők akik látják hogy a feleség (vagy barátnő) mellől ilyen kihívóan méregeti őket. Csapj patáliát - mindenképp csakis kettesben, semmiképp sem mások elött - húzd meg a határt, hogy ez már melletted nem fér bele. Mond, magyarázd el neki olyan szinten mintha egy gyerekkel beszélnél akivel meg kell értetni ha rossz volt.
Nyugtasd meg hogy az ösztönös megnézéssel semmi gond, de ennél tovább melletted nem mehet, ezt még most idejekorán el is felejtheti.
Hát ha még a kasszánál is nézik egymást akkor az már felháboritó!!! Biza azért ne nézzen engem levegőnek!!!
-második-
Szerintem ha patáliát csapsz, azzal nem érsz el semmit. Ha elmondod neki, hogy ez rosszul esik neked, akkor elérsz valamit (egy ideig). A férfiak ilyenek. Valószínűleg a magas szöszi nézése csak erősítette a hiúságát és ezért volt a többszöri szemkontaktus. Jól esett neki, hogy bejön valakinek és ezt így kezelte.
Szerintem ne dramatizáld túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!