Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megnézi a nőket a...

A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Nem túl feltűnően, de az esetek többségében szemkontakt van egy pár pillanatig. Szinte minden, kicsit dekoratívabb nőt megnéz. Már kértem, hogy ne csinálja, mert ez nekem megalázó, de nem sokat javult a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Eléggé rosszul érzem magam tőle, már azon is elgondolkodtam, hogy nem megyek vele sehova, és akkor nem kerülök ilyen kellemetlen szituációba.
2010. márc. 31. 11:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Azert szerintem ketpercenkent nezni a noket eleg gaz.Az egy dolog, hogy neha megnez egy-egy csajt, nem kell csukott szemmel jarnia.De ha mar tulzasokba esik, akkor szerintem te is vagj neki vissza ugyanezzel, nezd meg te is a pasikat, lassuk, mit szol hozza.
2010. márc. 31. 13:34
 32/47 A kérdező kommentje:
nem hatásos, már próbáltam, észre sem veszi.
2010. márc. 31. 13:35
 33/47 anonim ***** válasza:
98%

12.22-es sráccal értek egyet, akit számomra teljesen érthetetlen módon lepontoztatok...

Nekem is megvan a vélemenyem az olyan kis nőcskékről, akik olyankor (is) szemeznek velem, ha a feleségemmel vagyok.

Szerintem alapvető tisztelet és neveltetés kérdése, hogy ha a nejemmel vagyok, nem bámulok más nőket és elvárom a független nőktől, hogy azok se fixirozzanak, mert az én páromat hozzák ezzel kellemetlen helyzetbe. Csak lotyók viselkednek így.

32éves férfi

2010. márc. 31. 13:39
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem nem marad mas hatra, mint megbeszeli vele ezt a dolgot.Ha szeret, akkor megerti, hogy teged ez idegesit, es befejezi.Nehogy mar te ezert ne menjel vele sehova!
2010. márc. 31. 13:42
 35/47 A kérdező kommentje:
már többször beszéltünk erről, mindig azt mondja, hogy ő nem is nézett senkit... volt,hogy balhéztam is,de az is lepergett.
2010. márc. 31. 13:44
 36/47 anonim ***** válasza:
87%
Akkor lehet, hogy pont a nok elott kene beegetni valami jo beszolassal:-)De csak akkor, ha latod, hogy a no is nezi ot.De mindenkeppen akkor kene figyelmeztetni, mikor csinlja, mert igy nem tudja letagadni.
2010. márc. 31. 13:48
 37/47 anonim ***** válasza:
71%
Na hát az aztán tuti hatásos lesz. A nő előtt beégetni. Gratulálok a frenetikus tipphez.
2010. márc. 31. 14:02
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Így van 13.39-es!!!

28/N

2010. márc. 31. 14:34
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Köszi :) Bár én csak 12.22-est cizelláltam, ő írta ki először, hogy ebben a szituban az ilyen nőcik is ludasak.
2010. márc. 31. 14:42
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
De a lényeg benne volt...:)
2010. márc. 31. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!