Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megnézi a nőket a...

A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Nem túl feltűnően, de az esetek többségében szemkontakt van egy pár pillanatig. Szinte minden, kicsit dekoratívabb nőt megnéz. Már kértem, hogy ne csinálja, mert ez nekem megalázó, de nem sokat javult a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Eléggé rosszul érzem magam tőle, már azon is elgondolkodtam, hogy nem megyek vele sehova, és akkor nem kerülök ilyen kellemetlen szituációba.
2010. márc. 31. 11:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az én volt barátommal járnál.Engem is zavart,hiszen ilyet előtte még nem csináltak.Azt gondoltam,elég jó csaj vagyok,hogy ne kelljen mást fixíroznia.Aztán rájöttem,hogy nem tehet róla.Ő a szép lányokban még mindig valamiféle világszép királykisasszonyokat lát,és ilyenkor az sem érdekli,ha ott megyek mellette.Persze,hogy jobban örültem,ha erdőbe mentünk sétálni!:)Az ember ilyenkor arra is gondol,mit gondolhatnak mások,és ez is bántó.Nem tudom,megváltoztatható-e az ilyen férfi.
2010. márc. 31. 12:18
 12/47 anonim ***** válasza:
88%

Azért az olyan magas szőke nőről is megvan a véleményem, aki annak ellenére folyamatosan szemezik a pasival, hogy az látványosan nincs egyedül....

25/F

2010. márc. 31. 12:22
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetre minden erre irányuló kérdést szekálásnak fog felfogni:eredménytelen.Azt hiszem erre az egyedüli jó megközelítés,hogy hagyd,engedd el a rossz érzést,és nézd meg nyugodtan Te is a férfiakat.Vagy ha nem tudod elfogadni,akkor lépj.Még időben.Egyébként a kisebbségi érzéssel küzdő férfiak a legnagyobb lesőharcsák!!!
2010. márc. 31. 12:22
 14/47 anonim ***** válasza:
70%
Csak azt nézhetné meg, akit én is, te is, meg mindenki más is megnézne! Ez így fair, különutas magatartást nem csípjük!!:)
2010. márc. 31. 12:24
 15/47 anonim ***** válasza:
81%
Sziasztok, meglepődve olvasom, hogy sokan ezt milyen természetesnek veszik és főleg könnyedén. Ha egy férfi szereti a párját, akkor tisztelje is meg azzal, hogy a főleg a jelenlétében nem méreget más nőket. Van egy egészséges féltékenység és szerintem ez az a kategória, semmi túlzás nincs ebben. Én semmibe veszem azokat a férfiakat, akik a barátnőjük mellől bámulnak meg, sokszor nem is értem mi ezzel a céljuk. Azért a ránézés és a megbámulás között óriási a különbség. Nem kell csukott szemmel járni, de azért ne szemezzen vagy ne flörtöljön már a párom másokkal sem előttem, sem mögöttem. Eszedbe ne jusson ezért inkább otthon maradni, legyél büszke magadra. Ha nem ért a szép szóból, esetleg kipróbálhatod párszor, ő hogyan reagálna fordított helyzetben. Sok ember csak akkor érzi át a másik fájdalmát, amikor ő is megtapasztalja. Lehet nála ez működne.
2010. márc. 31. 12:25
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is csinált ilyeneket! :) Mondtam neki, hogy legyenszíves akkor nézegetni, mikor nem vagyok ott. A legfeltünőbb azok voltak, amikor mentünk kocsival, és nézte a csajt, elmentünk mellette és még a visszapillantóba is nézte. Na, akkor felidegesítettem magam, és megkérdeztem, hogy a cickója, vagy a feneke tetszett jobban, mondja meg az igazat! Azóta nem vettem észre, hogy ennyire feltünően csinálja. Láttam már, hogy megnézi, de nem ennyire. Nézze, de legalább akkor ne annyira bámulja, amikor ott vagyok.
2010. márc. 31. 12:28
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
12:22!-es nálad a pont.Én nő létemre soha nem csinálok olyat, ha valaki bámul, és mellette a párja inkább elfordítom a fejemet. Viszont vannak ilyen tipikus fazonok, akik bámulják a nőket. De ha nincs visszajelzés, csak a szemét tornáztatja teljesen feleslegesen.
2010. márc. 31. 12:30
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
en is 12:25sel ertek egyett.en szerintem ez mar nem csak no bamulas,hanem mar mar flortozik.addig mig a pasas csak nezi a noket ok,de ha mar szemez veluk es igy na azt mar nem kosz,es foleg nem a parja mellett.kinem allhatom az ilyen pasikat akik parjuk mellett szemeznek,vagy noket bamulnak.abszolut megalazo a parjanak szerintem.en vagy ugyanazt csinalnam,hogy eszrevegye magat,vagy hagynam a francba es viszlat
2010. márc. 31. 12:30
 19/47 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy ennyire feltünően nem-e csak azért csinálja, hogy ideseitsen ? Olyankor nem idegesited fel valamivel és akkor direkt kezdi nézni? Azért ha már egy pasi ennyire nézi a párja jelenlétében az már beteges. Jah és ahogy irta a srác is, h az ilyen fajta szőkéknek sincs sok eszük.

-második-

2010. márc. 31. 12:31
 20/47 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, van már egy kisbabánk,így nem léphetek könnyen tovább, meg nem is szeretnék, mert úgy érzem, szeret engem, és fordítva.
2010. márc. 31. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!