A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?
Engem nagyon zavar. Nem vagyok prűd, de közel inkább negyvenhez még mindig nem értem, hogy miért lenne ez természetes dolog, mert csupán ők férfiak.
Volt férjem, aki szintén megnézte, olyannyira, hogy beszéltem hozzá, mire várva válaszát azért nem reagált, mert éppen a farmer ruciból kibuggyanó popsin legeltette a szemét.
Nem emiatt ugyan, de elváltam tőle. Nem véletlenül.
Alapból a jelenlegi férjem sem bámészkodik és ő maga is úgy tartja, hogy nem helyénvaló, főleg, ha mellette van a felesége/kedvese.
Egyébként biztos, hogy ő is megnézi én is, ha valaki "néznivaló" (akár férfi, akár nő az illető), de tudjuk mindketten, hogy egymásnak vagyunk, alapból nem kívánjuk a nézelődést.
Mivel itt a másik példa, a gondok a férfiak tisztelettudásában rejlik.
erre tudok egy jó mondást: Attól,hogy diétán vagy, még megnézheted az étlapot.
Én így álok hozzá. Miért ne nézhetné meg? jó,oké,ne bámulja,de hát arra van a szem,hogy nézzen vele.
Ha nagyon idegesít, akkor mondj viccesen (de tényleg viccesen,ne haragosan) valami olyat,hogy: ugye milyen jó a feneke? -vagy ilyesmit. Nem fogja hisztinek venni, de mégis észreveszi magát,hogy nyakon lett csípve :)
én is megnézem a csajokat az utcán!!! miért talán csukott szemmel menjen végig az utcán? :D sztem tök normális dolog, nem tudom te miért szólsz bele ilyenekbe...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!