Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megnézi a nőket a...

A párom megnézi a nőket a jelenlétemben, bár tudja, hogy ez engem nagyon zavar. Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Nem túl feltűnően, de az esetek többségében szemkontakt van egy pár pillanatig. Szinte minden, kicsit dekoratívabb nőt megnéz. Már kértem, hogy ne csinálja, mert ez nekem megalázó, de nem sokat javult a helyzet. Ti mit tennétek a helyemben? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Eléggé rosszul érzem magam tőle, már azon is elgondolkodtam, hogy nem megyek vele sehova, és akkor nem kerülök ilyen kellemetlen szituációba.
2010. márc. 31. 11:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
32%
Próbáld meg kiszúrni a szemét, mikor nem figyel oda.
2010. márc. 31. 12:38
 22/47 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a megnézés, meg a bámulás között egy különbség van. Hogy kinek a véleménye ez. A nő szerint bámulta a srác a másik nőt, a srcá szerint csak arra nézett. Nincs igazság. Amúgy mikor régebben engem basztatott egy barátnőm, hogy megint ezt meg azt néztem (vezetés közben, ahol az ember azért körülnéz, mivel a közlekedéshez szükséges), akkor nálam is betelt a pohár. Ő beteges módon csinálta ezt. Nem nézhettem a TV-t sem, mert biztos a csajokat bámulom. Szóval azért gyakran a nő a hülye és nem a férfi a szemét.
2010. márc. 31. 12:39
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavar. Nem vagyok prűd, de közel inkább negyvenhez még mindig nem értem, hogy miért lenne ez természetes dolog, mert csupán ők férfiak.

Volt férjem, aki szintén megnézte, olyannyira, hogy beszéltem hozzá, mire várva válaszát azért nem reagált, mert éppen a farmer ruciból kibuggyanó popsin legeltette a szemét.

Nem emiatt ugyan, de elváltam tőle. Nem véletlenül.

Alapból a jelenlegi férjem sem bámészkodik és ő maga is úgy tartja, hogy nem helyénvaló, főleg, ha mellette van a felesége/kedvese.

Egyébként biztos, hogy ő is megnézi én is, ha valaki "néznivaló" (akár férfi, akár nő az illető), de tudjuk mindketten, hogy egymásnak vagyunk, alapból nem kívánjuk a nézelődést.

Mivel itt a másik példa, a gondok a férfiak tisztelettudásában rejlik.

2010. márc. 31. 12:42
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos visszaadnám neki hogy vegye észre magát ha a szép szó nem használ. De már jártam úgy is hogy mentünk az utcán totál elgondolkodtam és elkezdett cirkuszolni hogy biztos a nem messze álló pasi fenekét nézet mikor lehajolt.Azt sem tudtam mi van.Nem is láttam a pasit,nemhogy a fenekét nézet volna. De nem tudtam megmagyarázni neki
2010. márc. 31. 12:52
 25/47 anonim ***** válasza:
35%

erre tudok egy jó mondást: Attól,hogy diétán vagy, még megnézheted az étlapot.

Én így álok hozzá. Miért ne nézhetné meg? jó,oké,ne bámulja,de hát arra van a szem,hogy nézzen vele.

Ha nagyon idegesít, akkor mondj viccesen (de tényleg viccesen,ne haragosan) valami olyat,hogy: ugye milyen jó a feneke? -vagy ilyesmit. Nem fogja hisztinek venni, de mégis észreveszi magát,hogy nyakon lett csípve :)

2010. márc. 31. 13:06
 26/47 A kérdező kommentje:
jó, de séta közben kétpercenként kérdezem meg, hogy "ugye, milyen jó a feneke?":((
2010. márc. 31. 13:10
 27/47 anonim ***** válasza:
19%

én is megnézem a csajokat az utcán!!! miért talán csukott szemmel menjen végig az utcán? :D sztem tök normális dolog, nem tudom te miért szólsz bele ilyenekbe...

20/L

2010. márc. 31. 13:14
 28/47 anonim ***** válasza:
16%
A nők ugyanúgy megnézik a pasikat, csak amikor a pasi számon kéri, akkor a nő értetlenül vonogatja a vállát, hogy egyáltalán nem is érti, hogy miről van szó. Amúgy meg a férfiak nem veszik észre, ha a nők másokat skubiznak, a nők meg direkt keresik a lehetőséget, hogy balhézhassanak. Egyik kutya, másik eb. Nincs ezen mit taglalni.
2010. márc. 31. 13:21
 29/47 anonim ***** válasza:
40%
Márpedig minden férfi MINDEN FÉRFI megnnézi a dekoratív csajokat. És ha ez nem tetszik kedves hölgyeim, akkor tessék nőket válaszlani partnernek. Mert ugye a nők, azok szentek, a férfiak meg állatok.
2010. márc. 31. 13:23
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
ketpercenkent nezi a noket?fuha...nem irigyellek,csak nehogy aztan mast not kivanjon meg.mert nem igazan ertem miert nezeget annyira mas not.mas lenne ha itt ott bamulna na de ennyire.hat nehez ,mert babatok is van.nem tudok mit tanacsolni.csak,hogy beszeld meg vele,hogy legalabb elodted ne
2010. márc. 31. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!