17évesen nem elég ha annyit mondok, hogy elmentem, majd jövök?
Nem olvastam el az eddigi válaszokat, így csak a kérdésre válaszolok. 18 éves korodig a szüleidnek kell vállalni a felelősséget érted, tehát tudniuk kéne merre jársz. Ez a hivatalos.
Mindenképp jó dolog, ha megmondod hol leszel, és meddig, mert aggódnak érted. Én lassan 26 leszek, szüleimmel élek, csak külön lakrészben. persze nem számolok be minden dolgomról, de így is tudják, ha elmegyek valahova hosszabb időre, mert bármikor bajba kerülhet bárki, és így jó ha tudják, merre vagyok. Ők sem lépnek le napokra, úgy, hogy ne szólnának róla. Természetesen 18 éves korom óta nem kéretőzök, csak bejelentem, mivel ők a családom, és ez a lényeg, hogy rájuk mindig számíthatok, akkor minek titkolózzak előttük. Ha kicsit idősebb leszel, akkor meg fogod te is érteni.
Köszönöm a rengeteg választ, erre nem számítottam. :) Nem is gondoltam volna, hogy ennyien gondolják ezt így de végül is igazatok van! Mindig elengednek nincs gond ezzel és akkor ezek után is elmondom hova meddig megyek stb...
Még egyszer köszi mindenkinek.
Magamból kiindulva én sem fogom pár év múlva beérni egy mindjárt jövökkel.Én amikor 17 éves voltam sajnos nem egyszer megcsináltam hoga mindjárt jövök.Volt olyan hogy csak 3 nap múlva mentem haza.Ma már anyaként másként gondolom a mostani eszemmel már tudom mennyure bántottam akkor aszüleimet az ilyen dolgokkal.
Csak az legyen előtted hogy egyszer neked is lesznek gyerekeid és neked sem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!