17évesen nem elég ha annyit mondok, hogy elmentem, majd jövök?
07:33-nak teljesen igaza van, mert leírta a varázsszót. Ez az együttélés szabálya.
Ahogy betöltöttem a 18-at, még utána is mondtam egy körülbelüli időpontot, mikor jövök, pedig akkor már nem kellett volna.
És most jó pár évvel később, ha külön megyünk el a párommal szórakozni, akkor neki is mondom, hogy kb. hány óra körül érkezem, és ez ugyanígy történik viszont.
Szerintem anyukád nem véletlenül szeretné tudni, hogy hol vagy és meddig. Arra is gondolj, hogy ha neadjisten valami bajod lenne, leütnek, kirabolnak, stb., és anyukád azt sem tudja, hova mentél, akkor mégis ki keresne meg? Azt sem tudná, hogy most csak éppen sokáig lófrálsz valahol,vagy tényleg későn jössz, aztán mire igazán elkezdene keresni, már ki tudja mi lenne veled.
Hidd el, nem kekeckedésből akarja tudni, hogy hova mész és meddig leszel ott.
17-18 évesen én is oda mentem már, ahova akartam, de mindig szóltam, hogy hova és meddig, ha elindultam valahova. Mondjuk nálam az "elmenni valahova" kb. azt jelentette, hogy innen Pécsről elindultam, és elmentem mondjuk Szombathelyre koncertre, vagy Bécsbe, vagy ilyenek. Na jó, amúgy is, ha elmentem otthonról, akkor annyit kiböktem, hogy bemegyek a városba ide és ide, majd éjjel jövök, vagy majd délután jövök vissza, stb. Nem nagy fáradtság ennyit közölni szerintem.
23/L
Ha Én elmegyek mindig azt mondom: elmentem, majd jövök.
Válasz: vagy semmi vagy oké
Szerintem ilyen korban nem kellene már a szülőnek a gyereken lógnia. Majd hazajövök aztán kész.
Én 22 vagyok, anyám mégis mindig hivogat, hogy hol vagyok, kivel vagyok, mikor megyek haza, ne kerüljek rossz társaságba stb.
Már nagyon fárasztó!
Hidd el, hogy sokkal jobb ha tudja, hogy hol vagy :). Vagy legalább annyit mondj, hogy sétálni mész a barátnőiddel/haverjaiddal.
Nálunk néha az is elég ha annyit mondok h majd jövök, de telefon van nálam mindig, elérnek ha szeretnének.
Mondj mindig valamit anyukádnak, ha mást nem is akkor csak annyit, hogy telefonon bármikor elér.:) Vagy hogy kivel mész el :). Nemfog utánad menni neaggódj. Vagy ne mondj konkrét helyet, hanem például, hogy beültök valahova, de még te sem tudod, hogy hova. És ez akár lehet igaz is :).
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!