Most állati dühös vagyok apámra, elmentem moziba egy pár órára, próbáltam magam jól érezni erre mire hazaérek azt látom, hogy apám felforgatta a szobámat, belenézett a személyes dolgaimba stb. most mi a fenét csináljak?
Szerintem beszéld meg vele,hogy miért turkálódott a személyes holmijaid között?Mond meg neki,hogy az a te kis magánszférád nincs joga turkálódnia.
:S
Pakolászgatni támadt kedve, vagy keresett valamit, bár fogalmam sincs ha jobban belegondolok!:S
És ez nem először fordul elő...egyszer kidobott egy kulcsot mert összefogta valamivel!:S
Nem normális, 19 éves vagyok és nem lehet egy cseppnyi magánéletem se!:S
A szemétben megtalálhatók még azok a kidobott dolgok? Ettől én is paráznék, ha nem került még a közkukába, biztos húznék egy gumikesztyűt és megnézném. És mellesleg abból láthatná, hogy mekkora bajt csinált. Nem zárható a szobád? Mással is ezt csinálja a családban?
Kellene legalább egy zárható szekrény, ahová azt teszed, amit semmiképpen nem láthat meg, illetve aminek nem szabad eltűnnie. Mégis mit mond, ha kérdőre vonod?
Nálunk a nevelőapám rossz szokása volt régen túlzásba vinni a rendrakást, de amikor kiderült, hogy csak ő hitt szemétnek ezt-azt, akkor leszokott róla, ma már semmit nem dob ki anélkül, hogy megkérdezné, kell-e. És a személyes holminkhoz végképp nem nyúl, nem is értem, hogy jut ez valakinek eszébe.
anyám is ezt csinálta, de ő -bizonyítékot keresett h romlott vagyok-
nem talált és elkezdtem zárni a szobám
Pakold át a cuccait, amikor legközelebb nincs otthon.
Majd kérdezd meg, hogy jó érzés-e, és hogy akkor megállapodhattok-e abban, felnőtt módjára, hogy legközelebb nem fordul elő egyikőtökkel sem. Ha lehet vele beszélni, akkor a felforgatásd spórold meg, és csak simán kérdezd meg higgadtan, hogy szeretné-e, ha jövő hétvégén te forgatnád fel a dolgait, amikor épp vásárolni van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!