Ha a szüleim tehetősek és ezért megvan mindenem, amire vágyhatok, miért utálnak a többiek? Miért vágják hozzám, hogy anyuci-apuci pénzéből? Miért? Ki kéne, hogy ruházzon, etessen, ha nem a szüleim? 18/L
Szerintem is irigység, de ez emberi tulajdonság. Azért pl a szüleid beszélhettek volna erről neked vagy felkészíthettek volna erre.. Sok az olyan ember aki csak érdekkapcsolatokat köt, kihasználja a barátait stb.. Pllottónyertesek élete is hirtelen néha azért megy tönkre mert még a családjuk is azt nézi hogyan tudnák őt lehúzni..
Sokszor visszaüt az ha valaki mindent a 'popója' alá kap, nem kell küzdenie, ezért később nehezebben fog megbirkózni az élet adta problémákkal, kevésbé lesz önálló. persze ez nem biztos, de gyakori. Sok milliárdos csinálja azt, hogy 18 éves koruk után nem tartják el a gyerekeiket hogy maguktól próbáljanak boldogulni, hogy önállósodjanak és ne elkényeztetett semmittevők legyenek.
Ha valakinek van egy jól menő cége stb. neked meg nincs csak a cégnél dolgozol, biztos tudsz a cég anyagi hátteréről valamit.
Ha valakinek bejött az élet, megszenvedett érte, vannak változatos tervei ezért fenn tarthat egy céget stb. akkor nem sajnálom a pénzt előle. Persze megnézem ha egy új E osztályos vagy C-s mercivel járkál meg német rendszámmmal magyar létére stb. de hát ez van, vannak akiknek bejött, átlagosak, és átlag alattiak. Amíg világ a világ ez változni nem fog. :)
Szia!Szerintem nem vagy nagyképű.A többieknek van kisebbrendűségi érzésük, önbizalomhiányosok és elvetettek... ahelyett, hogy örülnének annak, hogy egy sikeres ember van a közelükben! Sajnos velük van a baj és mindig lesznek az életben, akik kritizálni fognak, ezért nem kell aggódnod, hogy megfelelj nekik.
Egyébként máshol is ez van, fiatalabb és idősebb korban is. Ha kikerülsz a középsuliból, próbálj olyan helyen tanulni, ahol a többiek anyagi színvonala közelít a tiedhez. Sokkal jobban fogod érezni magad...sztem.
Legalábbis én így voltam vele,mikor átjöttem alapítványi suliba, ott nincs jelen annyira ez az utálkozás... mert mindenki tudja, hogy mennyit kell megdolgozni a vagyonért.
A többiek csak azt látják, hogy van neki, telik rá, stb! De nem gondolnak bele, hogy milyen áron és hogyan jutott el idáig!Mivel utálkoznak, irigykednek, ezért nem is tudják megtanulni,hogyan lehet elérni!
Ne foglalkozz velük,te értékes személy vagy!Mindenki megérdemli,hogy szeressék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!