Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom lehetetlenné tette...

Az anyósom lehetetlenné tette a házasságomat. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Közel lakunk hozzájuk, ezért minket is a nagy család részeként kezel, lényegében azt várja, hogy mi a férjemmel ne külön család legyünk, hanem a meglevőbe illeszkedjek be én is. Másrészt napi szinten az életünk része akar lenni, elvárja, hogy ha elhagyjuk a lakást, szóljunk neki, hogy hova megyünk, stb.

Nem szeretném a férjemet kikészíteni, sajnálom őt nagyon, de nem bírom ezt, men bírok itt élni.

2010. márc. 22. 09:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

A heti két látogatást felejtsd el.

Ezzel megadod magad.

Majd mész ha szükségét látod, lesz időd, kedved, stb.

Gondold végig. (Itt a 18-as piros karikát kiteszem.)

Férjuraad hazaér a munkából. valahgyan te is be voltál izgulva, ő meg álló f--kal jön haza. Lenne egy eszement nagy szexpartitok, de szerda 14 óra 30 perc, a Mamához kell menni.

Ugrott a dugi-huzi.

Komolyra fordízva.

A többieknek mondom, hogy először neki (a kérdezőnek) kellene eldönteni mit is akar pontosan és ezért meddig hajlandó elmenni.

Ezt követően férjuram megnevelése.

Erre lenne tippem.

Előre megmondom, kemény dolog, de úgy néz ki, hogy kifinomultabban nem megy.

Mint az eddigiekből kiderült, férjurad nem egy észlény. Nem érti a problémát.

(Az hogy értem, de mit tegyek, csak duma, duma, duma.)

Old meg, hogy leülsz vele elbeszélgetni, komolyan, utoljára, és ha nem érti, másnap külön költözöl. Nem elválsz, különköltözöl.

Mit is veszíthetsz?

Egy olyan embert, akivel nem tudsz mit kezdeni.

Mit nyerhetsz?

Idővel nyugalmat, esetleg a férjurad észhez tér (de vissza ne költözz, se vele, se nélküle !!!!!!). Esetleg egy hozzád való társat.

Ennek, ami most van, nincs értelme.

Ez az egész arra alapul, hogy a gyenge pont a férjed.

ezt meg úgy hívják, hogy sokkterápia.

Az anyósod önző, a férjs tutyi-mutyi, te meg? Őrlődsz.

Majd jönnek a pszichés eredetű betegségek. Akkor betegen majd nem kellesz neki.

Arra készülj, hogy anyósod kiakad és gyalázni fog.

Ebben a pakliban minden benne van.

Te csak nyerhetsz.

2010. márc. 23. 09:15
 42/45 anonim ***** válasza:
Ezt a sokkterápiát csinálta anyám is, neki bejött! Ő úgy csinálta, hogy nem szólt senkinek, hanem elment "látogatóba" 250 km-re másik nagymamámhoz, és utána közölte a helyzetet, hogy még csak konfrontálódnia se kelljen szemtől szemben anyóssal. Apám jött utána (ő se tudta mi az ábra), anyós és sógornő (mert neki még vele is kellett szenvedni), egy idő után beletőrödtek, és normálisan éltek-élnek 250 km-re. Anyám 5 évet tűrt, az idegösszeroppanás szélén, még egy gyereket is szült ott. Rá akarták venni (illetve kijelentették), hogy vetesse el a második gyereket, mert minek kettő, ekkor döntött úgy anyám, hogy lelép akár egyedül is. Ne várj ennyit, mert bele lehet betegedni.
2010. márc. 23. 12:02
 43/45 anonim ***** válasza:
Szia! Igaza van annak aki azt írta el kell fogadnod hogy az anyósod ilyen, de nem vagy köteles elviselni, se a papucs férjedet aki csak a mamának bólogat. Itt csak akkor tud majd rád figyelni ha a mama végre beadja a kulcsot. Akkor viszont összedől a jól megszervezett kis világa. Drasztikusnak kell lenni és keménynek, hogy észrevegyék nem lehet uralkodni rajtatok. Aztán ha a férjed nem hajlandó elköltözni, vagy beolvasni a mamának, akkor tedd meg te. Minél sűrűbben és minél hangosabban. Engem ilyen helyzetbe kényszerítenének addig ordítanék amíg csak erőm van. Hogy fogja fel SEMMI KÖZE HOZZÁTOK. Majd szóltok ha valamiről tudnia kell, de addig semmi, foglalkozzon a saját bajával. Ja és a telefont húzzátok ki, az ajtót pedig mindig zárjátok.
2010. márc. 23. 12:20
 44/45 A kérdező kommentje:
Kicsit megdöbbentőek az új válaszok olyan szempontból, h mikor leírtam a költözést, mindenki azt mondta, ez a legrosszabb, most meg ketten is ezt javasoljátok (egy idő után). Köszönöm, h ti is elmondtátok a véleményeteket!
2010. márc. 23. 15:21
 45/45 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is hasonló volt a problémánk, bár még nem vagyunk házasok. A párom egyetlen fiú, akit az anyukája rettenetesen félt, pedig már 28 éves... Amikor 3 napra mentünk el kirándulni, felháborodott, hogy hogyan hagyhatjuk őt ott, mi jogon nem leszünk otthon 3 napig. Rengetegszer mondtuk neki, hogy ez nem jó... Állandóan hívogatta a párom, hogy jól van-e stb... A vége az lett, hogy elköltöztünk abból a városból. Jót tett ez mindenkinek: nincs meg az anyós probléma. Bár hetente azért a párom hazanéz - én nem, mert annyira nem szeretem azt a nőt, kikészít, ha meglátom. De ha keveset találkozunk, akkor nincs semmi probléma. Meg különben is: az anyós csak az "elrabolt" fiát akarja, akit én "irányítok" - szerinte. Nálunk ez a megoldás vált be. Jó messzire menni. :-)
2010. márc. 24. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!