Hogyan menthetem meg egyedül a házasságomat? Nem értem, hogy mi történik körülöttem. Széthullik az életem.
szerintem nem csak neked kellene tenned a dologért!
az hogy eltávolodtatok egymástól nem csak a te hibád.ha te nem bújtál hozzá ő miért nem tette?ha te nem csókoltad,szeretted akkor ő miért nem tette?
érted mire gondolok?
szerintem ülj le vele beszélni!kérdezd meg hogy lát e esély tarra hogy minden a régi legyen.és mond neki hogy te szereted és legalább próbáljátok meg együtt helyre hozni ami elromlott.mond neki hogy te szeretnéd de egyedül nem megy!ha ő nem akarja akkor te hiába erőlködsz!
24N (házas)
és ő odafigyelt rád? ő mit adott?
önző, gyerekes ember a férjed! jó dolgában nem tudja, milyen problémát kreáljon magának, nagyon felháborító!
sajnálom, hogy ilyen megalázó helyzetbe hozott téged. nem tudom, mit csináljál, de szerintem az se segít, ha pedálozol. ő "kitalálta" magának, hogy milyen rossz neki, és ezen csak ő tud változtatni. egy hisztis gyerek.
ja, és nem akarlak megijeszteni, de szinte biztos van valami nő a dologban--tapasztalat. nem biztos, hogy megcsalt, de van valaki a láthatáron.
undorító, gyerekes hozzáállás.
sajnálom, hogy újra csalódnod kellett.
Szerintem bármilyen fájó is, el kell őt engedned, és ha igazán szeret még, hiányozni fogsz neki, és visszajön, ha pedig nem, akkor pedig el kell ezt fogadni.
Ha hiányzott neki a kapcsolatotokból valami, akkor azt már mondhatta volna előbb is, egy jó kapcsolat alapja csak az őszinteség, és a kommunikáció lehet, bármilyen szürkék is a hétköznapok, fontos, hogy jusson idő egymásra, egy kis beszélgetésre mindig.
Egyébként az sem lehetetlen hogy beleszeretett valakibe.
Nálunk volt egyszer egy hasonló szituáció, kicsik voltak a gyerekek, és nemrég voltunk akkor még házasok.
Ugyanez játszódott le, ami nálatok, én magamat hibáztattam, próbáltam mindent megadni, és a végén kiderült, hogy a férjemnek már egy hónapja barátnője van, és az egész falu tudta, csak én nem.
A férfiak nagyon nehezen vallják be, ha ilyesmi megtörténik, sokkal inkább hagyják, hogy neked legyen bűntudatod, meg pedálozz, hogy helyrehozd azt, amit talán nem is kéne.
Ha nem enged közel magához, akkor ne közeledj, nincs értelme.
Engedd el, ha a szeret, úgyis visszajön.
Megmentheted :)
Nézd meg a fireproof c. filmet (youtube-on fenn van feliratozva), olyan problémában lévőknek szól, mint te vagy. Szerintem segíteni fog :)
Én leülnék vele beszélgetni, h most mit gondol? Lát e valami esélyt rá h helyrehozzátok? Enged majd közel magához, vagy ne is próbálkozzál? Ketten rontottátok el, Te nyilván a gyerekkel voltál elfoglalva, ő meg ebben nem tudta kivenni a részét, nem feltétlen csak a Te dolgod lett volna a romantika! Nekem ez kicsit olyan durcás kisfiús dolog, h jó akkor ha nem foglalkoztál velem, akkor nem is kell már....de ezt csak úgy odavágta? vagy válni is akar?
beszélni, beszélni....akár párterápia is segíthet, végülis nem történt semmi végleges, csak elmentetek egymás mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!