Hogyan menthetem meg egyedül a házasságomat? Nem értem, hogy mi történik körülöttem. Széthullik az életem.
Tapasztalataim szerint a férfiaknál ez a sorrend, ellentétben a 15:06 állításával:
1. csajok, lotyók, (mindegy csak ne az asszony legyen)
2.sör, pia
3.haverok
4.munka
x.
x.
x.
999.feleség
Elvekhez meg előbb gerincet kéne növeszteni egyeseknek, mert ha egyvalamijük nincs, hát azok az ELVEK.
Max annyiban hogy : bögyös, feszes seggű, és sokkal fiatalabb legyen.
Előttem szóló: azért, mert neked nem volt szerencséd és a leírtak alapján csúnyán elbántak veled, ne húzd le a kérdezőt.
A te életed nem statisztikai alap, sem megingathatatlan axióma.
15:32
Nem kéne férgekhez hozzámenni, és akkor nem lenne a feleség a 999. helyen. Bírom amikor a hülye fogyatékos libák szétteszik magukat a város legmegbízhatatlanabb, csajozósabb, gerinctelenebb macsójának, szülnek neki gyereket, elveteteik magukat vele, aztán a házasságban jönnek rá, hogy hoppá a férjem mindig is egy féreg volt, majd elmondják az összes férfit szemét féregnek.
NEM, A FÉRFIAK TÖBBSÉGE NEM ILYEN, CSAK A NŐK VÁLASZTANAK ROSSZUL, EGYÉK MEG AMIT FŐZTEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!