Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan menthetem meg egyedül...

Hogyan menthetem meg egyedül a házasságomat? Nem értem, hogy mi történik körülöttem. Széthullik az életem.

Figyelt kérdés
Huh, hosszú lesz... Két éve vagyunk együtt, egy éve vagyunk házasok, most a babánk 17 hónapos.. Már együtt éltünk amikor kiderült, hogy babánk lesz, örültünk, boldogan vártuk az érkezését, mert együtt terveztük a jövőt... Sajna már én túl vagyok egy iszonyú rossz 6 éves házasságon, borzalmasan bánt velem a férjem, és ő volt az aki úgymond jött, és fehér paripán boldogságot adott, és megváltoztatta az életemet... Olyan szerelmet hozott, amire vágytam...DE sajnos két-három héttel ezelőtt észrevettem, hogy jóformán teljesen elkerül, ha kérdeztem szeret-e, nem igazán válaszolt, ha tudni akartam mi baj, nem mondta... míg végül bevallotta, hogy úgy érzi, hogy mivel az utóbbi fél évben kevesebb volt közöttünk a romantika, kevesebbet foglalkoztam vele, most úgy érzi, hogy már neki nem is hiányzik az egész... hogy az az egy plusz kapocs(a szerelem, szenvedély, tűz) már nincs meg... Iszonyúan sajnálom, hogy ezek a dolgok így alakultak, tény hogy nem figyeltem rá eléggé, és el is hagytam magam itt a négy fal között, de egészen eddig azt hittem, hogy ha bebizonyítom, hogy szeretem, és hogy változom mindenben amit ő akar, és látja rajtam hogy imádom, és bármit megtennék érte, akkor az érzések visszajönnek, és folytathatjuk... a boldog jövőnkkel... iszonyúan félek attól, hogy végleg elveszítettem, hogy túl későn szólt, hogy már nem jön helyre... mindenki azt mondja, hogy hagyjam pár napig békén, aludjunk külön szobába, ne tegyek semmit, és majd ő belátja, hgoy igazából tényleg szeret, nem volt annyira rossz az élete, és csak felnagyított dolgokat...De úgy érzem, ha nem teszek semmit, ha nem mutatom ki, hogy szeretem, és tényleg fontos nekem, akkor ha anno ez volt a baj, akkor most miért állna helyre magától? Viszont most ott tartunk, hogy nem enged közel magához... nem csókol, én nem csókolhatom... nem ölel, és nem ad lehetőséget, hogy én megtehessem.... Teljesen kivagyok készülve, mert nem tudom, hogy mi a helyes, hogy mivel ártok, mi a jó, mit kellene tennem, hogy ne legyen vége...
2010. szept. 28. 13:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Tapasztalataim szerint a férfiaknál ez a sorrend, ellentétben a 15:06 állításával:

1. csajok, lotyók, (mindegy csak ne az asszony legyen)

2.sör, pia

3.haverok

4.munka

x.

x.

x.

999.feleség

Elvekhez meg előbb gerincet kéne növeszteni egyeseknek, mert ha egyvalamijük nincs, hát azok az ELVEK.

Max annyiban hogy : bögyös, feszes seggű, és sokkal fiatalabb legyen.

2010. szept. 28. 15:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Előttem szóló: azért, mert neked nem volt szerencséd és a leírtak alapján csúnyán elbántak veled, ne húzd le a kérdezőt.

A te életed nem statisztikai alap, sem megingathatatlan axióma.

2010. szept. 28. 15:52
 23/23 anonim ***** válasza:

15:32

Nem kéne férgekhez hozzámenni, és akkor nem lenne a feleség a 999. helyen. Bírom amikor a hülye fogyatékos libák szétteszik magukat a város legmegbízhatatlanabb, csajozósabb, gerinctelenebb macsójának, szülnek neki gyereket, elveteteik magukat vele, aztán a házasságban jönnek rá, hogy hoppá a férjem mindig is egy féreg volt, majd elmondják az összes férfit szemét féregnek.

NEM, A FÉRFIAK TÖBBSÉGE NEM ILYEN, CSAK A NŐK VÁLASZTANAK ROSSZUL, EGYÉK MEG AMIT FŐZTEK.

2010. szept. 28. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!