Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 81/93 anonim ***** válasza:
58%
Itt nem a kutyákról van szó még mielőtt valami őrült kutyás nőnek tartanának. Ugyanilyen pl az amikor a gyerek a vonaton evés címén szétdobál egy egész csomag kölesgolyót, az anyuka meg nyugodtan ül, de ugyanaz az anyuka ocsmányul néz rám amiért kihallatszik a zene a fülhallgatómból... Meg minden nőnek sír a szája, hogy milyen nehéz babakocsival közlekedni és senki sem segít nekik, az viszont egyikőjüket sem zavarja amikor egymás után beállítanak 5 babakocsit a vonat legkeskenyebb részébe és mindenkinek le kell szálni, hogy kikerülje és tovább tudjon menni a kocsiban... És még lehetne sorolni...
2015. nov. 25. 11:58
 82/93 anonim ***** válasza:
10%

Felmenn3k és elcsititanám a kölyköt én.

Amúgy szívből örülök, hogy nem odahaza élek, itt rendesen nevelik a gyerekeket, nem úgy mint odahaza a balkánon

2015. nov. 25. 12:31
 83/93 acelsziv ***** válasza:
23%

82: Soha ne akarj gyereket. Az értelmes embereknek való és nem egy olyannak mint te akit az anyja nem bírt két kuncsaft között jó modorra nevelni.

Kérdező: Így jártál. Azt ugyan nem írod, hogy hány éves a gyerek. MErt a még pici akkor ott minden lehet. Hasfájástól kezdve fogzásig ami ugyancsak megnehezíti az éjszakákat. Ha már idősebb akkor érdemes beszélni a szülőkkel, hogy nincs -e valami probléma végső esetben szólni a védőnőnek, ha bántalmazás gyanúja merül fel.

Az meg, hogy bérlik a lakást nem téma. Külföldön az emberek 90%-a bérli mégis vannak gyerekek és ugyanolyan jogai vannak a bérlőnek, mint a tulajnak ami a lakhatást illeti. Neked meg jogodban áll hangszigetelni a szobádat. Én is megcsináltam anyám hálószobájával, mert őt is zavarta a szomszédja. Azóta nyugodtság van.

Az a 71 % -os meg ne legyen már annyira aberrált, hogy minden gyerekes szülőt egy kalap alá vesz. Ő kikéri magának, hogy őt összehasonlítják felelőtlen kutyatartókkal, de ő ugyanezt műveli az anyákkal. Ez elég elmebeteg gondolkodás. Mindenhol vannak idióták. Mindenhol. Lásd a 82 -est. De mindenkit elítélni pár marha miatt... Gondolkozz el ezen.

2015. nov. 25. 16:21
 84/93 anonim ***** válasza:
82%
Én megérteném, hogy vannak h*lye emberek, de arról nem tehetek, ha azt tapasztalom, hogy a többség ilyen, nem néhány ember. Sajnos az az igazság, hogy a többség igenis elvárja a kivételezést csak mert neki gyereke van. Jó biztos nem mind bunkó, csak kimerült, depressziós, haldoklik az egész napos ordítástól, a szüléstől, a szoptatástól, a nem alvástól, a gürizéstől és rajtam tölti ki. De hogy téged idézzelek: 'így járt!' Nekem semmi közöm hozzá, hagyjom engem békén a kínjával, őt se érdekli az enyém, ahogy a fenti kommentekből is kitűnik.
2015. nov. 25. 16:30
 85/93 acelsziv ***** válasza:
20%
86: De ezt meg is lehet ám fordítani nem igaz? Te sérelmezed, hogy egy kalap alá vesznek az idiótákkal, holott te is ugyanezt teszed.
2015. nov. 25. 16:42
 86/93 anonim ***** válasza:
35%
Jaj hagyjuk már ezt, először is nem is értem miről beszélsz. Én a kutyákat csak egy példának hoztam fel, nem érdekel ki milyen kutyásnak tart. Másrészt a "megfordítjuk" dolog csak addig működik, amíg a kedves gyerekesek javát szolgálja. Bezzeg amikor én is megfordítottam a dolgot (hogy márpedig akkor a gyerekesek is tűrjék el az "élettel járó dolgokat", amire mint tudjuk nem igazán képesek, hisz nincs olyan ember aki ne találkozott volna olyan szülővel aki elvárta a kivételezést), érdekes módon szinte nem reagált rá senki. :)
2015. nov. 25. 16:49
 87/93 acelsziv ***** válasza:
78%

Tényleg megvan? Írd már meg nekem is, hogyan tudtad proxy mögül kiszedni hülyegyerek :D :D

Érdekes amikor téged szívatnak nem vagy olyan jó kedélyű, mint amikor te szájalsz másokra.

Ja köszi a mocskos hangú privátot is. Remélem tetszik a válasz is.

2015. nov. 25. 16:49
 88/93 acelsziv ***** válasza:
46%
89 látom, hogy nem érted. Olvasd el még egyszer mert nem fogom újra leírni ott van benne minden.
2015. nov. 25. 16:50
 89/93 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nagy a pofád, de téged jobban idegesítelek én, mint te engem :D A privátodat is szó nélkül kitöröltem, el se olvastam :D

És tudod, aki tud, az tud :D A noobok védelmét fel lehet törni, gyerekjáték :D

2015. nov. 25. 18:52
 90/93 anonim ***** válasza:
24%

Meg egy jó ok arra, hogy miért felesleges gyereket szülni a mai világba:

[link]

Gáz a magyar, egyre gázabb... szomorú.

2015. nov. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!