Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?
Felmenn3k és elcsititanám a kölyköt én.
Amúgy szívből örülök, hogy nem odahaza élek, itt rendesen nevelik a gyerekeket, nem úgy mint odahaza a balkánon
82: Soha ne akarj gyereket. Az értelmes embereknek való és nem egy olyannak mint te akit az anyja nem bírt két kuncsaft között jó modorra nevelni.
Kérdező: Így jártál. Azt ugyan nem írod, hogy hány éves a gyerek. MErt a még pici akkor ott minden lehet. Hasfájástól kezdve fogzásig ami ugyancsak megnehezíti az éjszakákat. Ha már idősebb akkor érdemes beszélni a szülőkkel, hogy nincs -e valami probléma végső esetben szólni a védőnőnek, ha bántalmazás gyanúja merül fel.
Az meg, hogy bérlik a lakást nem téma. Külföldön az emberek 90%-a bérli mégis vannak gyerekek és ugyanolyan jogai vannak a bérlőnek, mint a tulajnak ami a lakhatást illeti. Neked meg jogodban áll hangszigetelni a szobádat. Én is megcsináltam anyám hálószobájával, mert őt is zavarta a szomszédja. Azóta nyugodtság van.
Az a 71 % -os meg ne legyen már annyira aberrált, hogy minden gyerekes szülőt egy kalap alá vesz. Ő kikéri magának, hogy őt összehasonlítják felelőtlen kutyatartókkal, de ő ugyanezt műveli az anyákkal. Ez elég elmebeteg gondolkodás. Mindenhol vannak idióták. Mindenhol. Lásd a 82 -est. De mindenkit elítélni pár marha miatt... Gondolkozz el ezen.
Tényleg megvan? Írd már meg nekem is, hogyan tudtad proxy mögül kiszedni hülyegyerek :D :D
Érdekes amikor téged szívatnak nem vagy olyan jó kedélyű, mint amikor te szájalsz másokra.
Ja köszi a mocskos hangú privátot is. Remélem tetszik a válasz is.
Nagyon nagy a pofád, de téged jobban idegesítelek én, mint te engem :D A privátodat is szó nélkül kitöröltem, el se olvastam :D
És tudod, aki tud, az tud :D A noobok védelmét fel lehet törni, gyerekjáték :D
Meg egy jó ok arra, hogy miért felesleges gyereket szülni a mai világba:
Gáz a magyar, egyre gázabb... szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!