Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 11/93 anonim ***** válasza:
67%
Használj füldugót, és kész. Egyébként, aki álmos, az alszik! Igen, tudom, mit beszélek.
2015. nov. 23. 21:25
 12/93 anonim ***** válasza:
69%

látod, ilyen a magyar valóság, a károsultnak csitu van.

Egyébként de, idegesítene, pláne ha az életminőségemen rontana!

2015. nov. 23. 21:25
 13/93 A kérdező kommentje:
Használok füldugót is, de olyen mintha mellettem bőgne.
2015. nov. 23. 21:26
 14/93 anonim ***** válasza:
32%
Menj a sóhivatalbe
2015. nov. 23. 21:37
 15/93 anonim ***** válasza:
69%

Ezek normál élettel kapcsolatos zajok. Ha van másik szobád, aludj abban. Nálunk az alattunk lakók heti sokszor igen hangosan szexeltek, ráadásul az ágyuk rá volt tolva a radiátorra, ami csodásan vezeti a hangokat.

Ez van, tanyán nem kell más ember hangjait hallgatni.

2015. nov. 23. 21:43
 16/93 piroska és a farkas ***** válasza:
71%
KÉpzelheted, hogy szegény szülők is szivesebben aludnának éjszaka, az meg, h " kornyikál" hát anyaként össsz a joindulatot, nem olyan lányregény ám hajnali 2-kor megprobálni visszaaltatni egy síro gyereket, mikor már egy féléve összefüggő 2 oránál nem aludtál többet. Én azt szoktam hallani néha, hoy a szomszéd házban éjjel beindul a porszivo. Tudo, h 2 kicsi gyerek van, ilyenkor tudom, h ez az orrszívo, és , h akkor ezek szerint betegek. És ilyenkor hálát adok, h éppen nem nálunk zajlik, és nagyon, nagyon nem irigylem a szülőket. Társasházban az életnek vannak zajai. Ezek közül szerintem a kevésbé kellemetlenebbek közé tartozik a síro gyerek. Elhiszem, h zavaro, mert valoban az, de ahogy írták is, aludj másik szobában pl.
2015. nov. 23. 21:50
 17/93 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván idegesítene. Fölöttünk anno hármasikrek laktak, este 11-kor fel-alá rohangáltak. Végül már nem tudom mi lett velük, de az egész lakóközösség fel volt háborodva.

Amúgy azért attól függ, egy újszülöttet nyilván nem fog anyuka megnevelni hogy csendes legyen, elhiszem hogy marha s..r helyzet, engem is kiborítana, de sajnos nincs más. Ha viszont már nagyobb a gyerek, akkor igazán megnevelhetnék.

2015. nov. 23. 21:59
 18/93 anonim ***** válasza:
34%

Ugye te soha nem akarsz gyereket?

Te is bőgtél kiskorodban!

2015. nov. 23. 22:20
 19/93 anonim ***** válasza:
49%
Szólj a lakás tulajának vagy a közös képviselőnek.
2015. nov. 23. 23:03
 20/93 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Engem jobban zavar a mellettünk lakó vénasszony, aki játssza a süketet és a Barátok köztöt jó nagy hangerőn hallgatja.

Gyerekek abszolút nem zavarnak.

2015. nov. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!