Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 71/93 anonim ***** válasza:
53%
Mindezeket természetesen általában a Szent Gyermek füle hallatára mondják.
2015. nov. 25. 11:05
 72/93 anonim ***** válasza:
78%
Hát, egyrészt sajnos vannak bunkó nők, ez független az anyaságtól. Másrészt odakakáltatni a ház elé a kutyádat valóban nem kellene.
2015. nov. 25. 11:07
 73/93 anonim ***** válasza:
38%

A kutya oda végzi a dolgát, ahova akarja... ez az élet velejárója. :D

Az, hogy a gazdi felszedi-e, más műveltség kérdése :D Ahogy az is, hogy nem bömböltetem a kölyköt hajnalban.

Nem én vagyok a primitív, hanem a sok gyökszi, gyerekimádó ember. Azt hiszik mindenki élete körülöttük forog. Azok is pontoztak le, de már írtam máshol: 0%ra hajtok :D Jól mutatja az emberek őszinteségtűrő képességét a százalékom :D

2015. nov. 25. 11:20
 74/93 anonim ***** válasza:
61%

Akkor hol csinálja szerencsétlen, az aszfalt közepén? A tulajdonuk a kerítésig tart, utána semmi beleszólásuk. Amúgyis felszedem. Nekik az a bajuk, hogy a többi kutya ugat az enyémre, és az ő gyerekük nem tud aludni. Nekem 1, tudni kéne, hogy mikor alszik minden Pistike az adott útvonalon 2, tudni kéne, hogy ott egyáltalán egy gyerek lakik...

Azért is válaszoltam erre a kérdésre mert engem is idegesít, hogy a szülők elvárják, hogy mindenki más elviselje az "élettel járó" dolgokat amit a gyerekük csinál, de ők fordítva erre nem hajlandók sőt különleges bánásmódot követelnek, és ez nem néhány anyukára jellemző, habnem a többségre, rendszeresen találkozni ilyenekkel.

2015. nov. 25. 11:22
 75/93 anonim ***** válasza:
49%

Igen, nekem is ez a bajom, hogy én mindig viseljem el a kölyök vinnyogását. Buszon, utcán, a saját lakásomban is... talán magamhoz ne vegyem őket?

Amúgy meg... az, hogy a kutya ugat a tiédre, az is az ő hibájuk. Egy jól nevelt kutya nem ugat nem lévő veszély esetén, akkor sem, ha másik kutya sétál el a ház előtt. Ez sajnos sehol nem szokás, a kertben lévő kutyákat nem nevelik. És még te vagy a szemét érte... Emberek... a legtöbbje megérett a kihalásra.

2015. nov. 25. 11:28
 76/93 anonim ***** válasza:
74%

"Nekik az a bajuk, hogy a többi kutya ugat az enyémre, és az ő gyerekük nem tud aludni."

Ebben nekik sincs igazuk, úgy ahogy neked meg a gyereksírással kapcsolatban nincs. Meg kellene érteni, hogy senki nem passzióbólbömbölteti a gyerekét, vagy azért, hogy veletek kitoljon. Mindenki azon van, hogy ne sírjon, hiszen neki sem jó, ha a gyerek sír. De bizony egy gyerek ezzel is jár.

2015. nov. 25. 11:39
 77/93 anonim ***** válasza:
39%

"Emberek... a legtöbbje megérett a kihalásra"

Te már csak tudod...

2015. nov. 25. 11:40
 78/93 anonim ***** válasza:
64%
Akkor meg ne szólja le a kutyásokat, vagy fogadja el, hogy a kutyásokat meg az ő kölyke zavarja. Ha ők így, akkor mi is így. Ennyi. Én nem leszek kedves egy kölyökkel sem, míg az anyja istenadta jogának érzi, hogy mindenben ő élvezzen elsőbbséget mással szemben.
2015. nov. 25. 11:41
 79/93 anonim ***** válasza:
37%

"Ha ők így, akkor mi is így."

Te kinőttél már az oviból, egyébként? Mert ennél még a 3,5 évesemnek is több esze van.

2015. nov. 25. 11:42
 80/93 anonim ***** válasza:
46%

Hahaha :D Azt erősen kétlem :D

Egyébként lehet hogy ovis szint, de sajnos az emberek nagyrésze csak ebből a kommunikációból ért :D Az intelligensebb beszédet nem fogják fel :D

2015. nov. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!