Baj, ha ennyire udorodom anyámtól?
Ha bántalmazott, akkor teljesen érthető, hogy így érzel vele szemben.
"Sose lennék képes bántani ot", ha ezt így leírod, akkor már megfordult a fejedben.
A "recesszív" szó jelentésének nézzél utána.
Nem szoktam ezt javasolni kis hiszti miatt 18 éveseknek, de te tényleg lépj le otthonról, számomra elfogadhatatlan, hogy egy anya (?) bántalmazza a gyerekét.
Megfordult a fejemben persze, de nem tudnám megtenni....
A recesszívhez pedig annyit, hogy a tobbi gyereket kiemelte, engem minden felnott elott oltogatott, durva megjegyzeseket tett, és kinevetett.
Most már azon gondolkodom, hogy milyen diagnózist tudnék neki felállítani....gondoltam bipoláris zavarra is, de ot orvoshoz nem lehetne elvinni, mert nincs betegségtudata.
Hasonlón mentem át. Négy gyerekből a harmadik vagyok.
A legidősebb az okos a második a szép, a legkisebb a művész.
Amit én elértem, az volt a minimum.
Egyszerűen semmi se volt jó amit én csináltam. Az apám azt mondta, hogy olyan vagyok, mint a tejszínfagyi. Édes is krémes is, de ízetlen, unalmas.
A kamaszkoromban anyám masszívan ivott, én láttam el a húgom.
Emlékszem volt egy tanárom, aki látványosan utált. Egyszerűen ideges volt, pedig olyan tantárgyakat tartott, amikből mindig minimum négyes voltam.
Na, ő majdnem megbuktatott.
Két éve találkozunk. Elmondta, hogy pályafutása alatt alig egy féltucat diák akasztotta úgy ki, mint én. Ugyanis szerinte nem a szakmunkás képzésen volt a helyem. és bosszantotta, hogy nem vettem észre.
Az a fura csak ebben a sztoriban, hogy leírod anyukád mennyire szar alak, hogy mennyire lealázott téged sokak előtt és hogy egyszer majd beléd szútra az ollót, ettől függetlenül annyira mégis törödik veled hogy egyedül tovább taníttat - mert írod nevelő apád van, és a könyveid büdösnek találja - plusz van számítógéped vagy ahhoz hasonló amire még internet is van kötve...
Sokan tényleg átélik azt amit te leírsz itt, de azoknak 18 évesen nem volt se tovább tanulási lehetősség a kezükbe adva, se olyan luxus hogy internet ... ebből kifolyólag nagyon gyorsan fejezd be az anyád sarazását, ha meg tényleg ilyen a viselkedése akkor állj a sarkadra és mond meg neki, ne itt vad idegen emberek előtt sajnáltassad magad és égessed az anyádat, aki felnevelt és most az ő pénzén internetezel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!