Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 21/93 anonim ***** válasza:
66%

Aki nem bírja a társasházat, vegyen házat a kertvárosban.

Ha a mosógépet nyomnák éjjel, akkor jogos a panasz.

Szigeteld le a szobád.

2015. nov. 23. 23:17
 22/93 anonim ***** válasza:
55%

Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?

neked aztan van bor a pofadon... megis miert kellene elmenjenek? sir a gyerek? te is sirtal, sot mas is sirt, ezzel jar.

Nem hiszem el, hogy én aki itt lakik 10 éve ezt tűrnöm kell.

de elhiheted, ha fizetnek rendesen alberletet ugyanannyi joguk van ott lakni mint neked...

nem a zaj miatt, hanem az ilyen emberek miatt mint te nem fogok soha tombhazba koltozni...

2015. nov. 23. 23:25
 23/93 anonim ***** válasza:
76%
Engem a mosógép nem zavarna annyira, mint a gyerek. Pont azért, mert nincs rajta kikapcsológomb.
2015. nov. 24. 01:36
 24/93 anonim ***** válasza:
82%

Én egész nyáron azt hallgattam hogy a szomszéd üvölt a feleségével.. (verik egymást)

A mellettünk lévő 11 körül jön haza.

El indít valami akció filmet és bömbölteti hajnalig. Egy élmény.

De nemsokára megszületik a babám

Vissza kapják ;) :D

2015. nov. 24. 07:37
 25/93 anonim ***** válasza:
59%
Ugye neked nincs gyereked és nem is akarsz?! Ha egy éjszakánként felsíró gyereket ennyire tudsz tolerálni akkor talán nem társasházba kellett volna költözni. Én is dolgoztam három műszakban és 12 órában is és igen nekem is volt amikor marhára nem aludtam fél éjszakákat a felettünk lakó gyerkőc miatt mert vagy sírt, vagy épp járni tanult, ami nem túl halk ,vagy később már futkosott össze-vissza a lakásban. De soha nem jutott eszembe emiatt rosszban lenni velük vagy haragudni a gyerekre. Ezek az élettel járnak, nem buliznak egész éjszaka hanem egy gyerek sír te meg ezért kirakatnád őket?!!!!Marhára emberséges vagy. Ha ennyire idegesítenek az emberek költözz el egy tanyára!
2015. nov. 24. 08:46
 26/93 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, ha ennyire összeférhetetlen vagy, ne lakj társasházban. Bízom benne, hogy neked nem lesz gyereked, mert ilyen szülő mellett nyomorult gyerekkora lenne.
2015. nov. 24. 09:22
 27/93 anonim ***** válasza:
27%

Engem iszonyatosan irritálna, ha a fejem felett, vagy mellettem vagy alattam vonyítana egy gyerek... Nem értem, hogy aki gyereket vállal, miért nem saját lakásba szüli, és miért olyan lakásba megy, ahol papírból vannak a falak.

Hálát adok, hogy felettem "csak" este 10ig buliznak, és vihognak, meg reggel 5kor tűsarkúban tipeg a csaj. Tisztán hallom a beszélgetést.

Én épp ezért fogok kertes házat venni, és oda kiköltözni. Ezért, és azért is, mert nem bírom az embereket, jobb szeretek csak a családommal élni.

És igen, én egyáltalán nem akarok gyereket.

Meg azért... ne az anyát sajnálgassa már a kérdező... az anya tudta mire vállalkozik, tudta, hogy nem fog aludni jó hosszú ideig... de szerencsétlen kérdező mit érezhet? Saját házában nincs nyugta, nincs egy hely, ahova menekülhetne. Én totálisan meg tudom érteni.

Amit tudsz tenni... mivel ők letojják, hogy zavarnak téged, így vagy kiadni a lakásod másnak, és egy újba költözni (hitellel megteheted, ha most nincs), vagy megvárni, míg a gyerek felnő, és imádkozni, hogy ne szüljön még többet a csaj.

2015. nov. 24. 10:24
 28/93 anonim ***** válasza:
32%
Fel köll venni magnóra, és amikor elmész dolgozni, bekapcsolni teljes hangerőn. Akkor majd ők nem alszanak. Kölcsön kenyér visszajár.
2015. nov. 24. 11:43
 29/93 anonim ***** válasza:
69%

,,Nem értem, hogy aki gyereket vállal, miért nem saját lakásba szüli, és miért olyan lakásba megy, ahol papírból vannak a falak."

Ennyi erővel én meg nem értem, hogy aki ilyen kényes a zajra, miért költözik olyan lakásba, ahol papírból vannak a falak. :)))

Kérdező, akárhogy is sajnálod, ez nem ok arra, hogy kitegyék őket. Joguk van a gyerekhez, a gyerek meg sírni fog, ha baja van. Hidd el, a szülei mindent megtesznek ellene, nekik sem lehet egy élmény, hogy fél éve alig alszanak. Más lenne a helyzet, ha buliznának a fejed fölött, vagy zenét, TV-t üvöltetnének, de a gyereksírás nem egy akaralagos zaj.

2015. nov. 24. 12:12
 30/93 anonim ***** válasza:
30%

Nem is sokáig fogok ilyen papírfalak között lakni, de mint írtam, én jelenleg nem küzdök ilyen problémával...

És mint írtam... ne a kérdező sajnálja már őket. A nő tudta mi lesz, ha gyereket pottyant... a kérdező nem kérte a sírő kölyköt a feje felé. A kérdezőt kell sajnálni, nem azt, aki szánt szándékkal felcsináltatta magát, és gyereket szült. Ő ÖNSZÁNTÁBÓL CSINÁLTA... ha a kérdező kérte volna, hogy költözzenek a feje fölé, őt sem sajnálnám.

2015. nov. 24. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!