Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?
Míg a leánylakásomban laktam a szomszéd nőnek mániája volt délutános műszakban munka után mosni a kib#szott csapágyas hajdujával.
Minden este.
A fejemtől kb fél méterre.
Úgy rezgett az ágyam mint egy vibrátor. :)
Jobban örültem volna a csecsemősírásnak, mert az ellen jó a füldugó.
Mi hangosak vagyunk kistestu ugatos kutya ot gyerek gitar syntetizator ugralas stb (TV nem nezunk de ferjem enekel es fiam is gitar melle)
Szerencsere ikerhazban lakunk es a szomszedban kb ua a helyzet raadasul oreg haz fa lepcso hangos kongo eloszobak.
Mikor mellenk koltoztek komolyan megorultunk nem maganyos hazaspar es nem szolhatnak egy szot se.
Szeretunk elni es nem leszunk csondbe senkinek hiszen az elet zajjal jar.
A gyerekeink sokszor duborognek zajonganak de a szomszede is
A szomszed rendszeressen balhezik az asszonnyal vagy bezarja a kutyajat otthon aki orakat sir.
Nem erdekel sot en tudok aludni is ejjeles utan ha a szomszed szerda reggel fur kalapal.
utolsó, egy hasonlat, a pénzes egyetemisták mennek albérletbe, mert ott egyedül vannak a szobában, kényelem stb, a szegényebbek mennek koliba és ott az van amit a többség csinál, ha buliznak a másik szobában akkor te sem alszol.
Na szóval ezt kéne felfogni, ha panelban vásárlok lakást akkor hallani fogom amikor a szomszéd elejti a serpenyőt, amikor a felső szomszéd ugrál a recsegő padlón stb. Sajnos ezzel együtt kell élni, a gond akkor kezdődik amikor az ember tiszteletlen a körülötte élőkkel, így pl a korai porszívózás, mosás, vagy esti hangos tvzés.
Tegyünk külömbséget a normál élet zajai között (ide tartozik a gyerek nevetés, sírás is) és a tiszteletlen zajongás között.
Amit te fel soroltál az a másodikba tartozik bele a kérdező gondja meg az elsőbe, így nem hiszem hogy eggyet kéne érts vele.
46 vagyok mi a problema ha mindket szomszed ugyanolyan hangos??
nem terminal hazban vagyunk nem kell a csond senki nem haldoklik pihenni zajban is lehet a mindennapi megszokott zajban
maga eletet keseriti meg az aki mindent zajt zavaronakitel
Es ha nyugdijasok leszunk akkor mi lesz ? szerintem oregen suketebb vagy kevesbe zavar
a ferjem tuti nem fogja abbahagyni a zenet azert mert nyugdijas sot meg tobb ideje lesz ra az unokakkal zeleni es enekelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!