Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 31/93 anonim ***** válasza:
88%

30: Nem értettél semmit a diskurzusból akkor. MINDEN lakásból jön VALAMILYEN életzaj, ami azonos mértékű a csecsemősírással, mert az emberek élnek a lakásukban.

Vagy kutya ugat, vagy mosógép ugrál, vagy járkálnak a padlón és az nyikorog, vagy zenét hallgatnak, vagy veszekednek, vagy rohangálnak, vagy slattyognak, vagy elesnek és puffannak, avgy leejtenek dolgokat, vagy főzőcskéznek és akkor az edényekkel zörögnek, csörömpölnek.

2015. nov. 24. 12:26
 32/93 anonim ***** válasza:
22%
Az általad felsoroltak egyike sem olyan idegesítő, mint egy gyerek vonyítása az éjszaka közepén. A többi kivédhető füldugóval, én a családi házban is használom, mert a kinti kutyánk felugat, a saját kutyám meg horkol mellettem... de a gyereksírás iszonyatosan irritáló.
2015. nov. 24. 12:30
 33/93 anonim ***** válasza:
3%

Kinek hogy. Engem még nem irritált sírás sosem.

Ordítás annál inkább. Azt nem értem, amikor ordít, vagy inkább üvölt egy gyerek 110 decibellel. Ritka is, mert a legtöbb olyan kedves hangú illedelmes.

2015. nov. 24. 12:33
 34/93 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen ez az élet. A gyerekek sírnak. Költözz tanyára, ha nem bírod a zajokat.
2015. nov. 24. 12:35
 35/93 anonim ***** válasza:
71%
Ez a panel gyönyörűsége
2015. nov. 24. 12:38
 36/93 anonim ***** válasza:
71%

Költözz kertesházba ha zavar a koleszos panele élet, vagy ott a szomszéd kutyája és kakasa zavarna? Elhiszem, hogy zavar, hidd el őket 100szor jobban zavarja, de mind így nőttünk fel, az a pici kis emberke majd fölcseperedik, de addig sírni fog még sokat később meg borogatni mindent.

Tudják azok a szülők, hogy mindenki mindent hall, biztos rossz lehet nekik is, ők sem alszanak.

Sok erőt és türelmet!

2015. nov. 24. 12:55
 37/93 anonim ***** válasza:
76%

30: képzeld, nem minden gyerek ilyen, nem tudhatod előre, mit dob a gép. Az én 3 hónapos fiam épp alszik édesen, mint a tej, éjjel egyszer kelek hozzá etetni, de nem sírással, hanem halk nyöszörgéssel, cuppogással ébreszt, evés után 10 perc alatt visszaalszik. Mindenki szeretné, ha ilyen könnyen menne, de hát ezzel nem tudsz tervezni. Azzal tudsz, hogy mikor klopfolod a húst, indítod el a mosógépet, hallgatod a kedvenc zenédet hangosan, de a gyereksírás nem ilyen.

Ha nem bírod, menj tanyára, ahogy írták :)

2015. nov. 24. 12:57
 38/93 anonim ***** válasza:
64%
39-es , te nagyon szánalmas ember vagy.
2015. nov. 24. 13:22
 39/93 anonim ***** válasza:
74%

Hű, de erős és toleráns ember vagy, 39-es.

Az élet zajokkal jár. A mellettünk lévő lakásban folyton ugrál a kislány, döng a mi lakásunk is. Többször vagyok azon a ponton, hogy szólok, de aztán nem teszem, mert nem tehet róla, hogy xar a szigetelés (azokat kéne ütni, akik "kifelejtik" a szigetelést a házakból), és nem várhatom el, hogy vigyázzban üljön 7 évesen. Nem az ő hibája.

A gyerek sír, de nem azért, mert albérletben él. Ezt azért nem gondoltad komolyan, ugye?

Elég hánytatóak az ilyen tulajok, akik azt hiszik, magasabb rendűek, csak azért, mert a másik albérletben él, és több joguk van. Nota bene még az is lehet, hogy akinek lakása van, nem tudna albérletet fizetni, vagy lövése sincs arról, hogy a másik miért él éppen akkor albérletben. És (neked) sajnos annyi joga van mint neked, mert azt fizeti meg havonta.

Volt, aki velünk szemben is arcoskodott, hogy hova állhatunk az utcában, meg hova nem, mintha az nem volna közterület. Szóval le a magas lóról.

2015. nov. 24. 13:25
 40/93 anonim ***** válasza:
23%
Nem szánalmas vagyok, csak tükröt mutatok :D Ki milyen velem, azt kapja vissza. Ha engem nem hagy békében létezni, én se hagyom őt. Ez ilyen egyszerű. És még nem vagyok tulaj :D
2015. nov. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!