Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket idegesítene, ha a...

Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?

Figyelt kérdés
Albérletben laknak itt. Tudok valamit tenni, hogy elmenjenek?
2015. nov. 23. 21:06
 51/93 anonim ***** válasza:
19%

Cicurka, olyasmin gunyolodsz, amit itt senki nem állított. A gyerekre rá lehet szólni, de zajjal járt, ritka az olyan gyerek, mint amilyenek ti lehettetek a kerdezovel, hogy hangotokat sem lehetett hallani.

Arra próbáltunk többen rávilágítani, hogy amin felháborodik, az az élet velejárója. De ha ezen akar duhongeni, neki lesz rossz, nem nekünk. Ámen.

2015. nov. 24. 22:45
 52/93 anonim ***** válasza:
17%
Kerd meg hogy az meg csak csak elmegy hogy sir a gyerek, de az anyja ne kornyikaljon :)
2015. nov. 25. 09:34
 53/93 anonim ***** válasza:
34%

22:45 Persze és ha az élet velejárója miatt a kérdezőt mondjuk kirúgják a munkájából, mert nem tud aludni akkor te vagy a kedves szülők majd adnak neki fizetést?

Vagy ez valamiféle teszt, hadd hulljon a férgese, aki nem bírja azt a bömbölést amit a szülők (akik közül egynek nem kell dolgozni, és akik jó esetben akarták) igen? Miért nem költöznek őket kertesbe? Nem csak a kérdezőnek lehet.

2015. nov. 25. 10:06
 54/93 anonim ***** válasza:
24%
Na hát ez az... mindenki a kérdezőt szidja... de arra nem gondolnak, hogy ő nem akarta azt a gyereket, ő nem vállalta ezt a felelősséget, ezt a terhet, ő aludni akar. És a szülőknek kötelessége a közösséget nem zavarni. Mivel a szomszédnak is van élete, munkája, ahol teljesítenie kell, és amit el is veszíthet. De erre senki nem gondol, csak a gyerek-gyerek-gyerek... mert az szent és sérthetetlen... komolyan... ennyi erőből egy kutyaugatás is teljesen normális, és az élettel járó zaj.
2015. nov. 25. 10:13
 55/93 anonim ***** válasza:
59%

"Olyan korban élsz, amikor a gyerek az nem egyszerűen gyerek, hanem Nagy Szent Utód, akire nem lehet rászólni se, mert Sérül A Lelkivilága és különben is ő a Leendő Adófizető, Aki Kitermeli A Nyugdíjadat, és akinek joga van mindenhez, beleértve a hiszti, rohangálás, nyilvános szopika a cicikéből, satöbbit. Engem is irritál ez a típus, de ez van, még megérteni se fog senki, ha nem értékeled a nyávogást még egy Beethoven-műnél is magasabbra."

Persze, mert ha egy kisbabára rászólsz, hogy "Lajoska ugyan ne sírj már, hát a szomszéd nem tud aludni", akkor az rögtön, megértően abbahagyja, ugye? Láttál te már gyereket egyáltalán???

2015. nov. 25. 10:13
 56/93 anonim ***** válasza:
42%

Meg könnyű azt mondani, hogy ez az élet velejárója meg szegény gyerek nem tehet róla, de akkor azt mondják már meg az okosok, hogy mi a francot csináljon az, aki nem tud aludni/dolgozni/tanulni tőle és semmi rokoni kapcsolat sem fűzi a kölyökhöz??

Engem biztos idegesítene, bár én nem is költöznék soha panelba. Biztos, hogy szólnék nekik, lehet ha nagyon bunkók és üvöltene a gyerek akkor megparancsolnám a kutyámnak, hogy ugasson rá. :D :D Na persze akkor én lennék maga a sátán, pedig az élet velejárója a kutyaugatás és szegény nem tehet róla. :P

2015. nov. 25. 10:16
 57/93 anonim ***** válasza:
53%
Jesszus milyen emberek vannak? A kérdező nem akarta azt a gyereket de amikor lakást vett egy társasházban nyilván számolt vele, hogy laknak majd mellette, alatta, felette vagyis nem lesz csend. Nem értem miért kéne kiűzni bárkit is családi házba? Mindenkinek joga van ott élni ahol szeretne. Költözzön az aki az adott körülményekkel nincs megelégedve. Nekem van egy három éves gyerekem és most várom a másodikat panelban. Tisztában vagyok vele, hogy hangos a gyerkőc sokszor és le nem köthetem ahogy 0-24-ben lent sem tudok lenni vele az utcán. Viszont rászólok ha dübörög, futkos, járólapon vagy parkettán autózik a szőnyeg helyett , ha korán reggel hangoskodik stb. Igyekszem nem zavarni a körülöttem lakókat amennyire lehet de van amivel nem tudok mit csinálni mert zajjal jár és kész. Én is hallgatom a szomszéd néni tv-jét mert nagyot hall szegény és hallgatom az alattam lévő bezárt vizsláját is nyüszíteni meg ugatni van hogy éjszaka is amikor nincs otthon a gazdi. És a szemben lakó bulijait is hallom rendesen amikor hétvégén ereszd el a hajam van. De mivel mi itt vettünk saját lakást, ezt vállaltuk és eszem ágában sincs azért elköltözni mert valaki antiszociális és nem képes ugyanazt elviselni mint én. A zajongásnak is vannak normális betartható határai de igenis ha a kérdező az akit zavarnak az élettel járó normális zajok akkor költözzön el ő családi házba ahelyett , hogy mást zavarna el! Amúgy meg aki ilyen azt meg a kutyák ugatása meg a kakas kukorékolása vagy a szomszéd fűnyírása fogja zavarni családiban szóval erről ennyit.
2015. nov. 25. 10:27
 58/93 anonim ***** válasza:
62%
Hát te is jól megmondtad kedves utolsó, de arra te sem tudsz mit mondani, hogy csináljon szerencsétlen ha az élete/munkája/alvása minőségét befolyásolja a folyamatos bömbölés. Vagy szerinted most azonnal kezdjen el keresni másik házat, ilyen egyszerű?
2015. nov. 25. 10:34
 59/93 anonim ***** válasza:
31%

HA folyamatos a bomboles, akkor jelentse a vedonoi szolgalatnak meg a gyermekvedelemnek mert az nem normalis. Tudom mirol beszlek, ket kislanyom van.

Azellen nem sokat tudsz tenni ha pl beteg es vegigorditja az ejszakat, elofordul, de NEM mindennapos.

Nyilvan nem szandekosan bombolteti a szulo, ha igen, arra ld fent.

Amint irtak is, a zajongas, zuhogas, hangos jatszas, ugralas stb, az olyan ami ellen tehet a szulo es tesz is, ha normalis.

A sirast sajnos nem mindig tudod kivedeni, ezert nem okolhatod. Azt azert megse varhatjuk el, hogy aki szulni akar az elotte vegye meg az alatta/folotte/mellette levo lakasokat is.

2015. nov. 25. 10:41
 60/93 anonim ***** válasza:
18%
Nem nem egyszerű de a másikat gyerekestül kipakoltatni és velük kerestetni másikat az egyszerűbb és emberségesebb? Nyilván ott is dolgozik valamelyik szülő aki szintén nem alszik a gyerkőc miatt. Mégis él még. Amúgy nem egész nap dolgozik az ember és mivel a kérdezőnek nincs gyereke így azért nyilván nap közben van lehetősége kicsit ledőlni, pihenni. Amikor még nem volt családom és én is szintén felettünk lakó kisgyerekesek miatt nem tudtam hónapokig aludni éjszak rendesen akkor délutánonként pihentem és én is reggel 6-ra jártam dolgozni. Az nem megoldás, hogy valakit kirakatok ilyen miatt. Vagyis a kérdezőnek vagy megszoksz vagy megszöksz van ahogy bárki másnak is aki panelban lakik.
2015. nov. 25. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!