Titeket idegesítene, ha a feletettek lakó család gyereke egész éjszaka bömbölne?
Cicurka, olyasmin gunyolodsz, amit itt senki nem állított. A gyerekre rá lehet szólni, de zajjal járt, ritka az olyan gyerek, mint amilyenek ti lehettetek a kerdezovel, hogy hangotokat sem lehetett hallani.
Arra próbáltunk többen rávilágítani, hogy amin felháborodik, az az élet velejárója. De ha ezen akar duhongeni, neki lesz rossz, nem nekünk. Ámen.
22:45 Persze és ha az élet velejárója miatt a kérdezőt mondjuk kirúgják a munkájából, mert nem tud aludni akkor te vagy a kedves szülők majd adnak neki fizetést?
Vagy ez valamiféle teszt, hadd hulljon a férgese, aki nem bírja azt a bömbölést amit a szülők (akik közül egynek nem kell dolgozni, és akik jó esetben akarták) igen? Miért nem költöznek őket kertesbe? Nem csak a kérdezőnek lehet.
"Olyan korban élsz, amikor a gyerek az nem egyszerűen gyerek, hanem Nagy Szent Utód, akire nem lehet rászólni se, mert Sérül A Lelkivilága és különben is ő a Leendő Adófizető, Aki Kitermeli A Nyugdíjadat, és akinek joga van mindenhez, beleértve a hiszti, rohangálás, nyilvános szopika a cicikéből, satöbbit. Engem is irritál ez a típus, de ez van, még megérteni se fog senki, ha nem értékeled a nyávogást még egy Beethoven-műnél is magasabbra."
Persze, mert ha egy kisbabára rászólsz, hogy "Lajoska ugyan ne sírj már, hát a szomszéd nem tud aludni", akkor az rögtön, megértően abbahagyja, ugye? Láttál te már gyereket egyáltalán???
Meg könnyű azt mondani, hogy ez az élet velejárója meg szegény gyerek nem tehet róla, de akkor azt mondják már meg az okosok, hogy mi a francot csináljon az, aki nem tud aludni/dolgozni/tanulni tőle és semmi rokoni kapcsolat sem fűzi a kölyökhöz??
Engem biztos idegesítene, bár én nem is költöznék soha panelba. Biztos, hogy szólnék nekik, lehet ha nagyon bunkók és üvöltene a gyerek akkor megparancsolnám a kutyámnak, hogy ugasson rá. :D :D Na persze akkor én lennék maga a sátán, pedig az élet velejárója a kutyaugatás és szegény nem tehet róla. :P
HA folyamatos a bomboles, akkor jelentse a vedonoi szolgalatnak meg a gyermekvedelemnek mert az nem normalis. Tudom mirol beszlek, ket kislanyom van.
Azellen nem sokat tudsz tenni ha pl beteg es vegigorditja az ejszakat, elofordul, de NEM mindennapos.
Nyilvan nem szandekosan bombolteti a szulo, ha igen, arra ld fent.
Amint irtak is, a zajongas, zuhogas, hangos jatszas, ugralas stb, az olyan ami ellen tehet a szulo es tesz is, ha normalis.
A sirast sajnos nem mindig tudod kivedeni, ezert nem okolhatod. Azt azert megse varhatjuk el, hogy aki szulni akar az elotte vegye meg az alatta/folotte/mellette levo lakasokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!