Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.
23:50 - Bár én ugyancsak pénzintézetben de más részen dolgozom, mint te, és biztos nem olyan rég, mint te (kevesebb, mint egy éve), de már régebb óta úgy gondolom, hogy egyedül a lakás lesz az, amire hitelt veszek majd fel - hacsak nem nyerem meg a lottó főnyereményét -, de minden másra feleslegesnek tartom. Van netbookom, a tudása felér egy komoly laptopéval, dolgozom rajta, 100.000Ft alatt újonnan garanciálisan jutottam hozzá, és ki tudtam fizetni, mert gyűjtöttem rá a pénzt, mert szükségem volt egy ilyenre. Érdekes módon nincs egy minta értékű családom, a szüleimnek rossz a házassága, a rokonságot legszívesebben inkább letagadom, de már általános iskolás koromban is spórolós voltam, amikor még csak akkor kaptam zsebpénzt, ha ötöst kaptam valamiből.
A kérdező leírásai alapján nagyon sok olyan dolog van az ő és a családja életében, amit jobban meg kéne néznie, mert jelenleg nem látja eléggé tisztán, és emiatt sok felelőtlen döntést hozhat, amiből baj lehet nem csak anyagilag, hanem a családi kapcsolatokban is. Én megtanultam, hogyan lehet kívülről nézni a saját problémákat, nehéz, de muszáj.
Az ember a hibáiból tanul, az okos ember mások hibáiból. Kérdező, te melyik szeretnél lenni?
ma.00.10nek:)
23:50 - Bár én ugyancsak pénzintézetben de más részen dolgozom, mint te, és biztos nem olyan rég, mint te (kevesebb, mint egy éve), de már régebb óta úgy gondolom, hogy egyedül a lakás lesz az, amire hitelt veszek majd fel - hacsak nem nyerem meg a lottó főnyereményét -, de minden másra feleslegesnek tartom.
Lehet nem voltam egyértelmű, de én is a lakásra nem sajnálom egyedül a hitelt. A lényeg hogy levezettem hogy juthat el az áruhiteltől a hajléktalan szintig, ha hitelt hitelre halmoz:) Én több mint 10 éve dolgozom bankban. Üdv. a köreinkben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!