Túlzás, hogy aggódom? Az öcsém biztos egzisztenciával rendelkezik. Most megismert egy lányt, aki 31 éves és már túl van 4 házasságon.
Joggal felted a testveredet. De miert nem tudja senki, hogy honnan van penze a csajnak? Hat te is tudod szerintem, mert en tudom. Ilyen pasikkal ismerkedik meg mint a te testvered is, biztos egzisztencia! Ez a lenyeg neki! A penz!
A csaj egy rafinalt lany, aki leveszi, beeteti a ffi-akat, lehuzza oket penzzel. Hat innen van neki penze. A ffi-aktol.
Most az ocseden a sor, most vele viteti magat nyaralni, vetet goncoket, mutetti meg a testet!
Beszelj a tesoddal!
Húh hát ez elég gáz. természetesen jogosan aggódsz. próbáld meg valahogy felnyitni a tesód szemét, mielőtt anyagilag teljesen lenullázza a nő. viszont sajnos nem lesz könnyű dolgod, hiszen amint írod nagyon odavan érte.
az a baj, hogy kemény menet lesz, mert a csaj rafkós egy céda lehet, és simán teletömheti a tesód fejét, mielőtt ti megpróbálnátok a lelkére bezsélni.
Hmmmm... Hát szerintem világosítsd fel a testvéredet, hogy ennek a lánynak durva dolgok vannak a múltjában, és lehet hogy prostitúcióval foglalkozik.
Nem egy konnyu dolog lesz megbeszélni a testvéreddel, de jobb, mintha a lány belerángatná rossz dolgokba.
Ritka jó csaj lehet.Tesód ,,nagykanállal élvezi az életet".Nyugi tudja mit csinál,nagyok az igényei neki is,ez a csaj tökéletes,jól néz ki,csinos,fullos top10,biztos jól tud dugni.
Szerintem ne szólj a tesódnak,mert kajak az fog lejönni,hogy irigykedsz rá a csaj miatt.
Higgyél nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!