Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.
Hát azt hiszem, ne nagyon szólj bele ebbe a dologba. Remélem, anyukád nem ad pénzt a fiűnak! Akkor egy idő után űgyis le fog kopni! Nem nagyon tudhatod, mi lehet ennek a háttere. Talán anyukád az u.n. "kapuzárási pánik" korában van, és hizeleg neki a fiatalember "csodaláta". De fel fog ébredni, hidd el... És majd akkor kell mellette állnod, mert az ébredés nem lesz kellemes! Ha meg úgyis mindent elmond neked, te is megengedhetsz annyit, hogy ennek a miértjét megkérdezed tőle... Hátha megmondja az igazat?
Sok szerencsét, nem vagy valami könnyű helyzetben, az már igaz, te szegény!
Szia!
Ilyen a legjobb családokban is előfordul! Valószínűleg anyukád újra nőnek szeretné érezné magát, újra szerelmes akart lenni, mással is szexelni, mert lehet apukáddal ellaposodott a kapcsolat ilyen téren... Attól még szeretheti apukádat, és valószínűleg nem akarja emiatt elhagyni őt, viszont titokban tartani sem fogja tudni sokáig, h szeretője van... Ha nem komoly a dolog, akkor apukádnak sem kell komolyabban ezért besértődnie, inkább érje el, h anyukád újra őt szeresse, őt kívánja stb.
Szerintem meg mondd el apukádnak. biztosan már beszéltél anyukáddal, de nem volt túl eredményes. joga van tudni erről a dologról és, ha tényleg működhet még az ő kapcsolatuk, akkor ők maguk helyre is fogják hozni, természetesen csak akkor, ha sikerül megbeszélni az esetleges problémákat. Ha menthetetlen a kapcsolatuk előbb-utóbb úgyis elválnak. viszont, ha még van remény, akkor még most az első alkalomnál kell megfogni a dolgokat. Ráadásul, itt sokan mondják, hogy nem fog sokáig tartani. ezzel én is egyetértek, de honnan tudjuk azt, hogy nem lesz egy másik fiatalka, nem éppen 20 éves, hanem mondjuk 35. akkor egy ilyen férfiért még apukádat is el lehet hagyni, ez már egyáltalán nem nagy korkülönbség. szóval, sztem még egyszer mondom, apukáddal beszélj és majd a továbbiakban ők intézkednek arról, hogy mi legyen.
Remélem minden jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!