Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyám csalja...

Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.

Figyelt kérdés
Anyukám 40,én 20.Apukám szereti,megbecsüli,nem iszik,nem cigizik,dolgozik rendesen.
2010. márc. 20. 21:26
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Az a baj,hogy ha anyukám azt veszi észre,hogy nekem nem tetszik a dolog nem fog elmondani többet semmit,így legalább tudok mindent.
2010. márc. 20. 22:58
 12/55 anonim ***** válasza:
81%
Igaz, de minek tudsz mindent, ha nem tudsz lépni, és nem jutsz egyről a kettőre?
2010. márc. 20. 23:04
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Apukámnak nem mondanám el, viszont anyukámmal nagyon sürgősen beszélnék! Kérdezd meg tőle, miért csinálja, akkor előrébb lesztek a megoldásban. Ahogy már írták, szerintem se tart ez sokáig. Remélem, rendbe jönnek a dolgok!
2010. márc. 20. 23:06
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Furi anyád van , hogy ilyeneket elmond neked. De ha sarokbaszoritod, akkor titokban csinálja. Szerintem is a hiúságának tetszik, te ismered a srácot? Apudnak ne szólj, mert hátha észhez tér anyukád, és kár egy egész család érzéseit tönkre tenni, és nem hiszem apukád dijjazná.
2010. márc. 20. 23:25
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt hiszem, ne nagyon szólj bele ebbe a dologba. Remélem, anyukád nem ad pénzt a fiűnak! Akkor egy idő után űgyis le fog kopni! Nem nagyon tudhatod, mi lehet ennek a háttere. Talán anyukád az u.n. "kapuzárási pánik" korában van, és hizeleg neki a fiatalember "csodaláta". De fel fog ébredni, hidd el... És majd akkor kell mellette állnod, mert az ébredés nem lesz kellemes! Ha meg úgyis mindent elmond neked, te is megengedhetsz annyit, hogy ennek a miértjét megkérdezed tőle... Hátha megmondja az igazat?

Sok szerencsét, nem vagy valami könnyű helyzetben, az már igaz, te szegény!

2010. márc. 21. 05:37
 16/55 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Ilyen a legjobb családokban is előfordul! Valószínűleg anyukád újra nőnek szeretné érezné magát, újra szerelmes akart lenni, mással is szexelni, mert lehet apukáddal ellaposodott a kapcsolat ilyen téren... Attól még szeretheti apukádat, és valószínűleg nem akarja emiatt elhagyni őt, viszont titokban tartani sem fogja tudni sokáig, h szeretője van... Ha nem komoly a dolog, akkor apukádnak sem kell komolyabban ezért besértődnie, inkább érje el, h anyukád újra őt szeresse, őt kívánja stb.

2010. márc. 21. 18:45
 17/55 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg mondd el apukádnak, így elválnak, és legalább apukádat még szeretheti egy fiatalabb nő, akit megérdemel, nem egy ilyen hibbant tyúk, mint anyukád, már bocs. Nem százas az tuti :)
2010. márc. 22. 22:00
 18/55 anonim válasza:
100%
Elég rossz ha egy anyuka újra fiatalnak érzi magát:S nembírja a megszokást és vágyik a kalandra amit csak 1 fiatal srác tud nyújtani. Próbáld lebeszélni róla és összehozni vhogyan a szüleidet. Próbáld rábeszélni apukádat h öltözzön divatosabban vagy fiatalosabban kicsit, mond azt h a barátaid szülei mind fiatalosak és te nemszereted h ilyen maradi. Persze ez függ attól hány évesek a szüleid 50 alat még simán lehet próbálkozni. Sok sikert!
2010. márc. 22. 22:25
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jó ötlet. Vagy próbáld onnan közelíteni, hogy a srác is hülyének nézi Anyukádat, csak szórakozik vele, hiába teszi a szépet, a háta mögött jót röhög rajta a haverjaival! Biztos elmegy a kedve! De ha annyira bizalmas Veled, kérdezd meg, miért van erre szüksége!
2010. márc. 22. 23:33
 20/55 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg mondd el apukádnak. biztosan már beszéltél anyukáddal, de nem volt túl eredményes. joga van tudni erről a dologról és, ha tényleg működhet még az ő kapcsolatuk, akkor ők maguk helyre is fogják hozni, természetesen csak akkor, ha sikerül megbeszélni az esetleges problémákat. Ha menthetetlen a kapcsolatuk előbb-utóbb úgyis elválnak. viszont, ha még van remény, akkor még most az első alkalomnál kell megfogni a dolgokat. Ráadásul, itt sokan mondják, hogy nem fog sokáig tartani. ezzel én is egyetértek, de honnan tudjuk azt, hogy nem lesz egy másik fiatalka, nem éppen 20 éves, hanem mondjuk 35. akkor egy ilyen férfiért még apukádat is el lehet hagyni, ez már egyáltalán nem nagy korkülönbség. szóval, sztem még egyszer mondom, apukáddal beszélj és majd a továbbiakban ők intézkednek arról, hogy mi legyen.

Remélem minden jó lesz!

2010. márc. 23. 06:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!