Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.
"Igen, anyu most szerintem megijedt, mert minden nap hív, hogy mizujs...blabla...előtte sosem hívott. (Albis vagyok,hétvégén szoktam hazamenni.)"
Na, várjunk csak...
Több dolgot nem értek itt. Szóval ezek szerint NEM vagy velük csak ritkan, tehat mégsem tudhatod olyan pontosan, mi történik otthon. 20 éves lány vagy, és azt írod, hogy "taliztak, smaciztak"... Ha anyukád 40 éves, és neked ennyit "bevallott", nem hiszem, hogy a dolog megállt volna egy kis csókolózasnal! Te "kihallgattad" a szüleidet, mikor apukád panaszkodik, hogy "1 hónapban csak egyszer szexelnek"... 20 éves házasok nem beszélnek így, nem ilyen a stílusuk. Az elején apuka "nem iszik, nem dohányzik", most meg egyszerre rondán beszél anyuddal, mert most szokik éppen le... Anyukád nyilván tudja, hogy te igy utálod, és mégis olyan őszinte veled, hogy a bizalmasává tesz?
Szóval a kommentjeid során elég sok változást, hogy ne mondjam ellentmondást veszek észre, ami, nekem legálabbis, nem tiszta!
Jó lenne, ha elmesélnéd, mikor beszélgetttél anyukáddal vagy apukáddal utóljára négyszemközt, és mit! Köszönöm előre is!
Ettől függetlenül, bizonyosan vannak problémak, és ha ez így van, kívanom neked, hogy mihamarabb oldódjanak meg!
DE ezen a hétvégén egy szót nem beszéltem velük, mert a pénz miatt nagyon összevesztünk. Úgy döntöttem nem beszélek apámmal, ha ilyen hülye, hogy nem veszi észre, és engem soha nem támogat akkor leszarom! 2 év múlva végleg teljesen elköltözök, nem kell a pénzük, és nem leszek a terhükre és ők se az enyémre. Akkora lelki terrornak vagyok kitéve.
Te most gondolom fősulira jársz, gondolom nappalira. Én azt mondom te se vagy egyenes, mert itt siránkozol ahelyett hogy jól helyretennéd őket, de félsz ha beolvasol akkor nemlesz pénz amiből fizeted a sulit, és albérletet. Miután meglesz a diplomád, rájuk se nézel, és az se fog érdekelni, hogy mi van velük, a te életed sinen lesz és innentől részedről a fáklyás menet. Ja és barátokat se fogsz vinni mert szégyelled a családodat, szép kis gyerek vagy. Most könnyen beszélsz hogy nem kell a pénzük, de ha úgy tennél mint sok más diák, estin tanul, napközben meg tanul, hogy legyen pénz sulira, albérletre, kajára, rezsire, és itt rinyálsz. Szégyeld magad. Ha annyira rossz lenne már tettél volna ellene. Én amondó vagyok mindkettőnek van vaj a fején, te meg jobban becsüld meg azt amit kapsz. Szerintem most csak azért "szenvedsz" mert nem kaptál pénzt, szegény szerencsétlen gyerek. De sajnállak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!