Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyám csalja...

Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.

Figyelt kérdés
Anyukám 40,én 20.Apukám szereti,megbecsüli,nem iszik,nem cigizik,dolgozik rendesen.
2010. márc. 20. 21:26
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem értem én a dolgot, pedig hogyha a kérdésben fordítva szerepelne, hogy apuka csalja anyukát egy 20 évessel, akkor mindenki fel lenne háborodva, hogy micsoda tetű egy pali... LÁtszik hogy többségben nők válaszolnak :)

Szerintem meg apádnak igenis joga van tudni, hogy a felesége meghibbant, lecserélte az ágyban egy 23 éves fiúra, és igenis joga van keresni magának egy kedves szép nőt, aki értékeli, és akit boldoggá tud tenni. Mert apád sem lehet olyan öreg, mondjuk én 31 éves vagyok, nekem pont jó lenne :) hehe

És igen, anyukád, valószínűleg tényleg vágyik kalandra, tényleg unja magát, nem voltak pasasai apád előtt, ezért csinálja amit csinál, de ez nem mentség arra, hogy hülyét csinál apádból, már ne is haragudjon itt senki. És hiába beszélsz vele, tudja nagyon jól, hogy nem kéne, de ő most úgy gondolja, hogy amíg apád meg nem tudja, éli világát, meg udvaroltat magának. Ami lehet hogy rendben is van, de ekkor kell elválni, és külön menni, nem pedig hazudozni. Apád előtt meg játssza a kedves hitvest, mi? elég gusztustalan ám. És megnyugtatlak, nem fogja abbahagyni, mert nagyon is bejön neki ez a dolog a sráccal. Úgyhogy évekig ez lesz, te meg asszisztálsz hozzá, hát gratulálok. Tudod, ha apád megtudja, és megbocsátja, akkor rendben van. Még jót is tehet a kapcsolatuknak. De ez már apád döntése. Te már nem leszel cinkos többet. De hogy a háta mögött... ezzel van a gond.

A slusszpoén az lenne, ha apukád meg is örülne a hírnek, mert kiderülne, hogy már régen le akart volna lépni :)

2010. márc. 23. 08:56
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
A poén az lenne, ha kiderülne, hogy apád is csalja anyukádat, csak ő nem osztja meg veled, és előttetek csak megjátssza magát.
2010. márc. 23. 10:48
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk beb@szna, ha ezután anyukád sértődne meg, hogy nem vagy megbízható és nem mondhat el neked semmit. Szerintem egy családtag nem való arra, hogy levegye rólunk az ilyen jellegű terhet, vagy falazzon ilyen dolgokban.

Ha ez a téma szóba kerül, kérdezd meg anyukádat hogy mit vár tőled? Mi lenne szerinte ilyen helyzetben a normális? Mit kellene csinálnod?

És ha Őszintén kíváncsi a véleményedre akkor hallgasson meg, ha nem akkor meg ne terheljen ilyesmivel. Mondd neki, hogy félted a kapcsolatukat, mert ezt nem lehet észrevétlenül és tiszta lélekkel évekig csinálni. Átlag ember normális értékrenddel nem kerül ilyen helyzetbe.

Mondd el anyudnak, hogy ha példát akar mutatni neked, azt lehetőleg máshogy tegye, viselkedjen felnőtt módjára és tisztelje meg apudat azzal ha már (ritka)normális családfőként viselkedik, hogy őszinte vele és nem cicázgat mással. Ha én dolgoznék és tisztességesen élnék erre megcsalna a feleségem, biztos hogy otthagynám. Ez megalázó egy férfi számára ráadásul elértékteleníti az igyekezetét a normális család irányába. Gondolom apud sem azért nem találkozgat szép fiatal lányokkal mert nem tudna találni egyet kettőt, hanem mert tiszteli anyudat.

2010. márc. 23. 10:50
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én sem avatkoznék közbe (bár muteromnak azért kifejezném nemtetszésemet...), mert ez az ő dolguk (a szüleidé). De az biztos, ha kiderülne a szerelmi kapcsolat, akkor egyértelműen minden téren apám mellé állnék...
2010. márc. 23. 14:48
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Én meg már akkor elmondtam volna, amikor először elmeséli. Milyen dolog ez már? Hivalkodik vele a lányának. Édes jó istenem :S:S Felháborító.
2010. márc. 23. 18:05
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
18:05: Ezúton szeretnék neked gratulálni, hisz ez egy első osztályú szörnyülködés volt.
2010. márc. 23. 18:28
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Most jobb lett volna káromkodok?
2010. márc. 23. 18:30
 28/55 anonim ***** válasza:
nem.
2010. márc. 23. 18:32
 29/55 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Ha megint elkezdi mondani akkor megmondom neki, hogy nem nagyon tetszik a dolog...
2010. márc. 23. 21:27
 30/55 anonim ***** válasza:

Ez jó, ennyit tudsz mondani, hogy nem nagyon tetszik a dolog :) hehe Ez a csúcspoén :)

Apád nem egy idegen aki elől falazni lehet, nem a tesódról van szó aki csalja a férjét és téged kér hogy falazz neki, hanem apád a sértett fél. Ha becsukod a szemed és falazol továbbra is, akkor majdnem olyan hibás leszel. Egyébként én azzal értek egyet, aki megkérdezné apát hogy hipotetikusan ilyen helyzetben ő mit tenne a gyerek helyben, vagy szerinte mit kell ilyenkor tenni. Aztán kiderül a véleménye. Ha azt mondja hogy semmit, akkor nyugodtan ülhetsz a babérjaidon, és hallgatod anyád sztorijait.

31/N

2010. márc. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!