Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.
Huh ez nagyon kényes szitu!Szerintem elsőkörben ez a szüleid dolga,de valahogy talán mégsem....
Lehet hogy anyudnál kapuzárási pánik van?De a 40 még korai nagyon!És közöttük rendben minden,biztos?Nehéz ügy... én nem tudom hogy belefolynék-e... árulónak lenni undorító dolog,közted meg anyád között még ez az anya-lánya szövetség is.. nehéz dolog... Apud nem szokott külön utakon járni?Remélem sok nő olvassa a kérdésed,mert amikor az apa csalja meg az anyát akkor hihetetlen felháborodás szokott lenni!Szerintem ne nyúlj bele... az ő dolguk mégis...majd ők megoldják.
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok! Az a helyzet, hogy anyukám azt várná, hogy ki legyen nyalva a s...gge, de szerintem 20 év után normálisan viselkedik apu. Sőt, egyszer hallgatóztam amint veszekedtek, és apu mondta, hogy nem érti hogy miért csak 1 hónapban 1x sexelnek, és mondta, hogy: Hát nem te mondtad, hogy lenézed azokat a nőket, akik nem foglalkoznak a férjeikkel?? Most te is ilyen vagy!
Szóval anyu mindig azt mondja, hogy apu bunkó és nem törődik vele, szerintem meg érzi, hogy baj van, ezért még jóhogy nem nyalja a seggét! Apukám sosem csalta meg, sosem volt mégcsak gyanús sem, mindig hazajön meló után, nem jár el, teljes mértékben mellette állok. Annyira útálom már anyámat!! Nem is anya az ilyen! (A gyerekeivel nem foglalkozik, útál mindenkit a családban, nem dolgozik!!)
Itt a húsvét:) A megtisztulás ideje:) Több javaslatom is lenne.
Első: Mi lenne ha család összejön és játszotok, mondjuk igazmondósat? Pár bemelegítő, laza kérdés után felvetnétek a hűség témát. Lépett -e már félre valaki? Vagy csókolózott -e már a párján kívül? Persze erre nektek is kell válaszolni, de a lényeg hogy mit mond anyud, úgy hogy tudja, hogy te tudod. Biztos nagy kuss lesz, de azért nem árt be.fo.s@tni. Biztos apád is kíváncsi lesz a válaszra.
Következő ötlet: CSaládi ebéd, ültök az asztalnál , ünnepi ebéd. Jöhet a duma, hogy ti ugye szerető család vagytok, és befogadnátok-e egy fiatal fiút, akit kitett a családja, mert egy idősebb nővel járt. Miért is ne úgyis anyu pasija.
Harmadik: rányomulsz a srácra, és hazaviszed bemutatni a családnak.
Negyedik: beszélsz a srác anyjával, mert azt egy anya se tűri ha a fiát "megrontják".
Én tuti beolvasnék anyámnak. Ő fél egyébként attól hogy kiderül az igazság? Mert ha ráijesztesz , lehet abbahagyja, főképp ha meglebegteted, hogy elvált nőként, nehéz lesz hosszú kihagyás után újra dolgozni.
Esetleg megkérdezheted, hogy a srácot hívhatod-e majd apucinak.
Kérdező, 2 lehetőség van:
- 1. Apád egy balek, de ez neki még így is kényelmesebb, mint külön.
- 2. Apád se őszinte, és amit te látsz belőle, az csak egy álarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!