Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyám csalja...

Mit tegyek ha anyám csalja apukámat? Nekem anyu mindent elmond, neten megismert egy 23 éves srácot, taliztak, smaciztak.

Figyelt kérdés
Anyukám 40,én 20.Apukám szereti,megbecsüli,nem iszik,nem cigizik,dolgozik rendesen.
2010. márc. 20. 21:26
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el, hogy apádnak még nem tűnt fel. :-) Ha pedig még nem balhéztak emiatt, az azt jelenti, hogy apádat baromira nem érdekli valamiért. Ne folyj bele, mert ez nem a te dolgod, közöld anyukáddal, hogy nem érdekel, és zárd be a szobád ajtaját, és tanulj vagy nézz filmet, vagy ismerkedj, vagy bármi.
2010. márc. 23. 22:59
 32/55 anonim ***** válasza:

Huh ez nagyon kényes szitu!Szerintem elsőkörben ez a szüleid dolga,de valahogy talán mégsem....

Lehet hogy anyudnál kapuzárási pánik van?De a 40 még korai nagyon!És közöttük rendben minden,biztos?Nehéz ügy... én nem tudom hogy belefolynék-e... árulónak lenni undorító dolog,közted meg anyád között még ez az anya-lánya szövetség is.. nehéz dolog... Apud nem szokott külön utakon járni?Remélem sok nő olvassa a kérdésed,mert amikor az apa csalja meg az anyát akkor hihetetlen felháborodás szokott lenni!Szerintem ne nyúlj bele... az ő dolguk mégis...majd ők megoldják.

2010. márc. 24. 00:28
 33/55 anonim ***** válasza:
Most olvastam a 22:59-es kommentjét!Szerintem ő jól fogalmazta meg,ő jól látja ezt a dolgot.
2010. márc. 24. 00:30
 34/55 anonim ***** válasza:
22:59 vagyok, és sajnos gyerekként érintett a dologban, anyu mindig hűséges volt (most 50 éves), szent volt neki a templomi esküvő, gyógyszerek miatt elhízott, de lefogyott, fiatalos, komolyan, nem látszik annyinak, amennyi (egy ismerőse mondta nekem, hogy nem is gondolta volna, hogy anyunak már 25 éves lánya van, annyira fiatalos), de apám egy ideje folyamatosan ellöki magától, nem foglalkozik anyuval, persze, dolgozik rendesen, és bevásárol, elmosogat, de egyszerűen anyuval nem foglalkozik, anyunak tele lett a hócipője, hogy ő nem csak egy cseléd akar lenni apám mellett, hanem nő, attól, hogy már nem 20 éves, még nem érzi magát öregnek, vágyik a figyelemre, és azt kapja, hogy apám ellöki, úgyhogy anyu egy ideje beszélget a neten, nem találkozgat, de kell neki is a figyelem, és az a helyzet, hogy én megértem őt (és apám egyéb dolgaira hadd ne térjek ki, de én arról is tudok)
2010. márc. 24. 00:47
 35/55 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ilyen sokan írtatok! Az a helyzet, hogy anyukám azt várná, hogy ki legyen nyalva a s...gge, de szerintem 20 év után normálisan viselkedik apu. Sőt, egyszer hallgatóztam amint veszekedtek, és apu mondta, hogy nem érti hogy miért csak 1 hónapban 1x sexelnek, és mondta, hogy: Hát nem te mondtad, hogy lenézed azokat a nőket, akik nem foglalkoznak a férjeikkel?? Most te is ilyen vagy!

Szóval anyu mindig azt mondja, hogy apu bunkó és nem törődik vele, szerintem meg érzi, hogy baj van, ezért még jóhogy nem nyalja a seggét! Apukám sosem csalta meg, sosem volt mégcsak gyanús sem, mindig hazajön meló után, nem jár el, teljes mértékben mellette állok. Annyira útálom már anyámat!! Nem is anya az ilyen! (A gyerekeivel nem foglalkozik, útál mindenkit a családban, nem dolgozik!!)

2010. márc. 24. 18:36
 36/55 anonim ***** válasza:
26%

Itt a húsvét:) A megtisztulás ideje:) Több javaslatom is lenne.

Első: Mi lenne ha család összejön és játszotok, mondjuk igazmondósat? Pár bemelegítő, laza kérdés után felvetnétek a hűség témát. Lépett -e már félre valaki? Vagy csókolózott -e már a párján kívül? Persze erre nektek is kell válaszolni, de a lényeg hogy mit mond anyud, úgy hogy tudja, hogy te tudod. Biztos nagy kuss lesz, de azért nem árt be.fo.s@tni. Biztos apád is kíváncsi lesz a válaszra.

Következő ötlet: CSaládi ebéd, ültök az asztalnál , ünnepi ebéd. Jöhet a duma, hogy ti ugye szerető család vagytok, és befogadnátok-e egy fiatal fiút, akit kitett a családja, mert egy idősebb nővel járt. Miért is ne úgyis anyu pasija.

Harmadik: rányomulsz a srácra, és hazaviszed bemutatni a családnak.

Negyedik: beszélsz a srác anyjával, mert azt egy anya se tűri ha a fiát "megrontják".

Én tuti beolvasnék anyámnak. Ő fél egyébként attól hogy kiderül az igazság? Mert ha ráijesztesz , lehet abbahagyja, főképp ha meglebegteted, hogy elvált nőként, nehéz lesz hosszú kihagyás után újra dolgozni.

Esetleg megkérdezheted, hogy a srácot hívhatod-e majd apucinak.

2010. márc. 24. 19:53
 37/55 anonim ***** válasza:

Kérdező, 2 lehetőség van:

- 1. Apád egy balek, de ez neki még így is kényelmesebb, mint külön.

- 2. Apád se őszinte, és amit te látsz belőle, az csak egy álarc.

2010. márc. 24. 20:46
 38/55 A kérdező kommentje:
Igen, anyu most szerintem megijedt, mert minden nap hív, hogy mizujs...blabla...előtte sosem hívott. (Albis vagyok,hétvégén szoktam hazamenni.) Valami visszatart abban, hogy beolvassak anyámnak. Vele nem jó rosszban lennem, mert ellenem fordítja aput. Volt már rá példa.:S Apu szokta neki mondani, hogy mért ülsz annyit a net előtt, csak nem a pasiddal chatelsz?? De így elvicceli...Meg hétvégén is mondta apu, hogy:-Mindig veszekszek anyáddal, hogy mért ül annyit azelőtt a szar előtt!?
2010. márc. 24. 21:12
 39/55 anonim ***** válasza:
Szóval fogalmad sincs, hogy valójában mi zajlik hétköznap otthon. Hát gratulálok!
2010. márc. 25. 13:04
 40/55 anonim ***** válasza:
Gratulálhattok neki, a tényen akkor sem változtat, hogy anyuka csalja apukát. Nincs mit szépíteni rajta. Én már az első adandó alkalommal elmondtam volna, sz*rom le, hogy semmi közöm hozzá. Te is abban a családban élsz és tiszteled apukádat. Ha nem érdekli eztán se fogja érdekelni, ha nem tud róla, akkor meg vállalja a következményeit anyukád. Ennyi.
2010. márc. 25. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!