Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Megbocsájthatatlan bűnt követtem el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. A barátommal már egy éve vagyunk együtt, jól megvagyunk és szeretjük egymást. Az egyetlen problém az hogy jóval idősebb nálam és gyerekei vannak. Beletörődtem a dologba, sőt 3 hónapja meg is ismerkedtem velük. Persze nem mutatkozhattam be úgy mint az apjuk barátnője, csak barátként. Azóta sokat találkoztunk, vittük a gyerekeket mindenhova... Tudom hogy nagyon fiatal vagyok ehez de tényleg megszerettem őket. Aztán a gyerekek anyja hirtelen hazajött külföldről (kiment új életet kezdeni..) és telemagyarázta a fejüket azzal hogy az apjuk rossz ember és hogy én vagyok a barátnője... Most magyon mérgesek ránk teljesen jogosan... És én tényleg nem akartam ártani ezzel nekik... Mit tehetnék hogy újra visszanyerhessük a bizalmukat? Lehetséges egyáltalán..?

2015. okt. 31. 22:58
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
63%
Szóval a Kérdezőék hibáztak valamiben, az egyértelmű... de ettől még nem kellene elfeledni, hogy a történetben az igazi árt-ány az (b)anyucika... aki lelép, visszajön, kever egy nagy x*rt az exe ellen, aki a gyerekekkel volt és marad, majd lelép újra, hogy oldják meg mások... mit akart vajon ezzel elérni?
2015. nov. 2. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!