Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Megbocsájthatatlan bűnt követtem el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. A barátommal már egy éve vagyunk együtt, jól megvagyunk és szeretjük egymást. Az egyetlen problém az hogy jóval idősebb nálam és gyerekei vannak. Beletörődtem a dologba, sőt 3 hónapja meg is ismerkedtem velük. Persze nem mutatkozhattam be úgy mint az apjuk barátnője, csak barátként. Azóta sokat találkoztunk, vittük a gyerekeket mindenhova... Tudom hogy nagyon fiatal vagyok ehez de tényleg megszerettem őket. Aztán a gyerekek anyja hirtelen hazajött külföldről (kiment új életet kezdeni..) és telemagyarázta a fejüket azzal hogy az apjuk rossz ember és hogy én vagyok a barátnője... Most magyon mérgesek ránk teljesen jogosan... És én tényleg nem akartam ártani ezzel nekik... Mit tehetnék hogy újra visszanyerhessük a bizalmukat? Lehetséges egyáltalán..?

2015. okt. 31. 22:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
61%
Kedves utolsó (2), mi is 17/33-ként jöttünk össze anno, és nem tudok róla, hogy az elmúlt 2 évtizedben bármelyikünk is megbánta volna. Na, ezzel szemben ha arra hallgattunk volna, hogy ki szerint mi a "helyénvaló" meg a "nem helyénvaló" - nos azt tutin megbántuk volna.
2015. nov. 1. 01:03
 12/41 anonim ***** válasza:
48%
Te 17 éves vagy és a barátodnak gyerekei vannak. Ha megkérdezhetem hány éves a barátod? Mert gondolom nem 22.
2015. nov. 1. 01:38
 13/41 anonim ***** válasza:
72%

Te jó ég 69%-os nyugodj már le :D Miért idegesít ez téged? Megértettük, hogy te nem lennél boldog ilyen kapcsolatban, de ne kérdőjelezd már meg más boldogságát, meg ne akarj te mindent jobban tudni, nem vagy te mindenható. Én sem tudom magam elképzelni olyan kapcsolatban, mégse ingerelem magam rajta, s nem hiszem azt hogy nem boldog. Úgyhogy nyugalom ;)

Kérdező ez a sztori úgy homályos ahogy van, kifejtenéd hogy mi is a helyzet az anyukával, hány éves a párod, mekkorák a gyerekei...stb. Mert nyilván nem ugyanazon az úton kell megoldani a problémát egy kisgyerekkel mint mondjuk egy korodbeli kamasszal.

2015. nov. 1. 01:49
 14/41 anonim ***** válasza:
53%
Tudom nem fogsz egy névtelenre hallgatni,de azért leírom.Hagyd ott azt a ferfit. 1 eve jartok, el tudod felejteni. Ezzel tonkre teszed az egesz életed. Tanulj, csinálj karriert, biztos munkát stb.. A kor még nem is zavaró,de az hogy elvált és 3 gyerekkel. Egy tapasztalt ferfinal konnyu manipulalni a tiniket, aztan majd jól rádsózza a kölköket.
2015. nov. 1. 02:11
 15/41 anonim ***** válasza:
51%
nem derül ki, hogy már nincs együtt a gyerekei anyjával, vagy elvileg még együtt voltak, csak távkapcsolatban, és veled csalta meg? bár erre nem fogsz tudni válaszolni, mert nyilván nem kötötte az orrodra.
2015. nov. 1. 02:20
 16/41 A kérdező kommentje:
Nincsenek együtt, igazán soha nem is voltak csak a szülők miatt. Nem akartam beleszólni a gyerekek életébe és a felesègének sem akartam ártani ezzel. Az volt a baj hogy a gyerekek barátként kezeltek és most nem tudom hogy fogják ezt feldolgozni... És muszáj segítenem mert az asszony szokás szerint megint lelépett... Jól telenyomta a gyerekek fejét bosszúból hogy utálják az apjukat és most itthagyta őket... Muszáj valamit csinálnom hogyha engem nem is szeretnek meg legalább az apjuknak bocsájtsanak meg... A rossz indulatú kommentekre pedig csak azt tudom mondani, hogy én sem terveztem soha hogy ilyen helyztebe kerülök de megtörtént... Egyébként a vélemények egy része hasznos volt köszönöm...
2015. nov. 1. 07:41
 17/41 anonim ***** válasza:
76%

Drága, neked SEMMIT nem kell csinálnod, az APJUK dolga elmondani a miérteket és hogyan-okat, ugyanis Ő kevert titeket ebbe a szrba!

Elhiszem, hogy imponáló, hogy egy érett férfi (bár ezt csak te gondolod úgy, mert még kislány vagy, nulla élettapasztalattal) udvarol, de piszkosul nem helyén való.

És nem a korkülönbséggel van gond (jó, kicsit), hanem, hogy a pasas fel sem vállal(!), inkább hazudozik összevissza.

2015. nov. 1. 07:47
 18/41 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerűen kérj tőlük bocsánatot, amiért félrevezetted őket. Azt is elmondhatod, amit ide leírtál: kínos neked ez a helyzet, szokatlan a felállás, de sose akartál ártani nekik, és őszintén kedveled őket. Hagyj nekik időt, hogy feldolgozhassák, és hozzászokjanak a gondolathoz.

Egy baráti kapcsolat azért egész más, mint egy mostohaanya-mostohagyerek viszonylat, ennek az elfogadása - pláne ilyen kezdet után - nem megy egyik napról a másikra.

2015. nov. 1. 07:49
 19/41 anonim ***** válasza:
63%

Ohh,cicám, tudod mi a szitu???

Téged csúnyán kihasználnak és átqrják a fejedet! Hogy miért? Mert 17 vagy.

Apukának kell egy ingyen bébicsősz,aki vigyáz a kölykökre,míg ő dolgozik. Te ugye nem dolgozol,és mivel iskolás vagy így kapóra jössz,hisz kísérgetheted a kölyköket. Anyuka meg carik erre az egészre,őt nem zavarod,csak az apuka életét akarta kicsit megkeseríteni a hazajövetelével!

Szóval választhatsz:

1.17 évesen más gondjait veszed a nyakadba

Vagy

2.szépen lelépsz,mert hidd el neked is meglesznek a saját gondjaid előbb-utóbb.

2015. nov. 1. 08:00
 20/41 anonim ***** válasza:
77%

"És muszáj segítenem mert az asszony szokás szerint megint lelépett"

És mi közöd hozzá? Nem veszed észre, hogy palira vesznek?

Milyen alak az, aki a 17 éves "barátnőjétől" várja el a szinte hasonló korú gyerekei pesztrálását?

Neked tanulni kéne, nem pótmamát játszani. Magad is szinte gyerek vagy még.

2015. nov. 1. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!