Szerintetek nagy hibát követtem el?
Sziasztok!
Minap a munkahelyen beszélgettünk a csajokkal a férfiak hűtlenségéről, bizalomról stb. úgy általában.
Kitaláltam, hogy az egyik kolléganőm telefonjáról írok egy sms-t a páromnak, mintha egy idegen nő lennék és meg szeretnék vele ismerkedni. (Kiváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen helyzetben.) Válaszolt az sms-re rá negyed órára, lekoppintotta az állítólagos hölgyet, majd annyiban is maradt a dolog. Délután szerettem volna neki elmesélni, azt gondoltam, hogy majd egy jót nevetünk, max. kapok egy ejnye-bejnye-ét, és lezárjuk a dolgot.
Csak, hogy az akcióm után kiderült, hogy lekérdezte a számot a tudakozóból, és mivel tudja kikkel dolgozom együtt, egyből rájött a turpisságra..eléggé mérges rám, azóta nem is beszéltünk. Majd csak délután ér haza a munkahelyéről...
Szerintetek is van oka ennyire kiakadni, vagy csak kicsit felfújja a dolgot? Egyébként 1 éve vagyunk együtt és még sosem vezettem félre, vagy csináltam hasonlót. Tartok tőle, hogy ő nem poénnak fogja fel...
Köszönöm a válaszokat!
23/N
Okos a párod, hogy nem hagyta magát és tisztázta a dolgot.
De szerintem nagyon felfujja, de ugyanakkor azt is érezheti, hogy ennyire nem bizol benne, és tesztelgeted.
Én nő vagyok, de ha a férjem ezt csinálta volna, és nagyon megsértődtem volna.
Nem értem hogy te is mit akartál ezzel az idétlen viselkedéssel?
Ha bízol a párodban akkor minek játszod el a bizalmát? Az egész úgy jön ki hogy tesztelni akarod hogy idegen nőkkel felvenné-e a kapcsolatot stb. Ha reagált volna, és hízelget volna akkor meg azért írkálnál ide, hogy milyen szemét a pasid mert egy kicsit lódítottál és ő már meg is akar csalni. Most komolyan.. Miért kell egy normális kapcsolatot szándékosan tönkretenni?? HA nincs gond akkor kreálunk egyet..
Ez legfeljebb akkor lett volna elfogadható, ha rögtön az sms után ráírsz hogy csak te szórakoztál.
Így még elmenne a poén kategóriába, de mivel nem szóltál neki (időben) hogy mi a helyzet, teljesen úgy veszi ki magát a dolog hogy nem bízol meg benne.
Teljes mértékben meg lehet érteni hogy ki van akadva.
Egyébként is ez nagyon gyerekes húzás volt, ha komolyabb párod van örülj neki ha nem dob ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!