Szerintetek nagy hibát követtem el?
Sziasztok!
Minap a munkahelyen beszélgettünk a csajokkal a férfiak hűtlenségéről, bizalomról stb. úgy általában.
Kitaláltam, hogy az egyik kolléganőm telefonjáról írok egy sms-t a páromnak, mintha egy idegen nő lennék és meg szeretnék vele ismerkedni. (Kiváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen helyzetben.) Válaszolt az sms-re rá negyed órára, lekoppintotta az állítólagos hölgyet, majd annyiban is maradt a dolog. Délután szerettem volna neki elmesélni, azt gondoltam, hogy majd egy jót nevetünk, max. kapok egy ejnye-bejnye-ét, és lezárjuk a dolgot.
Csak, hogy az akcióm után kiderült, hogy lekérdezte a számot a tudakozóból, és mivel tudja kikkel dolgozom együtt, egyből rájött a turpisságra..eléggé mérges rám, azóta nem is beszéltünk. Majd csak délután ér haza a munkahelyéről...
Szerintetek is van oka ennyire kiakadni, vagy csak kicsit felfújja a dolgot? Egyébként 1 éve vagyunk együtt és még sosem vezettem félre, vagy csináltam hasonlót. Tartok tőle, hogy ő nem poénnak fogja fel...
Köszönöm a válaszokat!
23/N
"Szerintem ahány ember, annyi meglátás,"
Összesen 2 meglátás, egyik csapat elítéli,a másik nem. Annyira már illene ismerned a társadalmat 23 évesen és kéne már hogy legyen annyi ítélőképességed, hogy belásd ez nem egy szép dolog,amit tettél és senkit nem érdekel, hogy te vagy más mit gondol,mert egy ember véleménye lesz neked fontos, mégpedig a barátodé. Verheted magad, hogy ha itt 4-en azt írják, hogy ez semmi, ettől még a barátod simán mondhatja, hogy húzz a p.csába,mert itt csak az ő véleménye lesz a döntő,ha tetszik,ha nem.
# 22-es hozzászóló, köszönöm a válaszod.
Én ezt a kérdést nem azért tettem fel, hogy önigazolást kapjak, hogy nem olyan nagy ügy ez. Nem hiába véleményeket kértem, és nem úgy tettem fel a kérdést, hogy ugye nekem van igazam?
Igen, mindenképpen a párom szava, hozzáállása a döntő a témában, csak szeretnék azért 1-2 véleményt is elolvasni, ahogyan azt már feljebb is írtam.
Igen. Tesztelted a párod hűtlenségét, és most viccnek akarod előadni, és önigazolást keresel arra, hogy miért is volt ez vicces, és miért nem jogos az, hogy a párod kiakadt...
Szerintem mélységesen nézz magadba, kérj bocsánatot a párodtól és nagyon boldog légy, ha nem rúg ki azonnal.
Egyébként elég gázos az a kapcsolat, ahol mindkét fél ilyen mélységesen bizalmatlan egymás iránt. Mondhatnám: veszett fejsze nyele.
Igen, jogosan haragudott meg! Ennyi bizalom nincsen benned, akkor mit szeretnél tőle? Arról nem is beszélve, hogy a tinilányok csinálnak ilyeneket, nem egy 23 éves elvileg felnőtt, érett nő.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!