Szerintetek nagy hibát követtem el?
Sziasztok!
Minap a munkahelyen beszélgettünk a csajokkal a férfiak hűtlenségéről, bizalomról stb. úgy általában.
Kitaláltam, hogy az egyik kolléganőm telefonjáról írok egy sms-t a páromnak, mintha egy idegen nő lennék és meg szeretnék vele ismerkedni. (Kiváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen helyzetben.) Válaszolt az sms-re rá negyed órára, lekoppintotta az állítólagos hölgyet, majd annyiban is maradt a dolog. Délután szerettem volna neki elmesélni, azt gondoltam, hogy majd egy jót nevetünk, max. kapok egy ejnye-bejnye-ét, és lezárjuk a dolgot.
Csak, hogy az akcióm után kiderült, hogy lekérdezte a számot a tudakozóból, és mivel tudja kikkel dolgozom együtt, egyből rájött a turpisságra..eléggé mérges rám, azóta nem is beszéltünk. Majd csak délután ér haza a munkahelyéről...
Szerintetek is van oka ennyire kiakadni, vagy csak kicsit felfújja a dolgot? Egyébként 1 éve vagyunk együtt és még sosem vezettem félre, vagy csináltam hasonlót. Tartok tőle, hogy ő nem poénnak fogja fel...
Köszönöm a válaszokat!
23/N
Én fél éve járok a barátnőmmel akit szeretek nagyon. De ha ezt csinálta volna velem, én tuti kiakadtam volna, és elgondolkodnék hogy egyáltalán van-e számunkra közös jövő. Milyen kapcsolat az ahol nincs bizalom?? Ez messze nem poén volt, így olvasva is rögtön felment a vérnyomásom miatta.
26/F
Kedves Utolsó Hozzászóló!
Igen, szeretném megtudni, hogy mások, akik kívülállók, vagy esetleg voltak már ilyen helyzetben hogyan vélekednek a témáról.
Szerintem ahány ember, annyi meglátás, és magamból is kiindulva én egy ilyen helyzetet nem a világ összeomlásaként élnék meg. Éppen ezért, szeretném a dolgot más szemszögéből is átlátni, hogy megtudjam, valóban ekkora probléma volt-e az sms elküldése. Szeretnék helyesen cselekedni, illetve megoldani a problémát, és ha ahhoz ez kell, hogy mások véleményét, tanácsát is kikérjem, akkor szívem joga feltenni a kérdésemet ide, és meg is teszem/tettem.
További szép napot!
Pffú, én egész másként látom a dolgokat. Nem azt elemzem, hogy miért csináltad te kedves kérdező, hanem a párod reakcióját. Hogy is írjam, túl óvatos. Amúgy is ilyen? Mert egy átlagos ember nem nyomoztatja le a számot és a kollegáid számát is körözi, hanem vagy válaszol, vagy nem, én biztos válaszoltam volna, de nem randit kértem volna, csak akarom tudni kiről van szó. Ez nem azt jelenti, hogy kifelé kacsintok a házasságomból, vagy mást keresek, de jó tisztán látni mindenkit. A te barátod viszont egyből rád gyanakodott, tehát voltak ennek jelei, vagy balgán írtál és rájött, vagy takargatni valója van.
Darázsféészekbe nyúltál kedvesem, jól már nemjöhetsz ki ebből a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!