Szerintetek nagy hibát követtem el?
Sziasztok!
Minap a munkahelyen beszélgettünk a csajokkal a férfiak hűtlenségéről, bizalomról stb. úgy általában.
Kitaláltam, hogy az egyik kolléganőm telefonjáról írok egy sms-t a páromnak, mintha egy idegen nő lennék és meg szeretnék vele ismerkedni. (Kiváncsi voltam, hogyan reagál egy ilyen helyzetben.) Válaszolt az sms-re rá negyed órára, lekoppintotta az állítólagos hölgyet, majd annyiban is maradt a dolog. Délután szerettem volna neki elmesélni, azt gondoltam, hogy majd egy jót nevetünk, max. kapok egy ejnye-bejnye-ét, és lezárjuk a dolgot.
Csak, hogy az akcióm után kiderült, hogy lekérdezte a számot a tudakozóból, és mivel tudja kikkel dolgozom együtt, egyből rájött a turpisságra..eléggé mérges rám, azóta nem is beszéltünk. Majd csak délután ér haza a munkahelyéről...
Szerintetek is van oka ennyire kiakadni, vagy csak kicsit felfújja a dolgot? Egyébként 1 éve vagyunk együtt és még sosem vezettem félre, vagy csináltam hasonlót. Tartok tőle, hogy ő nem poénnak fogja fel...
Köszönöm a válaszokat!
23/N
olyan gonoszak vagytok... belátta hogy nagy hiba volt, és még ti is bántjátok..
kérdező, végül hogy alakult a dolog? meg tudtátok beszélni?
" olyan gonoszak vagytok... belátta hogy nagy hiba volt, és még ti is bántjátok..
kérdező, végül hogy alakult a dolog? meg tudtátok beszélni?"
Miért, tán gratulálni kellett volna? Ebből legalább megtanulja, hogy ilyet legközelebb nem csinál. Arról nem is beszélve, hogy nem bántás, ha kikérik a véleményünket, s mi ezt el is mondjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!