Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Megbocsájthatatlan bűnt követtem el?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. A barátommal már egy éve vagyunk együtt, jól megvagyunk és szeretjük egymást. Az egyetlen problém az hogy jóval idősebb nálam és gyerekei vannak. Beletörődtem a dologba, sőt 3 hónapja meg is ismerkedtem velük. Persze nem mutatkozhattam be úgy mint az apjuk barátnője, csak barátként. Azóta sokat találkoztunk, vittük a gyerekeket mindenhova... Tudom hogy nagyon fiatal vagyok ehez de tényleg megszerettem őket. Aztán a gyerekek anyja hirtelen hazajött külföldről (kiment új életet kezdeni..) és telemagyarázta a fejüket azzal hogy az apjuk rossz ember és hogy én vagyok a barátnője... Most magyon mérgesek ránk teljesen jogosan... És én tényleg nem akartam ártani ezzel nekik... Mit tehetnék hogy újra visszanyerhessük a bizalmukat? Lehetséges egyáltalán..?

2015. okt. 31. 22:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, neked ebben a helyzetben semmit sem muszáj. Mit gondolsz, más egyedülálló szülők nem oldják meg az életüket valahogyan? Mert elárulom: de. Ha nincs új csaj/pasi, akkor is kénytelenek megoldást találni, és ha akarnak, találnak is. A pasidnak ez így tök egyszerű, hiszen te magadénak érzed a feladatot, és teljesen rajta vagy a témán, de ettől még az ő dolga megoldani a helyzetet. Azt maximum megköszönheti, hogy te segítesz. De ha a gyerekei ellenségesek (amit nem csodálok, bár erről nem te tehetsz, hanem a drága szüleik), akkor egyáltalán nem okos gondolat, hogy te őrizgesd meg kísérgesd őket.
2015. nov. 1. 08:28
 22/41 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek együtt a feleségévél, soha nem is voltak? A feleségével nem voltak együtt soha? Mi van? Akkor hogy lett a felesége, s hogy lett három gyerek?

Szépen beetetett, dr ennyire?

2015. nov. 1. 08:50
 23/41 anonim ***** válasza:
20%
Azért érdekes az itteni válaszok zöme... szóval hogy is van ez a nőknél, egyfelől a férfi vállalja fel a gyerekeit, mert az az imponáló, és ha válás után nem foglalkozik velük az visszataszító - másfelől ha egy férfi felvállalja a gyerekeit, az kerüljön hátrányba egy új párkapcsolatban??????
2015. nov. 1. 08:56
 24/41 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem a felháborodásodat, uttsó. Válás után mindkét fél bizonyos mértékig hátrányba kerül új kapcsolatok terén, ha van gyerek. Nyilván nem ugyanaz a szitu, mint egy teljesen független embernél, aki csak saját magáért visel felelősséget.
2015. nov. 1. 09:00
 25/41 anonim ***** válasza:
22%
lol összejön egy 50 éves vén kujonccal aki cseszegetni akarja őt meg a gondjait rátukmálni pfff istenem na én ezért kerestem ink tőlem idősebb barátnőt (4 évvel!!! nem 30-al :)) )nem pedig egy sületlen tini hülyegyereket..
2015. nov. 1. 09:13
 26/41 anonim ***** válasza:
38%

valóban érdekes, hogy 16 évesen osszejottel egy elvált, tobb gyerekes ferfival.

de mivel már egy éve megvagytok, szerintem ez rendben van úgy ahogy.

na de a gyerekeivel nem kell ennyire törődni szerintem. nyilván nem is vesznek majd komolyan, hiszen alig lehetsz idősebb náluk (bár nem írtad a gyerekek korát)

de a dolog az a része, hogy nem akart magától felvallni téged, mint barátnőjét egy év után... számomra nem férne bele. szóval én nem lennék olyan kapcsolatban ahol szégyell felvallni a párom.

2015. nov. 1. 09:16
 27/41 anonim ***** válasza:
45%

25én meg ezért kerestem külföldi pasit, mert nektek az öregasszony kell, mert a fiatal az rossz :) Agyrém ez a nép.

Kérdező, hallgass a lepontozottakra, szokäs szerint nekik van igazuk! Ez a pasi téged kihasználés el tudom képzelni azt is, hogy még együtt van a gyerekei anyjával, csak neked ez a mese lett beadva. Tudom mert én is így jártam a legutóbbi magyarral, amint kiderült a turpisság, szakítottam is.

2015. nov. 1. 09:19
 28/41 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén szólva én is azt javaslom, hogy hagyd a fenébe ezt a kapcsolatot. 17 éves, kedves, lelkiismeretes lány vagy, találsz magadnak rendes srácot, akivel messze nincs ennyi probléma. Ha együtt maradtok a mostani pasiddal (akiben annyi gerinc se volt, hogy felvállaljon téged), mindig lesz valami balhé, folyamatosan ellenséges közegben leszel évekig. A kortársaid közül kiesel, fiatalon felvállalsz olyan felelősséget más gyerekeiért, amire bőven ráérnél még, és senki nem fogja még értékelni se. Te meg elszalasztod azt az időt, amikor tanulnod, buliznod, ismerkedned kéne, élvezni az életet, magadba szívni minél több új benyomást, ismeretet és szépséget. Biztos, hogy neked megéri? Pláne ezért a pasiért?
2015. nov. 1. 09:38
 29/41 anonim ***** válasza:
57%

Na megjött a magyargyűlölő "jajdejónekemhogymárkülföldivagyok" fapina is. Miért általánosítasz, hogy a magyarnak ilyen meg.olyan nő kell? Minden ember más, fel kell dolgozni.

Kérdező, nekem semmi bajom a korkülönbséggel, (bár azt nem helyeslem, hogy tizenévesen mássz bele ilyenbe), de észrevehetnéd, hogy a párod nem szeret téged, hiszen nem vállal fel. Egy ilyen kapcsolat pont attól lehet erős, hogy a felek annyi rosszalló ember ellenére is kitartanak egymás mellett,s büszkén vállalják, hogy szeretik egymást? Úgy érzed te ilyen kapcsolatban élsz? Mert a leírtak alapján nem. És nem érdekel a párod kora, ha korodbeli fiú nem vállalna fel a barátai előtt, akkoris ugyanezt mondanám: nem vagy neki fontos. Ezek után nem kell foglalkoznod azzal, hogy helyrehozd azt, amit a párod elrontott.

2015. nov. 1. 09:44
 30/41 anonim ***** válasza:
24%

#24, dehogy vagyok felháborodva, csak csendben leszűrtem a tanulságot, hogy ha az emberfia egy válás-szakítás után normális párkapcsolatot szeretne, akkor sürgősen el kell felejtenie a nők "de a gyerek az első, és az az imponáló, ha az apa törődik a gyerekeivel" dumáját mert az közönséges parasztvakítás - úgy lesz jóval több esélye a reál világ nőinél, ha szimplán letagadja őket.

Szóval nekem nincs problémáűm, az legyen a farizeuskodóknak (képmutatóknak), én meg maradok annál, hogy ha egy emberi tulajdonságot tisztelek, akkor mindenképp azt részesítem előnyben.

2015. nov. 1. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!