Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, ha egy 30 éven felüli családanyának húszas évei elején járó barátnői vannak?

Figyelt kérdés

Velük jár csavarogni,diszkóba,és elvált,a gyerekre a nagymama felügyel.Barátnői alig vannak túl a húszon,egyedülállók,és elsősorban még a bulira,csavargásra fektetik a hangsúlyt.A nő közelebb áll a negyvenhez,mint a harminchoz.Nem szeretnék ítélkezni,és senkitől sem várom,csak véleményeket várok a téma kapcsán,mert érdekel.

Nem vagyok benne a helyzetben,csak láttam,tapasztaltam már már ilyet,érdekelne,ki hogy látja ezt a dolgot.Senki ne értse félre,nem vitát szítok,csak beszélgetést kezdeményezek.

2010. márc. 17. 16:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Persze, egy anyuka az teljesen mas.Vele mindig vannak kozos temak.En a baratnokrol beszeltem.Ok, egy darabig persze el lehet dumalgatni errol-arrol, en azt irtam, hogy hosszu tavon nem igazan latom ertelmet az ilyesfajta baratkozasnak, de azt is leirtam, hogy miert nem.Amugy a ferfi hozzaszolonak azt uzenem, hogy ferfi az szerintem mas(csk gondolj bele, hogy milyen ha egy 40-es pasi jar bulizni a 20 eves bnojevel, es milyen az, ha a 40es no teszi ugyanezt a huszoneves pasijaval...:-S ), de mint mar mondtam, mindenen attol fugg, milyen helyekre jarnak.Amugy en is ismerek olyan emberkeket, akik egyutt jarnak az anyukajukkal diszkoba, de megmondom oszinten, en szegyellnem, ha az en anyam ilyen lenne.
2010. márc. 17. 18:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.Meg annyit tennek hozza, hogy mindenkink a maganugye, hogy mit vallal be, az en sajat velemenyem roviden annyi, hogy egy 40-hez kozeli nonek semmi keresnivaloja nincs diszkoban a fiatalok kozott.
2010. márc. 17. 19:03
 23/28 anonim ***** válasza:

Nos, a helyzet az, hogy biztos járna máshová is a kérdésben szereplő asszony, ha lenne olyan szórakozóhely, ahová 40 évesek járnak, csak azt hiszem ilyen nincs :) Így ha bulizni akar, megy a fiatalokhoz. Szerintem ebben semmi nincs. Biztos volt neki férje, aki lelépett egy másik nővel, nála hagyta a gyerekeket, aztán viszont látás... Szerintem érthető, ha szórakozni akar.

Én 31 éves vagyok, nincs gyerekem, de már sajnos nem járok bulizni, ugyanis már nem bírom az éjszakázást. Egyébként mennék, csak nincs szórakozóhely délután 6-7 órakor :)

Szerintem a gyerekeinek akkor lesz ebből gondja, ha anyuka csak a pasizással van elfoglalva, de ha 1-2 hetnete egy egy éjszakát kimarad, abból miért lenne gond?

2010. márc. 17. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Na igen, ez a baj, hogy tényleg szinte nincs is olyan szórakozóhely, ahova a 30 fölöttieket várnák. Én 23 évesen is néha öregnek érzem magam a 15 évesek között a diszkóban, pedig szerintem ezek a helyek elsősorban az én korosztályomnak vannak, mármint azoknak, akik a fizetésüket költik ott, nem azoknak, akik előtte tablettás bortól berugnak, aztán ott dajdajoznak, vagy nem is tudom... Szóval ha táncolni akarok, én is csak oda tudok menni, mert az ottani zenét szeretem, táncolni szeretek, csak hát ugye szinte mindenki fiatalabb nálam.

De amúgy ez tőlünk nyugatabbra azért nem így van. Ott minden korosztály talál az ízlésének megfelelő szórakozóhelyet, és azért, mert nyugatabbra nincsenek így besavanyodva a középkorúak sem, mint nálunk a többség.

2010. márc. 17. 20:21
 25/28 anonim ***** válasza:
78%

Én vagyok az a 26éves, akinek az egyik bnője az anyja, a másik a kistesója lehetne, az első oldalról. Most esett le, hogy mit írt az a nagyvenes hölgy előttem.

Ezek szerint, az én anyukám, aki negyvenes évei közepén jár, aki Hobo Blues Band meg Beatrice rajongó, és akinek sajnos nem tudtam jegyet szerezni az AC/DC koncertre, egy kulturálatlan nő. Mert nem színházba jár meg komolyzenei koncertre. meg is mondom majd neki, hogy micsoda egy tirpák XD

Innen is puszilom a pogózó anyukát.

2010. márc. 17. 21:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Èn 32 èves vagyok ès 4 èvvel ezelőtt egy nyelvtanfolyamon hàrom, nâlam tíz èvvel fiatalabb lànnyal is összebaràtkoztam, eljàrkàltunk ide-oda, néha mèg diszkóba is, mivel mind a nègyen ugyanazt a zenèt szeretjük. Nagyon jó időszak volt, de tavaly màr èszrevettem, hogy -habàr nagyon szeretem őket- nèha bizony megmutatkozik a generàciós különbsèg, mègpedig abban, hogy unatkozom a tàrsasàgukban. Szóval ha bulizni vagy edzeni szeretnèk, akkor őket hívom, de ez nem valami tartalmas barátsàg. Igaz az is, hogy a korosztàlyom àltalam ismert tagjai meg besavanyodott, otthonülő "öregasszonyok",akiket csak a férj-gyerek tèma foglalkoztat. Egyelőre csapongok a kèt vèglet között, de egyik sem az igazi, talàn ezt teszi a kèrdező ismerőse is. Jól teszi! :)
2010. márc. 17. 21:36
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Kivancsi lennek, miert lettem lepontozva?Azert, mert azt mondtam, hogy nevetsegesnek tartom azokat, akik40 evesen a 20 evesek kozott razzak magukat a diszkoban?:-) Egyesek nagyon oregnek erezheik itt magukat:-)
2010. márc. 19. 11:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Aki 40 évesen eljár 20 évesek közé, az miért érezné magát öregnek? Szerintem éppen hogy fiatalnak érzi magát. Jut eszembe, egyszer egy diszkóban láttam egy 70 körüli bácsit :) Aranyos volt :)
2010. márc. 19. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!