Szerintetek mennyire normális, ha egy 30 éven felüli családanyának húszas évei elején járó barátnői vannak?
Velük jár csavarogni,diszkóba,és elvált,a gyerekre a nagymama felügyel.Barátnői alig vannak túl a húszon,egyedülállók,és elsősorban még a bulira,csavargásra fektetik a hangsúlyt.A nő közelebb áll a negyvenhez,mint a harminchoz.Nem szeretnék ítélkezni,és senkitől sem várom,csak véleményeket várok a téma kapcsán,mert érdekel.
Nem vagyok benne a helyzetben,csak láttam,tapasztaltam már már ilyet,érdekelne,ki hogy látja ezt a dolgot.Senki ne értse félre,nem vitát szítok,csak beszélgetést kezdeményezek.
Nos, a helyzet az, hogy biztos járna máshová is a kérdésben szereplő asszony, ha lenne olyan szórakozóhely, ahová 40 évesek járnak, csak azt hiszem ilyen nincs :) Így ha bulizni akar, megy a fiatalokhoz. Szerintem ebben semmi nincs. Biztos volt neki férje, aki lelépett egy másik nővel, nála hagyta a gyerekeket, aztán viszont látás... Szerintem érthető, ha szórakozni akar.
Én 31 éves vagyok, nincs gyerekem, de már sajnos nem járok bulizni, ugyanis már nem bírom az éjszakázást. Egyébként mennék, csak nincs szórakozóhely délután 6-7 órakor :)
Szerintem a gyerekeinek akkor lesz ebből gondja, ha anyuka csak a pasizással van elfoglalva, de ha 1-2 hetnete egy egy éjszakát kimarad, abból miért lenne gond?
Na igen, ez a baj, hogy tényleg szinte nincs is olyan szórakozóhely, ahova a 30 fölöttieket várnák. Én 23 évesen is néha öregnek érzem magam a 15 évesek között a diszkóban, pedig szerintem ezek a helyek elsősorban az én korosztályomnak vannak, mármint azoknak, akik a fizetésüket költik ott, nem azoknak, akik előtte tablettás bortól berugnak, aztán ott dajdajoznak, vagy nem is tudom... Szóval ha táncolni akarok, én is csak oda tudok menni, mert az ottani zenét szeretem, táncolni szeretek, csak hát ugye szinte mindenki fiatalabb nálam.
De amúgy ez tőlünk nyugatabbra azért nem így van. Ott minden korosztály talál az ízlésének megfelelő szórakozóhelyet, és azért, mert nyugatabbra nincsenek így besavanyodva a középkorúak sem, mint nálunk a többség.
Én vagyok az a 26éves, akinek az egyik bnője az anyja, a másik a kistesója lehetne, az első oldalról. Most esett le, hogy mit írt az a nagyvenes hölgy előttem.
Ezek szerint, az én anyukám, aki negyvenes évei közepén jár, aki Hobo Blues Band meg Beatrice rajongó, és akinek sajnos nem tudtam jegyet szerezni az AC/DC koncertre, egy kulturálatlan nő. Mert nem színházba jár meg komolyzenei koncertre. meg is mondom majd neki, hogy micsoda egy tirpák XD
Innen is puszilom a pogózó anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!