Szerintetek mennyire normális, ha egy 30 éven felüli családanyának húszas évei elején járó barátnői vannak?
Velük jár csavarogni,diszkóba,és elvált,a gyerekre a nagymama felügyel.Barátnői alig vannak túl a húszon,egyedülállók,és elsősorban még a bulira,csavargásra fektetik a hangsúlyt.A nő közelebb áll a negyvenhez,mint a harminchoz.Nem szeretnék ítélkezni,és senkitől sem várom,csak véleményeket várok a téma kapcsán,mert érdekel.
Nem vagyok benne a helyzetben,csak láttam,tapasztaltam már már ilyet,érdekelne,ki hogy látja ezt a dolgot.Senki ne értse félre,nem vitát szítok,csak beszélgetést kezdeményezek.
A 30 éven felüli családanya nem biztos hogy 40 éves :)
Lehet hogy csak 31
Azért mert valaki "fiatalosan" gondolkodik, érez, még nem szajha, és nem domináns alkat
szerintem
en ferfi vagyok 37 eves. ennekem is vannak barataim huszonevesek es eljarok diskoba velük. elvaltam harmadszor es ket gyermekem is van ra-adasul az eggyiket en nevelem .a mostani baratnöm 22 eves. egyszerüen nem akarom hogy erezzem az eveket es nem is erzem abszolutt.
igy van a te ismerösöd is
16:34 vagyok, még annyit, hogy Anyu meg a barátnője színházba járnak, nyaralni mennek. Persze ha diszkóba menne, az se zavarna, szabad ember.
Amúgy 2 évvel ezelőtt tandemugrást kért a szülinapjára, és idén a 45.-re megint azt akar. Én örülök neki, hogy bátran elmehetek vele bárhova, mert csinos, okos, jó a humora. És nemcsak korosztályok szerint vannak közös témák, úgyhogy ez egy égbekiáltó butaság.
Az én anyukám is járt bulizni. Nem tudom, hogy diszkóba-e vagy sem, hiszen gyerekkoromban nyilván nem vitt magával.
De sose értettem, hogy egyesek miért veszik itt szitokszónak a bulizást. Akár tini írja, akár felnőtt, ez valami "bűnös" dolog itt egyesek szemében. Akinek gyereke van, az is nyugodtan bulizhat, attól még egy gyerek sem lett lelkibeteg, hogy az anyja, havonta egyszer kétszer elment táncolni.
Jobbat mondok, nekem is van gyerekem, de én még punk koncerten pogózni is szoktam :D Várom a negyvenes hölgyet, aki az első oldalon írt, hogy majd erre kapkodja a levegőt :D
Ja, amúgy a "kultúrált" helyeket is gyakran látogatom, színházba is járok. De nehogy már egy ilyen besavanyodott nő mondja meg nekem, vagy bárkinek, hogy hol mulassak. Mert ahogy írta, hogy "Járjon színházba, komolyzenei koncertre..." hát nem tudom, kinek képzeli magát, hogy majd ő eldönti, hogy kinek mi a megfelelő szórakozás.
Elnézést, de az ilyen embereken mindig felhúzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!