Munka mellet, hogyan oldanátok meg a gyerekek iskolába szállítását, ha nem lennének rokonaitok a környéken?
Figyelt kérdés
Egy faluban lakunk ahol 7:30-16:3o-ig lehetnek a gyerekek az iskolában, de 16 órakor a takarítónéni már felmosta az egész iskolát, mert csak pár gyerek marad addig. Itt a legtöbb anyuka nem jár munkahelyre vagy a nagyszülők hozzák-viszik a gyerekeket. Januártól mindketten dolgozni fogunk és a munkaidőnk miatt több napon nem fogjuk tudni fuvarozni a gyerekeket. Én már azon vagyok, hogy költözzünk el BP-re és vállaljunk ott olyan munkákat ami megengedné ezt a beosztást és ott talán könnyebben találnánk valakit aki besegítene. Az itteni babysitterekkel jól megjártuk. Az egyik berúgott , a másik nem jött a megbeszélt időre, a harmadik pletykákat terjesztett, szóval itt nem könnyű normális kisegítőt találni. Hozzáteszem itt az iskolába minden gyereket a szülei vagy a nagyszülei hordanak.2015. okt. 15. 09:11
61/62 A kérdező kommentje:
Eddig én sem dolgoztam, most sem , nálunk is fontosak a gyerekek , de sajnos egy fizetésből nagyon nehéz kijönni. A párom 250000-et keres családi pótlékkal ,napi 12 órát van távol én meg fizethetem magam után a havi hétezret. Sajnos ez Magyarország. Tudom el lehet menni, gondoltunk is rá , de két gyerekkel kint sem lenne sokkal jobb.
2015. okt. 16. 09:23
62/62 anonim válasza:
tudom, hogy gyökér módon hangzik, de engem sokszor anyuék taxis ismerőse vitt úszás- vagy táncedzésre suliból, edzés után pedig anyuék jöttek értem. anyáék persze előre kifizették ilyenkor egy heti taximat, emlékszem, 500 ft volt egy másfél km-es fuvar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!