Munka mellet, hogyan oldanátok meg a gyerekek iskolába szállítását, ha nem lennének rokonaitok a környéken?
Azt jó lenne tudni, hogy milyen a munkaidőbeosztásotok és milyen messze van a munkahelyetek az iskolától. A környezetemben nagyon sokan meg tudják oldani teljes munkaidős állás mellett segítség nélül a gyerekek fuvarozását, többek között mi is.
Nekünk a gyerek kb. 7:30-tól 16:00-ig van oviban. A férjem viszi reggel, mert neki elég 8 körül kezdeni, viszont sokáig dolgozik, így délután én megyek. Én egyedül is meg tudnám oldani, csak akkor fél órával többet lenne bennt a gyerek.
Már ne is haragudjatok, de én sem engedném a gyerekeimet egyedül így iskolába, ha úgy ítélem meg, hogy veszélyes lehet rájuk nézve. Biztosan meg tudnák oldani egyedül is,meg ha muszáj eltalálnának az iskolába, de a főút mellett bandukolva elég egy idióta sofőr, vagy télen a csúszós utak és máris megtörténik a baleset. Szerintem a kérdező sem véletlenül gondolja így, és nem unalmában találta ki, hogy igen is, nem biztonságos az útszakasz ahol a gyerekek jönnek-mennek. Hiába falu, sok autós akik áthaladnak a falukon nem tartják be a 40-50-es sebességhatárt.
Kérdező, én nem foglalkoznék a takarítónénivel, tőlem még az udvart is elrendezheti míg ott van a gyerekem, nehogy már ő mondja meg, hogy mikor vidd, vagy hozd a gyereket. Nem tudod megoldani másképp, ez van, nehogy már ő höbörögjön. Lehet, hogy beszélnék az iskolaigazgatóval, vagy az osztályfőnökkel is a problémáról, és ha nekik nincsen kifogásuk, akkor ugyanígy maradna minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!