Munka mellet, hogyan oldanátok meg a gyerekek iskolába szállítását, ha nem lennének rokonaitok a környéken?
1. Beszélnék a főnökömmel, és kérném, hogy egy évig mehessek későbbi órára, amit ledolgoznék máskor, vagy összeadva levonná a szabadságomból.
2. Más munkahely után néznék.
3. Esélyt adnék egy 3. bébiszitternek, aki lehetőleg pedagógus végzettségű.
4. Pénzt ajánlanék fel egy másik szülőnek, aki nem dolgozik és a saját gyermeke szállítása mellett bevállalná az én gyerekem szállítását is.
Budapestre nem költöznék, mert ott amennyi előnye van a nagyvárosnak, kétszer annyi a hátránya. Sokkal drágábbak az ingatlanok. Rosszabb a közbiztonság, a levegő, a közlekedés a dugók miatt sokszor elviselhetetlen. Nagy a tömeg, nagyobb eséllyel keverednek a gyerekek rossz társaságba, stb.
Ugyanakkor igaz az is hogy sokkal több a programlehetőség, amiért néha vidékről is érdemes felutazni.
basszus mar falun is???
mikor en voltam gyerek csak a kis csoportosokat kellett kisergetni, max nehany kozepest, a tobbi elment egyedul vagy a szomszedaival, az iskolasoknal mar szoba se merult ilyensmi. olyan messze van az iskola vagy minden 2-ik gyalogos "brazil" szarmazasu?
Én harmadikos koromtól jártam egyedül 2,5 km-t, később velem jött az elsős húgom is.
Stwrjntem tanítsd meg őket közkejedni, ne legyenek már ennyire életképtwlenek a gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!