Munka mellet, hogyan oldanátok meg a gyerekek iskolába szállítását, ha nem lennének rokonaitok a környéken?
"Nincs járda, tehát az út szélén mennek. Nyilván nem buták, hogy kiszaladjanak az útra."
Senki nem attól fél, hogy olyan hülyék, hogy kiugranak az útra. Itt nem csak a gyerekeket kell figyelmbe venni, hanem az autósokat is, azt, hogy az út csúszhat stb. Szerinted tényleg teljesen normális, hogy egy 6 és 9 éves gyerek egyedül sétálgat egy kivilágítatlan autóút szélén? Télen mire vége a napközinek már sötét van basszus!
De ha az út csúszik, a kicsúszó autót a gyerekekkel sétáló felnőtt sem tudja megállítani.
Miért hördülnék fel? Balesetek történnek, akkor is elüthet bárkit az autó, ha az anyja ott áll mellette.
Teljesen igazad van, hogy nem engeded őket egyedül. Még 1-2 év és mehetnek majd egyedül is, ezt kell kibekkelni.
Nálunk volt szitter, elvitte a fizetésem felét, a párom tök ideg volt, hogy minek dolgozok akkor és utálta a nőt. Nagyon sok embert végigkérdeztem, rendszeresen senki sem akarta vállalni, se szomszéd, se rokon, se ismerős, senki, egyrészt meg nem értek rá, másrészt meg nem akarták, mert mindennapos gond lett volna és elfoglaltság, másnak is van saját élete.
Én felmondtam, erre a főnök azt mondta, hogyha ennyire pocsék a helyzet, akkor legyek 6 órába. Most ez van.
Szerintem ne költözzetek el emiatt, csak ha amúgy is mennétek. De Bp.-en sem lesz egyszerűbb a közlekedés.
Írd meg, hogy jelentkezett-e anyuka a hirdetésre, én is ezt tenném, ha úgyis otthon van és a sajátjait is viszi, egy órát kibír velük, nem kisbabák.
ja aztán kedves 59es kiesel a munkából és majd pislogtok mint hal a zacskóban.
nem minden nőnek kielégítő egész nap otthon ülni és várni a 4 órát hogy valaki hazaérjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!