Nem nagyon birom mar tovabb. Valjak el?
12:51-es vagyok.
Még egy kérdés: Bocsánatot kért a pofon miatt?
Miért nem mész vissza dolgozni?
Most valahogy az a helyzett,hogy OTT,ahol éltek,te vagy az aki nem az elvártak szerint viselkedik.
Aztán,hogy egyedül viszed sétálni,igen mert a férjed dolgozik.Értetek.
Egyáltalán a baba elött eljártatok valahova?Ha igen,akkor megkérdezheted a férjedet,hogy most miért nem.
ha nem jártatok eddig sem,ne csodálkozz a vitákon.Te elégedetlenkedsz,ő visszavág és ez fokozódik csak egyre jobban.Valakinek abba kellene hagyni.
Persze elvállni lehet.És akkor,Akkor is egyedül viszed sétálni,sőt elöbb-utóbb lesz új barátod,akivel szintén lesznek viták,a gyerek elött,mert ugye hol is máshol....akkor a picinek mi is a jó?
Dobd ki. A pofon miatt, meg a kommentárja miatt. Minimum el kéne süllyednie a föld alá és könyörögni a bocsánatodért (mondjuk én akkor se bocsátanék meg) - ez meg viccelődik a dologgal és így fogalmaz, hogy "KAPTÁL" - hát menjen a pic.sába...
Ez nekem is szöget ütött a fejembe, hogy tényleg kifordulnak magukból egyes férfiak? Annyira félek, ha ilyeneket olvasok, én annyira boldog vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy ez megváltozzon, és akkor Ti meg írjátok, hogy Ti se tudtátok elképzelni... Biztos nem voltak előjelek? ha jobban belegondoltok...?
29/N
De miért kaptad a pofont?
Mi volt a vita tárgya? Mit mondott ő és mit mondtál te, amire így eldurvult a helyzet?
Hisztiztél, és bőgtél esetleg, és így csitított el?
Vagy te csak érveltél szépen, meg ő is és aztán a semmiből egy pofon?
Azért nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból jött-e, vagy szándékosan, az erőszak vágyával.
Én nem hagynám el a párom, ha pofon vágna, annál is inkább, mert én odaszoktam neki sózni, hogyha megbánt. Mármint nem pofont, de pl egy jelképes "fenékbe kólintást".
Szerintem ez bizonyos körülmények között belefér.
És ha rendezni tudjátok a dolgaitokat és le tudjátok vezetni a feszültséget, akkor ez a testi "fenyítés" dolog nem fog megismétlődni, hiába mondják itt ezt oly sokan.
Ja és mekkora volt a pofon?
Vérzett a szád tőle? Megingott az egyensúlyod tőle?
Bepirosodott az arcod?
Vagy csak odalegyintett?
Ez sem mindegy...
Szerintem a gyereknek jobb, ha különélnek a szülei, mint látni őket, ahogyan állandóan veszekszenek. Az pedig a legrosszabb, ha még az apa meg is üti az anyát, ugyanis egy gyermek a szülei példájából szív magába mindent.
Nagyon komolyan mondd meg a férjednek (higgadtan és kimérten, így jobban eljut hozzá, mintha kiabálnál), hogy amennyiben még egyszer megüt, akkor vége, ott hagyod és elválsz tőle. Érezze a súlyát annak, amit tesz!
Én is egyedül nevelem a kislányomat 10 hónapos kora óta, pedig a férjemmel csak veszekedtünk, ha megütött volna, hát... biztosan visszaütöttem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!