Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nagyon birom mar tovabb....

Nem nagyon birom mar tovabb. Valjak el?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 9 eve ismerjuk egymast, 2 eve vagyunk hazasok. Van egy 6 honapos kismanonk. Allandoan veszekszunk, a multkor pofon is vagott, eloszor a 9 ev alatt...Ki vagyok teljesen keszulve, mar nem tudok hozza ugy viszonyulni mint azok elott. En is idegesebb vagyok, mint azokelott, es mar nem vagyok ugyanaz, de konyorgom anya vagyok! El tudnam tartani magunkat egyedul is, ettol nem tartok, csak egyszeruen szeretem meg a ferjem es nem akarom csonka csaladban nevelni a gyerekemet. Hiaba beszelgetunk, a vege mindig az hogy neki van igaza, en vagyok a hisztis pxxxa es a beszelgetesbol veszekedes van minden alkalommal. Sehova sem jarunk el, en mindig itthon a gyerekkel, jo kiviszem setalni, de mivel kulfoldon elunk, minden ismerosom dolgozik, ezert allandoan egyedul...ezt sem erti. Nagyon nehez vele beszelgetni, de meg szeretnem menteni a hazzasagomat. Paromnak nehez gyerekkora volt, ugy gondoltam hogy majd a hazassag mindent rendbe hoz, jo is volt, egyaltalan nem veszekedtunk amig terhes voltam, bar egyszer majdnem kezet emelt ram...aztan becsuszott a baba, ot en mar regota akartam...csak ilyen apaval.Tudom elrontottam, igen talan en vagyok a hibas, de ez mart mindegy. Most a gyerekem a legfontosabb! Mi jobb, veszekedve egyutt maradni, vagy elvalni, marmint a picinek?Mit tegyek?
2010. márc. 16. 12:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
utolsó lehetőségként nem lehetne megpróbálni külső segítséget kérni? Családterapeuta vagy vmi ilyesmi?
2010. márc. 16. 12:52
 12/37 anonim ***** válasza:

12:51-es vagyok.

Még egy kérdés: Bocsánatot kért a pofon miatt?

2010. márc. 16. 12:54
 13/37 A kérdező kommentje:
Igen, bocsanatot kert, es aztan viccesen azt mondta, regen kaptal mar nem? Ugy kb 6 eve veletlenul, akkor gyurtuk egymast megutott, de az tenyleg veletlen volt. Kitartas? Hat nem tudom meddig tudok meg kitartani...allandoan azzal nyugtatom magam, hogy ezen is tul leszunk. Volt mar rossz idoszakunk, akkor en nagyon sokat segitettem neki, rossz emberek kozt volt, akik aztan jol ott hagytak. En is ammondo vagyok, hogy joban rosszban egyutt, csak a gyerekemet feltem nagyon! Nem akarkom hogy egy idegbeteg hiperaktiv kamasz legyen belole!
2010. márc. 16. 12:59
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Na az utolsó válaszod teljesen leblokkolt. Régen kaptál már vagy nem? Micsoda bunkó, fajankó ember! Aztán a következő ütés után már azt mondja megérdemelted! Én a helyedben ott hagynám!
2010. márc. 16. 13:06
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Na hát nem akarlak elkeseríteni de ezen csak akkor leszel túl ha odébbállsz.Ez nem egy hirtelen felmerülő aktuális probléma hanem egy viselkedési forma ami nem múlik el másnap reggelre.A párod ilyen és kész.Most rajtad áll elviseled -e.Úgy veszem ki a soraidból hogy a párod szerint ő az okos és mindenki más a hülye.És ezt a maga nem épp finom formájában tudtodra is adja.Egy idő után szépen le fogja darálni az önbecsülésed és az önbizalmad.Attól nem kell tartanod hogy a gyerek majd a szemedre veti hogy elszakítottad őt az apjától, mert úgyis megtudja azt is hogy miért hagytad el.A te dolgod jó embert nevelni belőle ha ez sikerül nincs gond.Én is erőszakos családban nőttem fel de az én anyám nem sokat szőrözött hamar a tettek mezejére lépett de még így is mind a ketten idegroncsok lettünk mert az alkesz fater sokáig velünk lakott nem volt hová költöznie anyu verte az asztalt a tanácsnál még a múlt rendszerben hogy a gyerekre való tekintettel utaljanak ki az apámnak egy lakást.Ez meg is lett de addigra jól megsínylettük idegileg, lelkileg.Szóval ha tényleg fontos a gyereked akkor tipli, különben vagy olyan lesz mint az apja, vagy egy idegroncs, de még olyan is előfordulhat mint az unoka öcsémnél hogy ő normális lett ugyan a piás vergődő apja mellett de sokszor nekiment és összeverekedtek.Hát kinek kell ez?Egy szó mint száz:ebből jó nem fog kisülni.Ahogy a drága nagyanyám mondta mindig:szerelmes légy ne hülye,lányom.Az meg nem ok hogy rossz gyerekkora volt, nekem is az volt meg még sokaknak körülöttem de mégse bántjuk azokat akiket szeretünk hanem megbecsüljük őket.Ha ezt nem tudja felfogni akkor nem lehet valami intelligens ember, könnyű mindent valami másra fogni ahelyett hogy magunkba mélyednénk és elgondolkodnánk vagy tennénk valamit hogy jobb legyen és nem olyanokat bántani akiknek aztán tényleg semmi közük ahhoz a rossz gyerekkorhoz.Ha ezt nem ismeri fel akkor felesleges feláldoznod magad és a gyereket.
2010. márc. 16. 13:27
 16/37 anonim ***** válasza:
73%

Miért nem mész vissza dolgozni?

Most valahogy az a helyzett,hogy OTT,ahol éltek,te vagy az aki nem az elvártak szerint viselkedik.

Aztán,hogy egyedül viszed sétálni,igen mert a férjed dolgozik.Értetek.

Egyáltalán a baba elött eljártatok valahova?Ha igen,akkor megkérdezheted a férjedet,hogy most miért nem.

ha nem jártatok eddig sem,ne csodálkozz a vitákon.Te elégedetlenkedsz,ő visszavág és ez fokozódik csak egyre jobban.Valakinek abba kellene hagyni.

Persze elvállni lehet.És akkor,Akkor is egyedül viszed sétálni,sőt elöbb-utóbb lesz új barátod,akivel szintén lesznek viták,a gyerek elött,mert ugye hol is máshol....akkor a picinek mi is a jó?

2010. márc. 16. 13:39
 17/37 anonim ***** válasza:

Dobd ki. A pofon miatt, meg a kommentárja miatt. Minimum el kéne süllyednie a föld alá és könyörögni a bocsánatodért (mondjuk én akkor se bocsátanék meg) - ez meg viccelődik a dologgal és így fogalmaz, hogy "KAPTÁL" - hát menjen a pic.sába...

Ez nekem is szöget ütött a fejembe, hogy tényleg kifordulnak magukból egyes férfiak? Annyira félek, ha ilyeneket olvasok, én annyira boldog vagyok, és nem tudom elképzelni, hogy ez megváltozzon, és akkor Ti meg írjátok, hogy Ti se tudtátok elképzelni... Biztos nem voltak előjelek? ha jobban belegondoltok...?

29/N

2010. márc. 16. 13:46
 18/37 anonim ***** válasza:

De miért kaptad a pofont?

Mi volt a vita tárgya? Mit mondott ő és mit mondtál te, amire így eldurvult a helyzet?

Hisztiztél, és bőgtél esetleg, és így csitított el?

Vagy te csak érveltél szépen, meg ő is és aztán a semmiből egy pofon?

Azért nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból jött-e, vagy szándékosan, az erőszak vágyával.

Én nem hagynám el a párom, ha pofon vágna, annál is inkább, mert én odaszoktam neki sózni, hogyha megbánt. Mármint nem pofont, de pl egy jelképes "fenékbe kólintást".

Szerintem ez bizonyos körülmények között belefér.

És ha rendezni tudjátok a dolgaitokat és le tudjátok vezetni a feszültséget, akkor ez a testi "fenyítés" dolog nem fog megismétlődni, hiába mondják itt ezt oly sokan.

2010. márc. 16. 13:49
 19/37 anonim ***** válasza:

Ja és mekkora volt a pofon?

Vérzett a szád tőle? Megingott az egyensúlyod tőle?

Bepirosodott az arcod?

Vagy csak odalegyintett?

Ez sem mindegy...

2010. márc. 16. 13:51
 20/37 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyereknek jobb, ha különélnek a szülei, mint látni őket, ahogyan állandóan veszekszenek. Az pedig a legrosszabb, ha még az apa meg is üti az anyát, ugyanis egy gyermek a szülei példájából szív magába mindent.

Nagyon komolyan mondd meg a férjednek (higgadtan és kimérten, így jobban eljut hozzá, mintha kiabálnál), hogy amennyiben még egyszer megüt, akkor vége, ott hagyod és elválsz tőle. Érezze a súlyát annak, amit tesz!

Én is egyedül nevelem a kislányomat 10 hónapos kora óta, pedig a férjemmel csak veszekedtünk, ha megütött volna, hát... biztosan visszaütöttem volna.

2010. márc. 16. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!