Hogyan lephetnek tovabb? Hogyan erezhetnem magam kicsit jobban ilyen tavol mindentol, amit szeretek?
Szia!
Semmi konkrét problémát nem írtál, így nehéz bármit is mondani. Hova mentél ki? Mennyi ideig vagy még ott? S mi van azzal a kapcsolattal, amit leírtál, hogy márciusban kezdődött?
A honvágy egy piszok dolog, én is tudom.
Hidd el ezek a dolog által, csak megerősödsz és még ellenállóbb leszel a problémák által. Jobban fogod bírni az élet játszmáit!
Kitartást neked! Előtted az élet. :)
22/L
Tanulni mentél ki vagy dolgozni?
Szerintem a lényegesebb dolgokat kihagytad a mondókádból,mert így csak olyan,mintha kiadtad volna magadból a sok rossz érzést...Bár elég ködös az egész.
Szerintem töltsd el hasznosan az időd,járj el lehetőségeidhez mérten mindenfelé(ha egyetemistaként vagy kint,akkor biztos van sok opció-városnézés,mozi,színház,múzeum,kirándulás,idegenekkel való ismerkedés,sok sulitárs stb,sport).Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!