Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a menyem? Szerintem...

Normális a menyem? Szerintem ugyan olyan függő, mint egy alkoholista, csak ő többet költ. Mit tegyek, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
Most költöztek be az új házukba, és természetesen átmentünk megnézni. Egy négy szobás ház, nem túl nagy. De hát gondoltam mindegy, majd ha több gyereket akarnak elköltöznek nagyobba, addig, pláne amíg kicsik a gyerekek, jól ellesznek ebben is. Akkor kaptam kisebb szívrohamot, mikor benéztem az egyik szobába és megláttam a menyem kis "hobbiját". Nekem ezt mindig úgy adta elő, hogy gyűjtöget dolgokat, meg varrogat. Na most azok a dolgok babák, de rengeteg, két falat beborítanak. A varrogatás meg abban merül ki, hogy ezeknek "varrogat" ruhákat. Hát mondtam neki, hogy nem normális, ennyi erővel akár égethetné is a pénzt. Erre meg én vagyok a rossz, hogy mit szólok bele az ő dolgába. Mondtam aztán a fiamnak is, hogy ennek sürgősen véget kell vessen, hát ez már függőség. Mi lesz majd, ha nem jut a gyerekekre, mert őnagysága babázgat? Mit kéne tennem?
2015. szept. 30. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
51%
A másik meg, hogy ne csodálkozzon, ha később esetleg az unokája se fogja szívesen látni! Gondolom ezt nem akarja,pedig ennek fennáll a reális veszélye, ha így viselkedik!
2015. okt. 19. 19:37
 62/64 anonim ***** válasza:
72%
Hú, engem is imádnál! Nekem több száz darab körömlakkom van, elfoglalnak egy szekrényt. A kulonlegessegeket gyűjtöm,adni-venni is szoktam. Nemrég költöztünk a párommal új lakásba (ket kétszobás hodály) és a párom szülei arányaiban sok pénzzel járultak hozzá. Most kapd ki, az anyósom eleinte furcsának tartotta a hobbimat, de kerdezgetett róla és megertette, elfogadja. Imádom a dobozokat és kis tarolokat is, bevallottan mivel nem tudja milyen körömlakkom van, hogy ne vegyen ugyanolyat dobozokkal szokott meglepni. A család többi tagja és barátok is az első látogatáskor kinyögnek egy "úristenmennyikörömlakkodvan" - ot, aztán feldolgozzák ezt az iszonyú sokkot... A páromról nem is beszélve, úgy van vele, hogy azt csináljam, amiben örömömet lelem.
2015. okt. 25. 03:15
 63/64 Logout99 ***** válasza:
74%
Na ennyit reg rohogtem :D mekkora valaszokat adtatok :D Ironizalnek, csak felek hogy valaki nem erti, es lepontoz :D Semmit nem kell tenned anyoskoma, nincs kozod ahhoz, hogy mi a hobbija..meg akkor sem, ha segitettel lakast vasarolni. Az meg hogy nem megy veled a babanak vasarolni..:D kikeszitettel igy hajnalra :D
2015. dec. 17. 03:16
 64/64 anonim válasza:
79%
Mi közöd hozzá, hogy két független felnőtt ember mire költi a pénzét? Nyilván megengedheti magának, te meg nem, és esz az irígység. Ez van. Törődj bele, hogy vannak emberek, akiknek jut hobbira is, és nem csak a sárga csekken feszülnek hó végén, mint te, és történetesen a családodban kell elviselj egy ilyet :D
2016. febr. 2. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!