Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a menyem? Szerintem...

Normális a menyem? Szerintem ugyan olyan függő, mint egy alkoholista, csak ő többet költ. Mit tegyek, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
Most költöztek be az új házukba, és természetesen átmentünk megnézni. Egy négy szobás ház, nem túl nagy. De hát gondoltam mindegy, majd ha több gyereket akarnak elköltöznek nagyobba, addig, pláne amíg kicsik a gyerekek, jól ellesznek ebben is. Akkor kaptam kisebb szívrohamot, mikor benéztem az egyik szobába és megláttam a menyem kis "hobbiját". Nekem ezt mindig úgy adta elő, hogy gyűjtöget dolgokat, meg varrogat. Na most azok a dolgok babák, de rengeteg, két falat beborítanak. A varrogatás meg abban merül ki, hogy ezeknek "varrogat" ruhákat. Hát mondtam neki, hogy nem normális, ennyi erővel akár égethetné is a pénzt. Erre meg én vagyok a rossz, hogy mit szólok bele az ő dolgába. Mondtam aztán a fiamnak is, hogy ennek sürgősen véget kell vessen, hát ez már függőség. Mi lesz majd, ha nem jut a gyerekekre, mert őnagysága babázgat? Mit kéne tennem?
2015. szept. 30. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
87%

,,Mit tegyek, hogy észrevegye magát?"

Inkább Te vedd észre Magad! Szerintem.

2015. szept. 30. 21:07
 32/64 anonim ***** válasza:
80%

Te beteg vagy kezeltesd magad.

Ez egy nagyon szép hobby.

Igen el is kocsmázhatná.

Az ő pénze az ő dolga ,neked kb. semmi közöd hozzá.

Szégyelld magad.

2015. szept. 30. 21:55
 33/64 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel együtt ez egy stabil pénzkereseti lehetőség. Buta vagy.
2015. szept. 30. 21:58
 34/64 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem tudod, milyen egy alkoholista. Nagyapám az fizetése utáni első 3 napban elitta az összes jövedelmét, és lehúzta az egész családot. Nem hinném, hogy a menyed egy ilyen teher. Gondolom nélkületek is el tudná tartani magát. Ha igen, akkor ne hasonlítsuk már egy szenvedélybeteg alkoholistához.
2015. szept. 30. 22:00
 35/64 anonim ***** válasza:
84%

Mindenki egyöntetűen azt mondja hogy hagyd békén a menyed, mert minden rendben van vele. És te vagy a nem komplett.

Erre még mindig azt hiszed hogy te vagy Napóleon :D lol

2015. szept. 30. 22:01
 36/64 anonim ***** válasza:
85%

Férjem meg maketteket gyűjt és azokat építi össze, ő is elköltött rá már szerintem egy nagyobb összeget 10 éves kora óta. Várom, hogy mikor lövi le édesapám emiatt a gyalázatos tett miatt, főleg hogy mi is most vettünk egy kis 4 szobás házat (mondjuk ebben négy hálószoba van plusz a nappali, konyha stb), aminek a felújításához adtak pénzt is. Lehet, hogy apukám írta ki a kérdést, csak átírta a nemeket meg a babákat makettre?

Arra nem gondoltál, hogy a babák nagy részét még akkor vette, amikor nem házra gyűjtöttek? Mert a férjem is a makettjei 80%-át akkor vette, amikor még legényember volt. Most már inkább csak építgeti őket, ami havi szinten pár száz forintba kerül csak. A baba ruhavarrás sem lehet egy túl drága mulatság, hacsak nem valódi selyemből csinálja aranycérnával.

2015. szept. 30. 22:06
 37/64 anonim ***** válasza:
90%
Volt esze a menyednek, hogy "kicsi" házat vettek, legalább nem jut szoba a számodra! Csak nem a babaszobára pályáztál?????
2015. szept. 30. 22:10
 38/64 anonim ***** válasza:
82%
utolsó xDDDDDDD
2015. szept. 30. 22:27
 39/64 anonim ***** válasza:
43%

A párom procikat gyűjt, igaz, az nem kerül neki pénzbe. Én koponyákat gyűjtök, az se sok, deaz lenne, ha lenne pénzem rá :D Gyönyörű féldrágakőből faragott koponyák vannak, hatalmasak is, az illegális valódi emberi koponyákat most hagyjuk, az sem lehet olcsó, de pénzzel nyilván megoldható...

A babázás teljesen OK hobbi, sokaknak persze furcsa lehet, de csak mert nem vagyunk ők, akik ezt csinálják.

Ha telik rá, s neki megéri, a férjének sincs vele baja, mert nem a háztartástól vagy a férj hobbijától veszi el a pénzt, akkor miért ne? Az ő dolga, akkor is, ha más szerint butaság. Azért hadd költse már az ember a saját pénzét a saját hobbijára... Én részben elmotoroztam az enyémet :) Nem került kevésbe, pedig olyan sokat nem is mentem (ha telt volna rá, mentem volna).

S nem olyan, mint égetni a pénzt, nem. Nekem megmaradnak az emlékek s persze a motor, a babagyűjtőnek pedig ott a sok szép baba! Egy dohányos, nem mondom, az már más, de valami nekünk tetszőt gyűjteni...

Hihetetlen, mibe bele nem kötnek egyesek, mikor semmi közük hozzá.

2015. szept. 30. 22:41
 40/64 anonim ***** válasza:
66%
Lehet már rég megvarrta a baba ruháit és azért nem ment veled vásárolgatni. Hasznos dolgot csinál és valószínűleg nem csillagászati összegeket költ rá. Neked mindennel bajod lenne. Ha festményekkel és olajfestékkel meg vászonnal lenne tele az a szoba az is baj lenne gondolom, mint minden egyes alkotói (vagy egyéb) hobbyval. Elég felháborítónak tartom a gondolkodásmódodat. Ez a befordult -csakazajóamiténcsinálok- felfogás undorító
2015. szept. 30. 23:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!