Normális a menyem? Szerintem ugyan olyan függő, mint egy alkoholista, csak ő többet költ. Mit tegyek, hogy észrevegye magát?
Kértek hogy bele adj a lakásba vagy magadtól adtál pénzt?
Ha magadtól ajánlottad fel akkor picit el vagy tévedve mert ez nem jogosít fel hogy oda járj hozzájuk es mini házkutatást tarts. A mén nyernek van egy hobbija ezen semmi kivetnivaló nincs.
Gondolom te vagy a 2 lábon járó tökéletesség...
Mennyednek *
Nem lennék sem a mennyed helyében.. Ilyen anyós kell busnak ..
Én is úgy gondolom, mint az utolsó. Többször írta a kérdező a lányra utalva, hogy ez, őnagysága, stb. Süt a gyűlölet!
Nálam meg egy esélyed lenne...! Szedd össze Magd!
51-es!Ki mondta,hogy költséges a hobbija?Hol van az leírva,hogy drágán vette mindet?
A drága anyós,talán az árcédulákat is látta minden egyes babán?Fáj a gondolkodás?Nekem is van hobbim és én is gyűjtök dolgokat!Na most jön a meglepi!Barátoktól,ismerősöktől kaptam ajándékba a gyűjteményem nagy részét,mert ismernek és ezzel kedveskednek!Ha én ismerném "ennek" az anyósnak a menyét,biztos hogy babát kapna tőlem szülinapra,vagy bármilyen alkalomból,mert szereti!Az anyós hol volt,mikor az emberséget és a gondolkodást osztották?Van képe ide kiírni hogy adott kölcsönt lakásra,hogy ne vegyenek fel hitelt?Utána meg itt köpködi a menyét,mert a Maga pénze?Egy kicsi 4 szobásra?Talán az a baj hogy nem fog elférni,nem jutott szoba?A menyének adta a pénzt vagy a kicsi fiának?Mi van a háttérben?Nem kéne őket békén hagyni?Megtudhatjuk hogy anyóskának hány szobás lakása van?A menyének az a dolga,hogy a kisfiát tegye boldoggá és ne Magát,drága anyós!!Az embernek azért van hobbija hogy egy kicsit kikapcsolhassa magát,ez valamilyen szinten pihenést is jelent.Egy anyának kötelező a kikapcsolódás,több gyerek mellett pláne!Jobb lenne ha bulizni járna??Én is anya vagyok!!Ezzel nem a családját,a gyerekeket hanyagolja,nem veszi el tőlük a kenyeret!Mivel a babákra ruhát is varr a menye,nagyon kreatív lehet!Akkor bármilyen ruhát meg tud varrni!Gond hogy nem a Maga mérete?Maga tud ruhát varrni?Na lehet gondolkozni!Ha így fog hozzáállni a dolgokhoz,nem sokat fog unokázni!A fia is megfogja unni a belekotyogást,előbb utóbb és a saját családját fogja választani!Legyen elég hogy a fia boldog!Ha unatkozik,menjen bingózni vagy számolgassa a szőrszálait!A kotnyeleskedés is függőséghez vezet!Ha a nyelvét nem bírja a szájában tartani,tudok egy helyet,ahová teheti....a satun kívül!
Azért adtál nekik pénzt, hogy aztán parancsolgass nekik?
Nekem az a fura, hogy a szobámba bejön a párom bármelyik rokona. Az én szobámat ne nézegessék, privát szféra. Nézegessék a közösségi helyeket: ebédlő, nappali.
Köszönöm Istenem, hogy nem ilyen az anyósom!
Azért gondolom valami magának is gyanús abból, hogy itt a válaszadók nagy része, egyezményesen azon az állásponton van, hogy maga a hibás, nem kellene ebbe beleszólnia! Gondolom belátja legbelül, hogy igazuk van, csak túl büszke, hogy beismerje!
Semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen hobbija van a menyének. Egy felnőtt ember, önálló akarattal! Majd ha a kedves fia úgy látja, hogy valóban problémás ez a dolog, akkor majd ő lép az ügyben, és ezt egyáltalán nem magának kellene irányítania! Maga tipikusan az a fajta rosszindulatú, manipuláló nőszemély aki képtelen elfogadni azt, hogy a fia már önálló életet él, egy másik nővel, és esetleg már nem maga az elsődleges az életében. Nem bírja elviselni tudat alatt, hogy boldogok, és bele kell szólnia, kotnyeleskednie az ő magánügyeikbe.
Én az ő helyükbe minimálisra csökkenteném az önnel való kapcsolattartás minden formáját, annak érdekében, hogy békességben és harmóniában együtt tudjak élni a párommal. Remélem nekik is lesz annyi eszük, hogy ezen lesznek, ha nem akarják, hogy szépen lassan megmérgeződjön a kapcsolatuk, a a maga áskálódása miatt! Aztán majd nézhet mikor tényleg annyiból fog állni a velük való kapcsolata, hogy küldenek pár fotót a kicsiről! Mert ennek megvan az esélye, ha nem változtat, és a fiában van annyi büszkeség, hogy a sarkára álljon!
A másik dolog meg, hogy nem tudom még ezek után miért várja, hogy a kedves menye majd önnel fog elmenni babaholmit vásárolni?! Elhiszem, hogy várja az unokája születését, de ahhoz nincs köze, hogy ők mikor szerzik be a cuccokat! Biztos nem az említett hobbi miatt, nem vásároltak még be efelől nyugodt lehet! Ennyit nézzen már ki belőlük, hogy képesek felelősségteljesen viselkedni, és megtenni mindent a leendő gyermekük érdekében! Legalább a fiába bízzon már meg annyiban, hogy rájuk hagyja a dolgot!
Tudom, hogy nem könnyű, de próbálja meg megérteni: Ők már önálló, felnőtt emberek, akik képesek magukról és hamarosan egy másik emberről is gondoskodni az ön segítsége nélkül is! Csak gondolkodjon el a következőn: Ön mennyire érezte volna jól magát, ha az anyósa így beleszólt volna az életébe, mikor fiatalabb volt? Vagy ha meg is történt gondolom nem repesett az örömtől? Na ugye,ezért legyen más, és ne kövesse el ugyanazt a hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!