Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a menyem? Szerintem...

Normális a menyem? Szerintem ugyan olyan függő, mint egy alkoholista, csak ő többet költ. Mit tegyek, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
Most költöztek be az új házukba, és természetesen átmentünk megnézni. Egy négy szobás ház, nem túl nagy. De hát gondoltam mindegy, majd ha több gyereket akarnak elköltöznek nagyobba, addig, pláne amíg kicsik a gyerekek, jól ellesznek ebben is. Akkor kaptam kisebb szívrohamot, mikor benéztem az egyik szobába és megláttam a menyem kis "hobbiját". Nekem ezt mindig úgy adta elő, hogy gyűjtöget dolgokat, meg varrogat. Na most azok a dolgok babák, de rengeteg, két falat beborítanak. A varrogatás meg abban merül ki, hogy ezeknek "varrogat" ruhákat. Hát mondtam neki, hogy nem normális, ennyi erővel akár égethetné is a pénzt. Erre meg én vagyok a rossz, hogy mit szólok bele az ő dolgába. Mondtam aztán a fiamnak is, hogy ennek sürgősen véget kell vessen, hát ez már függőség. Mi lesz majd, ha nem jut a gyerekekre, mert őnagysága babázgat? Mit kéne tennem?
2015. szept. 30. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
89%
Elolvastam.És arra a következtetésre jutottam,hogy a menyed normális,te viszont nagyon nem!
2015. szept. 30. 18:32
 12/64 anonim ***** válasza:
86%

www.pszichologuskereso.hu

Önnek, jó szívvel! Nehogy néhány éven belül még mélyebbre süllyedjen! Előzze meg!

2015. szept. 30. 18:36
 13/64 anonim ***** válasza:
89%

Mit kéne tenned?

Fogadd el mások szabad akaratát! Ki vagy te, hogy beleszólsz? Szép dolog, hogy pénzt adtál nekik, de emögött ott volt az érdeked. Ezért nem fogadok el én sem pénzt az anyóstól. Abból csak elvárások lesznek.

Örülj neki, hogy ilyen kreatív, és nem cigire meg alkoholra szórja a pénzt!

2015. szept. 30. 18:39
 14/64 anonim ***** válasza:
87%

Én ismerek olyat,aki minden nap rongybabákat varrogat. Azt is lenézné, biztos vagyok benne. EGészen addig amíg meg nem tudná, hogy a nemzetközi piacon átlag 150 ezerért adja el ezeket a babákat. Akkor már imponálna. Ebben is biztos vagyok.

Aminek én sürgősen véget vetnék a fia helyében az a szoros kapcsolattartás magukkal. Gonosz, rosszindulatú nő, és meg fogja mérgezni a családi életüket. De higgye el, erre a fia is hamar rá fog jönni. Előre sajnálom, mert elszúrja és még csak észre sem veszi magát. CSak majd amikor egyedül marad és negyedévente kap 5db fényképet az unokákról. Akkor majd lesz mi felett sírdogálni és belátni, hogy jobban kellett volna tisztelnie a másik embert.

2015. szept. 30. 18:40
 15/64 anonim ***** válasza:
91%

Kedves anyós.

Az én anyukám 16 éves kora óta gyűjti a üveg és porcelán figurákat amik többsége kisbabák, és kacsák. 3 szobás lakásban nőttünk fel a bátyámmal. Sosem volt gond anyum hobbija miatt, mindig mindent megkaptunk, tiszta ruhában jártunk, és volt mit ennünk. Ma már felnőttek vagyunk és a 44 éves anyumnak akárhová megyünk a nagy világba a bátyám is meg én is mindig viszünk neki kacsát vagy babát.

Csak megjegyzem. Egyszer évekkel ezelőtt próbáltuk leltárba tenni a hobbiját de olyan sok van, hogy félbehagytuk.

Szerintem nincs semmi baj ha a menyednek ilyen hobbija van. Inkább ez mint, hogy alkoholista vagy drogos legyen.

2015. szept. 30. 18:45
 16/64 anonim ***** válasza:
90%

"Egy négy szobás ház, nem túl nagy."

Itt gondoltam először arra, hogy már megint az unatkozó kis házitrollunk randalírozik... hát ez gyengusra sikeredett, lapozzunk.

2015. szept. 30. 19:03
 17/64 anonim ***** válasza:
91%
Én az ő helyében, ha ennyire benne lennék a varrogatásban, és ilyen anyósom lenne, mint te, már varrtam volna egy-két vudu-babát rólad mintázva. Hátha bejön...
2015. szept. 30. 19:07
 18/64 anonim ***** válasza:
85%
Te nem vagy normális anyóspajti! Közöd hozzá? Na ugye hogy nincs.
2015. szept. 30. 19:27
 19/64 anonim ***** válasza:
88%

4 szobás ház csak szerintem nem kicsi?

amúgy nincs igazad

2015. szept. 30. 19:31
 20/64 anonim ***** válasza:
86%

Honnan tudod, hogy a te pénzedet költi????

Es a 4 szobás lakás mióta kicsi?

Vagy a 4 szobát hog erted? ( hálószoba,fürdőszoba,gyerekszoba, es meg 1 gyerekszoba? vagy? Plusz gondolom nappali, konyha,eloter)

2015. szept. 30. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!