Normális a menyem? Szerintem ugyan olyan függő, mint egy alkoholista, csak ő többet költ. Mit tegyek, hogy észrevegye magát?
tudod, hol bukik el a kérdés? egy olyan felnőtt ember, aki már vásárolt valaha házat vagy akármilyen ingatlant, az tisztában van azzal, hogy egy 4 szobás ház, az elég nagy, csak, hogy értsd is, mit jelent: négy hálószobás ház
ezzel egy felnőtt ember tisztában van :)
Egy földszintes házról van szó, van egy nappali, egy hálószoba, meg egy ilyen átvezető szoba ahonnan nyílik a másik kettő meg a konyha, fürdőszoba. A negyedik szoba a padlástérből lett kialakítva (ez lett a "hobbi" szoba). Szóval nem túl nagy. De örülök, hogy ez a roppant fontos részlet ragadta meg többek figyelmét.
Egyébként továbbra sem hiszem, hogy velem lenne a baj. Én nem sajnálom tőlük a pénzt, azt nekik meg az unokáimnak tettem félre. Többször fölajánlottam már azt is a menyemnek, hogy menjünk el együtt vásárolni az unokámnak babaholmikat. Már a 7. hónapban van, de még alig vett pár dolgot. Mert ráér az még... Persze, majd minden percesként fog kapkodni meg rohangálni, de hát mit tudhatom én ezt igaz? De arra van ideje, hogy babákra licitálgasson... Nem vagyok én a hobbik ellen, de senki ne mondja már, hogy normális dolog esetenként 10 meg 100ezreket kiadni egy porfogóért. Rendben el kell ismernem, vannak köztük szépek, meg neki is van kézügyessége, nekem csak a mértéktelenségével van bajom.
VEled vásároljon a babának???
NA elmehetsz a fenébe, mégis mit képzelsz magadról? Mi a fene közöd van még ahhoz is?
Figyelj kérdező, ot rontod el, hogy SZERINTED haszontalan dolog ez a hobbi.
Tényleg el sem tudod képzelni, hogy másnak más fontos, mint neked?
Én pl órákra tudnék szinte korlátlan mennyiségű pénzt elkölteni. Vannak millió eurós, sőt tízmillió eurós órák, na ezt kapd ki. Engem pedig lenyűgöz ahogyan készítik, a szerkezet kidolgozottsága, mérnöki megoldásai, a hangja, stb. Az időt meg a 200 Ft-os kvarc is megmutatja.
Szóval ennyi, mindenkinek más a fontos. Amíg nem dömti őket anyagi romlásba, addig felesleges puffogni csak azért, mert szerinted felesleges.
"...de hát mit tudhatom én ezt igaz?"
IGAZ! Végre egy fél mondat, amivel egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!