Férjed összebarátkozik a kolléganőjével?
Szia! Hat, meg kell mondjam, ez nem teljesen normalis szitu!
En is ebben a helyzetben vagyok, csak a no :) Marmint, nemzetkozi cegnel dolgozom, es a csapatunkbol csak az egyik ferfi kollegam es en vagyunk egy irodaban. Mindig egyutt megyunk ebedelni, reggelizni, egymas mellett ulunk, sokat dolgozunk egyutt. Evente egyszer van ceges utazas, es oda egyutt utazunk a repulon, meg a szobank is egymas mellett van. Na, de azert nem hivogatjuk egymast munkaidon kivul, meg nem beszelgetunk a szabadidonkben! Normalis ferfikollega, van menyasszonya, nekem is van parom es 2 gyerekem, de meg kozel sem viselkedunk ugy, h ez vagy az en paromnak, vagy a kollegam menyasszonyanak kellemetlen legyen! Pedig en mondom Neked, mi aztan tenyleg sokat dolgozunk egyutt!!
De ez szigoruan csak munkakapcsolat, es soha nem adtunk feltekenykedesre okot. Ha beszelgetunk, az vagy munkara szoritkozik, vagy annyira erinti a maganeletet, h pl ki mit csinalt hetvegen.
Szoval, ha Neked kellemetlen a dolog mar, akkor ott tuti gaz van es en biztos beszelnek a ferjemmel, h megis csak van egy hatar!
Csatlakozom azoknak a táborához, akik azt mondják, van valami.
A kérdés az, hogy mi az oka, hogy ez a nő közel került hozzá? (újdonság varázsa, nem tudtatok elég időt szánni egymásra, ...stb)
Az pedig külön érdekelne, hogy ha tényleg választás elé állítod, pl. elköltözöl, akkor kit választ, és hajlandó-e őszintén elmesélni mi történt, miért történt, és megpróbálná-e helyrehozni a házasságotokat.
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem fogja abbahagyni. És az a baj, hogy tehetetlen vagy, ha veszekszel, mérgelődsz, csak a nő karjaiba lököd. Lenyelni ezt nem lehet. Én borítanám a bilit, az egyszer biztos. A bizonytalanságnál rosszabb nincs.
Nos, rövid leszek, mert már mindent leírtak. Ha a párod töröl hívásokat, akkor ott már valami nagyon nem kóser, és ezt ő is tudja, ezért teszi.
Őszinte beszélgetés. Ha erre nem hajlandó, akkor lapát. Nem írtad, így gondlom gyerek sincs.
A férjed éretlen kis kamasznak érzi magát, és repdess a virágokra. Még nem porozta be, de csak idő kérdése.
Nem akarlak hitegetni, a házasságok fele válással végződik.
Mióta kavar ezzel a lánnyal? Nem változott valami a fiatok születése óta? Tudtok elég időt kettesben tölteni? Szoktatok beszélgetni a fiatokon kívül másról is?
Nem könnyű időszak az első év, mert a gyerek kb. 24 órás szolgálatot igényel. Nem billentett ki ez benneteket az egyensúlyi állapotból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!