Férjed összebarátkozik a kolléganőjével?
Nagyon gáz a helyzet!!!
A férjed kezelést igényel. Ez már messze nem egy átlag állapot.
Tudod mit tennék, ha nem akar beszélni róla, én is saját életet élnék. Majd észreveszi magát. Ha mégsem, akkor nincs miről beszélni.
Én semmiben nem korlátozom a férjemet, nem is ellenőrizgetem.
Ha viszont kiderülne, hogy órákat cseveg egy másik nővel miközben velem fele annyit sem kommunikál, akkor biztosan felajánlanám neki, hogy segítek költözni és albérletet keresni.
Szóval lehet a másik nemmel haverkodni, nekem pl. az esküvői tanúm is a legjobb (ffi) barátom volt. De nem sutyorgok vele naponta, nem törölgetem ki a hívásokat. Találkozni meg elvétve szoktunk kettesben, inkább a házastársainkkal együtt.
Egy ilyen sutyorgás nem jó jel.
Tehát nem azzal van itt a probléma, hogy más nővel is beszélget a férjed, hanem azzal, hogy más nő jobban érdekli, mint te.
Ha te érdekelnéd igazán, akkor nem beszélgetne más nőkkel, ha te kifejezed neki, hogy ez téged zavar, és ne tegye. Egy normális kapcsolatban ez így működik.
ez az hogy ezt próbáltam vele megbeszélni, de nem lehet. mindig azt mondja nincs alapja. de mondom nekem ez sem fér bele. hát falra hányt borsó. max velem többet beszél most, de ugyan úgy keresik egymást. magyarul hülyére akar venni.
Kérdező, én tudnék a másik oldalról mesélni. Nem teljesen biztos, hogy rémeket kell látnod :)
Nő vagyok és van egy nagyon jó barátom, akinek van párkapcsolata.
Minden nap találkozunk órákra, emelett beszélünk telefonon, face-n. Nagyon jókat tudunk beszélni, tulajdonképpen 0-24 non stop tudnánk beszélni, de mégsem gondol egyikünk sem arra, hogy legyen valami köztünk.
Persze el lehet képzelni, hogy mennyire kedvel a barátnője engem. Nála is volt, hogy nem mondott el mindent, hányszor mikor hogy beszélünk, ami kiderült és balhé volt belőle.
Nem azért nem mondta el, mert rosszat tettünk, csak tudta jól milyen a barátnője és csak bántaná vele.
Szereti a barátnőjét és nem is akarna mást.
Ha nálunk van ilyen helyzet, másnál is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!